Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2016, 19:35:48
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Are importanță, pentru că ai spus că ai scris numai vreo 200 de mesaje. La astea, ca să fim cinstiți, trebuie adăugate și cele scrise sub celelalte pseudonime.
Păi pentru a fi cinstiți trebuie să ne raportăm la ce a scris Trimisul, adică eu și să facem comparația cu postările lui AlinB ca să vedem cine e trollul.

Dar hai să las după tine și să presupunem că aș fi cine vrei tu. Cîte postări îți ies dacă le aduagi de la toți vsovii tăi? Dă peste 17.000 câte are AlinB?

Păi dacă aș posta 10 postări pe zi inclusiv sîmbăta și Dumnica și în concedii (eu nu postez atunci) timp de 10 ani și aș avea mai puține postări ca AlinB!

Deci nu ți-e clar nici acum cine e trollul și cine trebuie compătimit și tratat?

În 5 luni de cînd sunt pe forum am 225 de mesaje deci în 10 luni aș avea 450 de mesaje și în 12 luni aș avea 540 de mesaje.

În 10 ani aș avea 5400 mesaje iar în 20 de ani aș avea 10800 de mesaje.

Practic în aproape 35 de ani aș reuși performanța de a avea peste 17.000 de mesaje.

Deci crede-mă că pentru a fi cinstiți avem nevoie de altceva și nu de ceea ce insinuezi tu că ar trebui să adaugi mesajele mele la cine știe ce useri.

Avem nevoie de Dreaptă Credință și de discernămînt!.. ca să nu punem botul la vrăjeala oricărui user ce aberează... și care aberează de multe ori pe minut de a ajuns atît de rapid că a sărit la cifra asta de peste 17.000 de postări.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 19:43:35.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 19:44:46
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Păi dacă aș posta 10 postări pe zi inclusiv sîmbăta și Dumnica și în concedii (eu nu postez atunci) timp de 10 ani și aș avea mai puține postări ca AlinB!
Deci scrii pe forum atunci când ești la serviciu. Nu-i frumos!
Vechi 05.07.2016, 19:53:45
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Ăăăăă..... voi continuați să discutați cu Vsovivi ca și cum ar fi.... well...

Deci: Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc. etc. etc. și voi continuați să vorbiți cu el ca și cum ar fi normal ?

Credeți că asta îi ajută cu ceva sau dimpotrivă, îi potențează dezechilibrele ?

Vsovivi, Trimisule sau cum te mai numești, ai carnet de conducere ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:13:14
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul

Deci: Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc. etc. etc. și voi continuați să vorbiți cu el ca și cum ar fi normal ?

Bineînțeles că am carnet de conducere.

Mă bucur că ai sintetizat foarte frumos, deci mă mir că ai citit și că ai urmărit ceea ce afirm.

Ce ți se pare anormal și incredibil?

Da, ''Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc''

Este perfect Adevărat.

Nu știu ce ți se pare atît de absurd și de greu de crezut!

Pentru că tu crezi că Pămîntul și Luna sunt sferice, că nu sunt trimisul Domnului, că Noul Ierusalim nu e la Pucioasa și că nu se ridică vapori și gaze dincolo de Soare atunci eu sunt cel anormal?

Păi cîndva se va pune credința mea lîngă credința ta și se va întreba Dumnezeu cine are dreptate și cine crede normal și conform adevărului atunci tu vei fi cel care tare te vei mira că tu împreună cu cîteva miliarde de oameni sunteți în eroare crezînd în minciuni.

Nu te speria, încet încet toți vom crede Adevărul și îl vom mărturisii... ne vom da seama că Pămîntul e plat și că Soarele și Luna sunt semisferice, vom pricepe că Cetatea Noului Ierusalim chiar este la Pucioasa în jud. Dîmbovița și că vaporii de apă și de gaze trec dincolo de soare și ajung în apele de sus unde crescînd volumul și presiunea apelor, aceasta creștere face că izvoarele de la noi, situați pe partea astalaltă a pămîntului plat, să poată să fie alimentate tot timpul cu apă... apă dulce ce vine din apele de deasupra cerului ce se află defapt sub noi, sub pămîntul plat și sub mările plate.

Ți se pare greu de priceput și de crezut? Hai, ia încearcă! N-o să regreți. Vei simți Adevărul și te vei bucura.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:49:00.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:24:18
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Bineînțeles că am carnet de conducere.

.
Poți să-mi trimiți pe PM numele și CNP-ul tău ca să fac o sesizare la IPJ ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:29:35
Banned

Implicit

Citat:
Poți să-mi trimiți pe PM numele și CNP-ul tău ca să fac o sesizare la IPJ ?
Sigur că ți le pot trimite... dar cu ce vei motiva sesizarea ta?
Vei încălca oare Constituția susținînd că n-am dreptul la permis dacă am și dacă mărturisesc adevărata credință ortodoxă?

Nu credeam să existe atîția delatori acoperiți ascunși printre oile Domnului.
La tot pasul cîte unul care face sesizare sau care vrea să te trimită să te internezi...

Oare să fi trecut în zadar 26 de ani de la momentul '89 cînd ne-am cîștigat libertatea și dreptul la Credință?

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 20:34:25.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:34:34
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Tu doar timite-mi-le. Dacă ai curaj.

Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 23:16:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Eu incerc sa le explic ca e un trol mai sofisticat, dar tot trol, insa na.. poate in sinea lor pe undeva, vor sa creada ca e "Trimisul"
Vechi 06.07.2016, 11:20:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu incerc sa le explic ca e un trol mai sofisticat, dar tot trol, insa na.. poate in sinea lor pe undeva, vor sa creada ca e "Trimisul"
''Cine zice ăla zice'' și ''cine zice ăla e!''.. așa că încearcă să-ți explici asta ție trollule nesofisticat care ruinezi toate discuțiile aberînd la greu.

Mă întreb dacă ești în stare să scrii, cînd postezi, mai mult de 1-2 propoziții?

Oare ce ar putea crede cineva despre un om care se distrează de alții în timp ce el nu poate posta mai mult de un rînd că se istovește?

Deci mi-ar fi rușine să declar cuiva că cică ''eu încerc să le explic''... cînd defapt din ''pură'' răutate, poftă de batjocură, superficialitate și logică absurdă tu ești un fel de milițian acoperit cu salar mare din ban public care ca să-și acopere privilegiile (peste 17.000 de postări și nu l-a bannat nimeni la valoarea sa, nu cer să fii banat, din contră, mă bucur că ai această libertate de a posta), să vadă gLumea că face și el ceva, strigă mereu hoțul... așa ca hoțul nesofisticat.

Hoțul strigă hoții, trollul strigă trolul (sofisticat), bolnavul strigă nebunul, istovitul de o propoziție proprie strigă lăudîndu-se v-am explicat!

Cine te-a trimis pe tine aici să-ți bați joc de tine și de familia ta sau tu chiar nu-ți dai seama ce-ți faci?

Să știi că pînă la urmă chiar cred că tu pe bune îți bați joc de ortodoxie!.. și strigi de alții... știi tu ce stigi mereu!

Calmează-te și încearcă să sari în jos de pe poziția aia în care te distrezi copios... hai sari în jos!

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 11:29:54.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 20:01:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Deci scrii pe forum atunci când ești la serviciu. Nu-i frumos!
Așa este, m-ai prins și trebuie să recunosc, nu e frumos dar este sănătos.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57