Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2016, 18:14:54
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ce coincidenta...

Ok, hai sa o luam asa. Sunt milioane de oameni in lumea asta care stiu ca pamantul e plat dar nu sufla o vorba, nu? Realizezi ca, din acei oameni de stiinta, cel care ar veni la suprafata cu adevarul ar face mai multi bani din asta decat poti sa-ti imaginezi?
Sa tii adevarul ascuns e o pierdere de bani, cat trebuie sa investesti sa-i faci pe toti sa taca. Dar sa spui adevarul, pai, primesti atentie media, faima, etc. Devii bogat.
Văd că mi le întorci, păi eu nu am susținut ceva fără o temelie solidă ce derivă din scripturi și care vine de sus de la Dumnezeu.

deci nu sunt ca Stalin care zicea cam așa:''se știe că Popescov crede în Dumnezeu și în Biblie. Acolo se susține că pămîntul e plat. oamenii de știință au aflat că e sferic deci e clar că Popescov e un dușman al partidului și al colhozurilor deci trebuie deportat în siberia unde își va ispăși pedeapsa de mincinos și de dușman al poporului sovietic.''

Eu nu execut și nu deportez pe nimeni și nu spun că se știe în sensul că minciuna respectivă, bîrfa lansată de aparatul represiv a devenit adevăr incontestabil pentru mase și astfel să încerc să manipulez opinia publică pentru a-l încrimina pe cineva. Căci dacă spui ''se știe'', e ca și cum e dovedit deja că informația respectivă e sigură și a fost cercetat și e știut de toată lumea că respectivul e vinovat și deci trebuie împușcat dar tovrășul avînd milă îi dă doar pedeapsa de a fi internat în lagărul de muncă din Siberia unde își va ispăși pedeapsa cuvenită.

Defapt acel Popoescov putea fi oricine, chiar unul dintre membri de partid devenit incomod clicii aflată la puterea sistemului.

Păi vezi, dacă oamenii de știință ar susține adevărul, că pămîntul e plat, atunci oamenii ar merge la biserciă și nu la facultăți și și-ar pierde clienții și credibilitatea deci banii și niciunul din ei nu e fraier să descopere că Biblia este cea care a avut dreptate, căci dacă ar fi așa atunci ar fi obligat moral să nu mai păcătuiască și cum el ca orice om de știință vrea să aibă bani pentru păcate și nu pentru ce crezi tu atunci preferă să spună că pămîntul e sferică și să propage teoria oamenilor de știință ca oamenii să îi pună pe ei mai sus de biserică și de Dumnezeu.

Și dacă nu este om de știință să priceapă lucurui atît de simple... atunci de ce musai sunt eu vinovat de asta?

Nu-ți fă iluzi sunt foarte mulți care susțin că pămîntul e plat căci teoria heliocentrică sau că pămîntul e sferic vine din Grecia antică sau oare tu nu l-ai văzut pe zeul atlas cu pămîntul sferic în spate trudind.

Și de atunci au fost mulți oameni de știință credincioși care au susținut că pămîntul e plat, dar au apărut apoi ca ciupercile după ploaie oamenii de știință, după călătoria lui magelan și a lui Americo Vespuci să zică ei că dacă au ajuns de unde au plecat făcînd ocolul pămîntului în nu mai știu cîte zile atunci nu poate fi decît că s-au învîrtit pe o sferă.

Dar nu e sferă ci e plat... și mările și oceanele așijderea. Ce ne facem?

Pur și simplu le este frică și nu pot și nu vor să creadă și să susțină adevărul împotriva curentului, tuturor le place să se lase duși pe apa strîmbeteie!

Deci nu e vorba numai de bani ci și de frică și lașiatate!

Eu ți-am arătat cît de simplu poți să contrazici teoriile lor absurde și dacă vrei îți mai arăt mereu suficiente argumente care să te facă să crezi că nu poate fi altfel decît plat și mările și oceanele așijderea.

De ce credeți că ar fi fost mai bine și mai frumos dacă pămîntul și soarele și luna ar fi fost sferice? Mie îmi plac așa cum sunt: pămîntul și mările plate iar soarele și luna semisferice ca abea la eclipsa de soare să formeze o sferă perfectă.

Te-am mai întrebat ceva rugîndu-te să răspunzi: ce distanță maximă pot avea doi observatori tereștri între ei pentru a vedea simultan eclipsa de soare? Fă-ți un desen unde faci 3 cercuri, soarele, luna și pămîntul așa ca în teoria în care crezi și încearcă să.ți dai seama și dă-mi un răspuns. Nu e greu, orice elev poate asta darmite atunci mulțime de oameni de știință și profesori de liceu și de facultate.

Și te rog ia niște poze cu fazele lunii și eclipsa de lună și explică-mi de ce luminanța rămîne constantă de la începutul eclipsei și pînă la eclipsa totală, pe partea luminată a lunii, căci dacă pămîntul s-ar interpune ar trebui să vezi și cu ochiul liber cum pe partea luminoasă și care mai este încă luminata, a lunii, se reduce intensitatea luminosă din pricina că de acolo se vede o suprafață tot mai mică din soare care să lumineze luna din moment ce între ele s-a interpus pămîntul așa cum pare că dovedește pata neagră curbată ce se vede pe lună. Deci ai trebui să vezi o scădere a intensității luminoase pe partea luminoasă dar ea rămîne la fel, srălucirea fiind la fel chiar dăcă partea luminoasă e un colț în formă de C sau e lună plină în formă de O.

Pentru orice om sănătos la cap care pricepe o demonstrație logică simplă, ajunge firesc să creadă că ceea ce se vede la eclipsa de Lună nu e curbura și umbra pămîntului sferic interpus între soare și lună după cum susțin teoriile absurde ale oamenilor de știință ci este cu totul și cu totul alt fenomen: ''Soarele își vede apusul său.'' așa cum este scris în Psalmi.

Eu cred că defapt este chiar momentul cînd pe cer soarele își vede lumina pe lună venind dintr-o parte după care se o vede venind din cealaltă parte, direcție, dovedind prin asta finitatea creației. Coroborînd cu imaginea de la poli a învîrtirii zilnice a soarelui sus pe cer, căci așa se vede soarele vara de la poli, poți să vezi că soarele se învîrte într-un cerc fiind mereu deasupra pe cer, atunci poți să tragi concluzia că nu coboară niciodată sub pămîntul plat așa cum credem noi văzînd că răsare și apune zilnic.

Last edited by Trimisul; 01.07.2016 at 18:41:00.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57