Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2010, 15:24:05
Scotianul
Guest

Implicit delia 31&topcat

Topcate tine m-am suparat.Am vrut sa facem un show si tu m-ai trimis kla Spitalul 9.Doar traim in epoca show-ului.Imi vine in cap versurile lui Cheloo din ,,Plec pe Marte"..las ca ne vom impaca noi odata.
Deali 31:14 ani de colindat lumea doamna/domnisoara.Acum am obosit si am venit acasa.Nu am nici un merit.Am mers pe globu asta in toate directiile.M-am incarcat cu toata frumuseatea si nebunia acestei lumi.Sunt ca un fel de bec pe sistem Pasarea Pardisului.Dumnezeu exista doamna.M-a salvat pe mine de atatea ori de nu am cuvinte.Eu
l-am rasplatit pe masura:nu m-am tinut niciodata de cuvant.Asa am simtit eu:ca exista si ne iubeste mai mult decat credem noi.Daca eu as fi fost Dumnezeu pt o zi:)) radeam globul de pe harta lumii daca tineam cont de cata murdarie umana am vazut.Dar mi-as fi adus aminte de minunile lumii pe care le-am vazut:minuni din credinta,din stiinta,din arta sau pur si simplu minuni ale suifletului uman.La batrinete(am deja prea mult par alb)imi voi scrie memoriile:))
Sa stiti ca fara sprijinul lui Topcat nimic nu ar fi fost posibil(doar nu era sa vorbesc singur).\
Acestea fiind spuse va salut si va spun sa credeti in ceea ce scrie in carticia aceea cu litere mici.Puteti sa credeti si in descoperirile stiintifice.Nu trebuie ignorate.Credinta si stiinta sunt mai legate decat credeti.Eu admir stiinta dar imi pastrez Credinta.Nu spun ca asa este calea.Asa fac eu.In rest...stock market :))
Va doresc o zi buna
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07