![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcat că nu ai găsit filmul acela în care se filmează de sus cu o cameră de filmat ce a ajuns foarte sus cu balonul și care din pricina vîntului s-a dat peste cap și în loc să filmeze în jos a filmat și în sus și atunci s-a văzut exact invers, cerul era bombat ca o sferă și linia orizontului avea curbura invers. Caută-l tu pe net sau cere-l la Florin Ionuț. Te vei convinge că de sus se vede un disc plat!.. adică maxim atît de mare cît este zona de zi pe suprafața pămîntului plat și a mărilor, cît este suprafața luminată. Oamenii confundă suprafața luminată cu ''sfericitatea'' și cred că ceea ce nu se vede e în partea opusă a sferei. E tot deasupra dar fie nu se mai poate vedea din pricina distanței prea mari fie din pricina că acolo e noapte fie imaginile suferă prin mediu fenomenul de refracție adică se curbează ceva și apare în mintea voastră o evidentă iluzie optică crezînd că așa este realitatea cum o închipuiți voi și cum o puteți voi înțelege la modul naiv. V-am spus că pămîntul e plat și mările sunt plate și de sus se vede doar un disc luminos un pic bombat din pricina lentilelor căci în mod normal ar trebui să-l vedeți plat și plan ca-n palmă... dar chiar și ochii sunt sisteme optice care deformează realitatea modificînd distanțele, deci chiar cu ochiul liber ai putea să vezi de sus cum pămîntul pare un pic bombat dar nu e și te-ai putea înșela. Planeitatea sau finitatea și marginile se pot pricepe și înțelege prin altfel de metode. Mai întîi trebuie să crezi sfintele scripturi și în Dumnezeu și apoi treptat folosindu-ți aparatul fizico-matematic și logic și cerînd de la Dumnezeu lămuriri vei ajunge să înțelegi Adevărul așa cum l-am înțeles și eu... păcătosul. Nu am niciun fel de merit neobijnuit pentru asta. Oricne bate i se va deschide și oricine caută găsește! Însă vă sfătuiesc să nu neglijați date și nici să le ignorați, mai ales datele clare care vă contrazic teoriile! Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 15:25:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si ala cand a sarit, a sarit in sus dar a ajuns pe Pamantul Plat.
Cum nu puteti vedea cat de logic este totul??? Oameni fara har dom'le.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, apele de dedesubtul liniei de imponderabilitatea, de acolo de unde constată cei aflați în rachete sau în stațiile orbitale că se m,ainifestă fenomenul de imponderabilitate, de acolo în jos apele cad perpendicular pe pămînt. Totuși există o mică înclinație a direcției forței de greutate, spre mijlocul pămîntului plat, ca apele să se strîngă exact acolo unde soarele luminează cel mai mult. De asta pendulul focault are pendulări conice! Și așa este scris și așa se poate înțelege și din cărțile sfinte, pentru cine știe citi și găsi citate care să confirme asta. Deci cărțile nu sunt ajustate cu brișca de mine ci cu brișca se pot nota pe un ceas solar lungimile umbrelor în fiecare Duminică și obții simplu un calendar solar folosind două dreptare pe care le bați la un unghi de 120 de grade ca să mărești cea mai scurtă și cea mai lungă umbră pe dreptar. Și iată an de an poți verifica dacă cele 52 de săptămîni respectă ciclicitatea solară! Acolo poți nota cu brișca și zilele de serbarea ale sfinților și posturile așa cum au fost ele mai înainte de darea cu 13 zile care s-a făcut în mai 1923 cînd bisercia ortodoxă a luat această decizie nejustificată luîndu-se după atei, păgîni și eretici. Deci mă bucur că ai reținut ceva. Cîndva cu asta, cu ce ai reținut de la mine, vei putea trece vama minciunilor și a dezinformărilor. |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VNqNnUJVcVs
