![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, si ala cand a sarit, a sarit in sus dar a ajuns pe Pamantul Plat.
Cum nu puteti vedea cat de logic este totul??? Oameni fara har dom'le.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai harul și logica le lispește unora care neagă scripturile... Le lipsește și minima decență de a-și recunoaște loruși cînd aberează ca orice troll pus pe dărîmarea unei discuții decente. Vrea omul să ajungă la 20.000 de postări ca să moare pufanii și bibanii de necaz cîte postări are ditamai veteranul. Nu mă deranjează numărul mare de postări ci pe tine ar trebui să te deranjeze cînd știi cum anume le-ai făcut... cu postări ilogice cu aparență de ironie din care numai tu ai înțeles ce era hilar. Se pare că ți-ai făcut-o singur, tu ești singurul care a înțeles poanta spre deosebire de noi ceilalți obscurantiști aflați în procentul ăla mare de proști și de mediocrii care nu ne prindem așa de ușor. De aici rezultă că ai ajuns să-ți bați joc inclusiv de tine... e clar, răul acum după ce s-a săturat de mine a trecut la tine, m-a lăsat pe mine că a văzut că nu are cu cine și te ironizează pe tine, își bate joc de tine și de Ortodoxie prin propriile tale postări complet absurde. Crede-mă că nu ai pic de umor... Pari să zici ceva dar numai tu cred că știi ce vrei să zici. M-aș bucura să existe totuși ceva simpatic acolo, așa că sper să n-am dreptate și alții să te găsească distractiv. Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 19:16:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai da cu brisca si peste dex, ca si peste "cartile sfinte" ca sa-ti iasa pasienta, altfel nu iese.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi a sări în jos presupune că mai înainte ai urcat undeva sus deci iată că săritura întreagă numai cu partea aia care are porțiunea de în sus poate fi posibilă și ăsta e sensul corect al verbului a sări dar dacă tu vrei să înțelegi altceva dîndu-mi mie lecții de prostie cu dexul în față... că cică a sări înseamnă defapt nu a urca mai întîi sau a avea mai înainte o direcție ascendentă pînă la o înălțime de unde să coborî ci doar a-ți da drumul în jos atunci e clar tu ignori jumătate din parabolă. Pentru mine orice săritură și orice aruncare are nevoie și de o minimă înălțare ca la atletism căci altfel devine desprindere, aruncare în gol, cădere, sau orice altceva așa ca la săriturile de la platformă. Nu ai văzut că și aceia sar mai înainte în sus sau pur și simplu își dau drumul în jos? Deci săritura este atunci cînd ți-ai uitat acasă brișca (mintea) și o pățești ca în bancul ăla cu Ioane și Vasile, rămîi nemîncat toată ziua. -Băi Ioane zice Vasile, vezi că îți mîncă câinii slănina. -Nu te cred mă că brișca-i la mine, nu mi-o sărit din buzunar. -Băi ți-o mîncă cîinii pe bune... -Înseamnă că ai sărit tu cu brișca că altfel n-aveau cum. Sau bancul ăla: cum au făcut oltenii lui Ceaușescu cea mai bună lubeniță? Păi au făcut experimente științifice și au reușit de au împreunat purecii cu lubenițele. Acum dacă tai lebenița imediat sar toți sîmburii afară. Deci se pare că ai nevoie pînă și de dex ca să-ți confirmi aberațiile! Lasă că trece, fă cîteva săituri din poziția culcat și trece! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|