Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2016, 23:23:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Ba Trimișii au de ascuns foarte multe după Cuvîntul : '' Feriți-vă de oameni căci vă vor da în mîinile altor oameni care vă vor...
Deci iată că Dumnezeu ne cere să ne ascundem de oameni... din ăștia ca tine care cer actele la control ca să ne creadă sau ca să facă sesizări!
Asta e un cuvant pucios?

Ca Dumnezeu zice altceva:

"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena."

Da' tu fiind Trimisu' lu' Peste..
Vechi 06.07.2016, 11:38:15
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta e un cuvant pucios?

Ca Dumnezeu zice altceva:

"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena."

Da' tu fiind Trimisu' lu' Peste..
Se vede că nu știi scripturile și nici măcar citatele pe care le dai nu le pricepi.

Dacă ai pricepe ce ai citat atunci nu ți-ar fi frică de mine și de sfinții trăitori în Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasă ci de păcătuirea ta căci neascultarea ta arogantă și mîndră și batjocoritoare este cel ce poate și sufletul și trupul să ți-l piardă ajungînd să fie bun de aruncat la gunoi.

Deci eu chiar sunt trimisul lui Pește căci Apostolii și creștinii mai înainte de a se numi creștini se numeau pești, dar mai mult decît atît, sunt trimisul Dumnezeului peștilor!

Dar nu un trimis important așa ca un mare apostol sau cine știe cum vă închipuiți voi un mare trimis ci sunt un trimis neînsemnat, m-a trimis Domnul aici doar pentru ca să stau de vorbă cu frații mei ortodocși de pe forum căci nu sunt decît un mirean păcătos din boBOR... însă spre deosebire de tine eu cred pe cînd tu dărîmi... de frică!

Nu vă temeți!

''Îndrăzniți să credeți și să iubiți tot ceea ce este bun și de la Dumnezeu deși nu toate vă sunt de folos!..

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 11:47:03.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 11:53:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Scuze, era Peste Prajit, credeam ca s-a inteles.

Sau Peste Pucios, daca tii neaparat.
Vechi 06.07.2016, 11:56:07
mihai07
Guest

Implicit

Oare cat o sa mai continue discutia pe topicul asta?
Chiar atat de mult timp de pierdut au unele persoane?
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 11:57:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Dupa cum il stim pe vsosovivi, la infinit, cel putin pana e banat.

Oricum, recunoaste ca iti place, si tu ai gasit nitel timp de pierdut facand remarca asta.. :)
Vechi 06.07.2016, 12:00:13
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Dupa cum il stim pe vsosovivi, la infinit, cel putin pana e banat.

Oricum, recunoaste ca iti place, si tu ai gasit nitel timp de pierdut facand remarca asta.. :)
Da....ma incadrez si eu in categoria celor care au pierdut timp pe aici.
Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :)
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:21:21
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :)
Dap... ma alatur si eu clubului de renuntat. De acum inainte, o sa-i raspund cu pisici.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 16:56:47
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Parinte, se pare ca straniul nostru coleg este noul geniu (!!!) al dadaismului rominesc. Daca nu e truly-zurly cum il defineste GMihai, atunci cu necesitate e un tip cu oarece talent la care excentricitatea plus membralitatea in adunatura infantilo-eretica de la Pucioasa dau un cocktail mortal, care mimeaza perfect insanitatea si/sau trollingul. Cred sincer ca e trimisul sectei sale, ca sa ne piarda timpul si nervii cu aberatiile sale. Doar sintem din tabara adversa sefilor sai cu voci in cap, pardon, cu mesaje de Jos.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:12:22
Banned

Implicit

Citat:
Oare cat o sa mai continue discutia pe topicul asta?
Chiar atat de mult timp de pierdut au unele persoane?
Încă un milițian acoperit care se istovește scriind și citind mai mult de un rînd care a venit de cere bannare și cenzurare.

De ce-mi ruinați voi discuția?

Cine v-a trimis?

Dacă nu încăpeți de discuția de pe acest topic, dacă nu vă place ce se scrie aici, oare de ce nu deschideți voi un subiect pe placul vostru?

Ce vă tot plîngeți și vă nemulțumiți de ai impresia că cine știe ce vă spun eu aici?

Păi vă spun ceea ce cred:

Pămîntul e plat și mările idem iar Soarele și Luna sunt semisferice. Prin Cuvânt au fost Făcute. În orice direcție mergi pe pămîntul plat și pe mări sau în sus spre cer sau în jos spre pămînt dacă mergi tot drept ajungi exact de unde ai plecat! Creația e mică, bună și frumoasă și omul este mare în creația cea micuță căci pentru omul credincios au fost făcute toate de Dumnezeu ca să le stăpînească și să se bucure de ele precum Soarele este stăpîn peste zi, lumină și căldură și precum Luna este stăpînă peste noapte, întuneric și frig și se bucură de stele.

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 12:24:26.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:10:29
Banned

Implicit

Citat:
Scuze, era Peste Prajit, credeam ca s-a inteles.

Sau Peste Pucios, daca tii neaparat.
Păi sigur că da, tocmai despre El este vorba, despre Peștele Prăjit pe cărbuni încinși, despre jertfele cu bun miros duhovnicesc... despre sfinți și mucenici e vorba.

Tu chiar n-ai citit scripturile și nu te-ai bucurat de pocăința sfîntului Apostol Petru... și Pavel.

Căci dacă chiar le-ai citit și le-ai înțeles pe dos și le folosești pe dos atunci nu te mira că ajungi sfinvers!

Eu am înțeles ce vrei să insinuezi și despre asta ți-am explicat mai sus că ce faci e absurd dar se pare că tu chiar nu-mi citești decît primul rînd avînd impresia că mi-ai citit și ai înțeles tot ce ți-am răspuns suficient de lămuritor.

Deci îți repet Peștele Prăjit și Dumnezeul Lui m-a trimis și Peștele Pucios... sigur că El m-a trimis fiindcă El are putere să mă trimită!

Dar v-am mai spus, nu ca pe un mare apostol sau ca pe un mare trimis ci ca pe un frate păcătos, un neimportant mirean din boBOR trimis la alți frați ca să stea de vorbă cu ei în lipsă de altceva mai bun.

Deci ai perfectă dreptate! Așa este!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57