Fii antena la 3:20. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Pînă acolo însă atmoplata căci nu este atmo-sferă își pierde presiunea deoarece corpurile cad și apa cade așa cum este descris în scripturi la Facerea și cum se vede cu ochiul liber cînd plouă deci presiunea scade cu cît mergi mai sus. Dar asta nu înseamnă că densitatea particulelor scade căci sunt peste tot particule și nu e vid ci sunt particule tot mai ușoare care se ridică și stau deasupra și sunt tot mai fine, particule de aer, de vapori, de gaze. Acolo sunt cele mai ușoare particule și cele mai ușoare straturi și care apasă cel mai puțin pe straturile de dedesubt mai grele. După ele urmează zona de imponderabilitate unde pot exista orice fel de particule mai ușoare sau mai grele afară de pămînt căci în cer nu sunt pămînturi și nici bolovani sau meteoriți cum mint unii, nu dăm nume. Ele merg inerțial sau stau sau sunt purtate în jos de lumina solară care curge în jos din pricina izvorului solar sau în sus de noaptea lunară care curge în sus din pricina izvorului lunar sau se găsesc într-o mișcare cerească controlată de cîmpul electro-magnetic al cerului care le fac să se învîrtă după cum se vede noaptea că se învîrt stelele și formațiunile stelare. Citat:
Citat:
Ce ne facem însă că dincolo de linia de imponderabilitate nu mai avem gravitație ca să avem egalarea forțelor centrifugă cu greutatea? Sau tu nu crezi că cei aflați în rachetele care zboară drept în sus, după ce trec de o anumită distanță, înălțime, ajung să nu mai fie atrași de pămînt și mări ca să cadă aicea jos, ci ajung să simtă acolo sus în rachetă că pot pluti între pereții rachetei? Păi sunt filme cîte vrei și mărturii care demonstrează asta. Citat:
Din fericire spui că este extrem de greu de schimbat direcția? Păi în vidul închipuit de tine nu ai cum să schimbi direcția decît prin jet de particule de masă. Și dacă e vid ce părerea ai, cum obții acolo o viteză de 7,66km/s? Trebuie să arunci în direcție opusă o cantitate imensă de particule grele pentru ca acțiunea să fie egală cu reacțiunea ca la explozie. Dar nu pricepi că orice modificare de viteză într-o mișcare circulară inerțială cu atracție gravitațională te face să-ți schimbi poziția pe orbită căci echilibrul nu este unul stabil ci unul instabil? Oare nu pricepi că în lipsa unei sfori devine din stabil în instabil? Orice modificare infinitezimală de viteză face să urci sau să cobori adică să-ți mărești raza de rotație sau să o micșorezi și micșorîndu-ți-o ai nevoie de o viteză tangențială tot mai mare ca să păstrezi echilibrul deci orice mișcare circulară bazată pe teoriile voastre din pricina că nu este un echilibru stabil duce fie la ciocnire rapidă fie la depăratraea rapidă a corpului ce se învîrte. Nu pricepi că învîrtirea corpurilor unul în jurul altuia este o învîrtire cu un echilibru instabil căci nu există sfoara care să fixeze raza și să permită o viteză tot mai mare? În lipsa sforii orice modificare de viteză tangențială duce la dezastru! Citat:
Citat:
Așa le știi coase cu ață albă ca să iasă teoriile mai bine ca ei... tu ești un păcălit care se străduie mereu să demonstreze că păcăleala nu e păcăleală și crede cu oricechip că e așa cum spun ei și ești în stare să crezi orice numai să fie așa. Nu e așa așa că nu te mai chinui să le îndreptățești teoriile. Și asta rezultă simplu: Nu există viteze de 7,66km/s ca să le fi atins cineva, tu nu vezi cu ce viteză zboară rachetele și cum sunt filmate? Cu cîțiva mach, sub 10.000kmpeh și tu crezi că ei pot merge acolo sus cu peste 30.000kmpeh. Cum crezi atît de ușor ceea ce e sigur imposibil pentru om? Deci de asta nu cred ce susțin ei, mai ales pentru că nu e posibilă o astfel de viteză, nici s-o obții și nici s-o ții constantă! Ca să nu mai vorbim de restul, că echilibrul mișcării circulare fără sfoară este complet instabil. Păi uite cum descrie ei mișcările particulelor atomice: cu cît se mișcă electronii pe niveluri inferioare cu atît se mișcă mai încet iar pe nivelurile superioare se mișcă mai repede cînd defapt, pentru a nu cădea pe nucleu ar trebui să se miște exact invers, pentru a egala forțele dintre nucleu și electroni. Deci tu chiar nu pricepi că teoriile lor se contrazic ele însele? Deci sunt complet absurde! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte bine ești liber să crezi ce vrei despre mine. Chiar și așa, crezînd tot ceea ce e mai rău despre mine, eu ți-am prezentat argumente pentru ca să crezi și nu ți-am cerut să crezi doar pentru că aș fi ce știu eu cine... Deci ce importanță are pentru tine dacă aș fi sau nu aș fi acel vsovivivi....vi bannat pe al cărui fir de discuție ne aflăm? Sau ce, dacă spun că eu Trimisul sunt acel vsovi sau vsovivi sau vsovivivi atunci musai tu o să mă crezi doar pentru asta? Nu o să mă crezi nici atunci cum nu mă crezi nici acum și cum probabil nu l-ai crezut nici pe acel vsovi sau vsovivi sau vsovivivi sau cîți vsovivivi...vi or mai fi fost pe acest forum ci tu folosești aceste apel la sinceritate doar ca să-ți justifici necredința ta... adică, cu alte cuvinte, nu tu ești vinovat că nu poți crede ci eu ar fi trebuit să fiu cine ai vrea tu să fiu eu pentru ca să crezi deci cum nu sunt înseamnă că eu sunt vinovat pentru necredința ta. Păi data trecută necrezînd că sunt Trimis ai vrut să fiu apostol, apoi ai vrut să știe duhovnicul sau familia, apoi ai vrut să merg să mă tratez la psihiatrii sau ai fi vrut să își fi pus mîinile peste mine și să fiu hirotonit ca preot sau ca arhiereu, iar acum vrei să fiu vsovivivi...vi ca să mă crezi... De aici trag concluzia că tu pe AlinB cînd l-ai crezut în discuțiile pe care le-ai avut cu el i-ai cerut și lui asemenea tot ceea ce mi-ai cerut mie pentru a-l crede și pentru a avea cu el o discuție sinceră căci dacă nu înseamnă că operezi cu jumătăți de măsură, înseamnă că dreptatea ta pentru unii e mumă și pentru alții ciumă. Defapt ca să crezi ce-ți spun în scris pe forum unde folosim nick și avem identitatea ascunsă nici nu contează cine ești defapt căci discuțiile se bazează pe argumente și nu pe cine suntem de fapt sau dacă am avut și alte identități pe forum. Eu cred că ai nevoie doar de Dumnezeu și de scripturile Lui ca să crezi și să-ți dai seama simplu că sunt sincer și că nu eu vin cu teorii absurde și că nu eu te mint cînd le combat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar chiar și el spune, pămîntul e ca o gogoșică de ciocolată iar la ei gogoșile cu ciocolată sunt discoidal toroidale deci plate sau poate tu nu ai văzut filme cu polițiști care consumă donnats Deci nu el a mințit ci tu confunzi gogoșile de care vorbește el cu cele pe care le-ai mîncat acasă la tine ca să crezi că pămîntul și mările ar fi o planetă sferică. Nu mai umbla cu gogoși căci ți-am mai răspuns odată la linkul acesta!... uite aici! Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 17:44:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai harul și logica le lispește unora care neagă scripturile... Le lipsește și minima decență de a-și recunoaște loruși cînd aberează ca orice troll pus pe dărîmarea unei discuții decente. Vrea omul să ajungă la 20.000 de postări ca să moare pufanii și bibanii de necaz cîte postări are ditamai veteranul. Nu mă deranjează numărul mare de postări ci pe tine ar trebui să te deranjeze cînd știi cum anume le-ai făcut... cu postări ilogice cu aparență de ironie din care numai tu ai înțeles ce era hilar. Se pare că ți-ai făcut-o singur, tu ești singurul care a înțeles poanta spre deosebire de noi ceilalți obscurantiști aflați în procentul ăla mare de proști și de mediocrii care nu ne prindem așa de ușor. De aici rezultă că ai ajuns să-ți bați joc inclusiv de tine... e clar, răul acum după ce s-a săturat de mine a trecut la tine, m-a lăsat pe mine că a văzut că nu are cu cine și te ironizează pe tine, își bate joc de tine și de Ortodoxie prin propriile tale postări complet absurde. Crede-mă că nu ai pic de umor... Pari să zici ceva dar numai tu cred că știi ce vrei să zici. M-aș bucura să existe totuși ceva simpatic acolo, așa că sper să n-am dreptate și alții să te găsească distractiv. Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 19:16:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|