Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2016, 21:14:51
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu. Nume complet și CNP. Dacă n-ai nimic de ascuns.
De ce nu ți-l dai tu mai înainte ca să văd că ești sincer și că n-ai nimic de ascuns întrebînd și cerînd să n-am nici eu nimic de ascuns?

Dar ți-am mai spus că la Dumnezeu nu contează CNPul și buletinul și cum te cheamă pe tine în familia ta ci la Dumnezeu contează numele tău de botez. Așa că eu nu ți-l cer pentru ca să te cred.

Deci mă poți numi Virgil fără să mă supăr și fără să greșești iar eu te numesc Mihai.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 21:19:04.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 21:33:59
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
De ce nu ți-l dai tu mai înainte ca să văd că ești sincer și că n-ai nimic de ascuns întrebînd și cerînd să n-am nici eu nimic de ascuns?

Sigur. Numele meu este Mihai Gaita, CNP 1761021354737. Sunt născut în Timișoara, de profesie avocat, de religie romano-catolic.

Acuma, dacă nu te superi, numele tău și CNP-ul.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 22:17:11
Banned

Implicit

Citat:
Sigur. Numele meu este Mihai Gaita, CNP 1761021354737. Sunt născut în Timișoara, de profesie avocat, de religie romano-catolic.

Acuma, dacă nu te superi, numele tău și CNP-ul.
Nu cred că ai dreptul să mă obligi să ți le dau deci mă supără dacă persiști să mi le ceri. Acestea pot fi folosite cu rea intenție de către oricine și nu se fac publice, deci dumneata precis ți-ai dat date false în speranța că mă vei determina să le fac publice pe ale mele sau dacă ale tale sunt reale înseamnă că te-ai expus furtului de identitate.

Eu nu le-am cerut pe ale tale ci am spus că mai înainte de a avea tu pretenții la cineva ca să-și dea Numele și CNPul și datele din CI ar fi frumos să ți le dai dumneata ca să arăți că tu nu ai nimic de ascuns.

Practic dacă astea sunt datele tale reale ai căzut în propria ta capcană pentru că datele astea nu se fac publice.

Deci eu nu am să le fac publice pe ale mele și pentru asta tu nu ai decît să tragi ce concluzii vrei. Dacă chiar ești avocat atunci cred că știi că am dreptul la confidențialitatea datelor personale.

Nu mă poți determina să-ți arăt datele personale și să le fac publice doar pentru a nu mă crede dumneata ceea ce oricum vrei să mă crezi din moment ce nu crezi ceea ce-ți spun și ce-ți mărturisesc de la Dumnezeu.

Ți-am spus, dacă vrei să știi numele meu ca să crezi, ți l-am spus, mă numesc Virgil și sunt trimis de Dumnezeu aici pe forum.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 22:22:55.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 22:26:40
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Deci, după cum spuneam... trimisul lui pește.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 22:42:05
Banned

Implicit

Citat:
Deci, după cum spuneam... trimisul lui pește.
De ce că nu-mi dau datele? Păi nu pricepi că datele personale nu sunt publice și că la Dumnezeu nu astea sunt importante ci numele tău de botez creștin?

Nu mă poți determina și șantaja abligîndu-mă să fac ce vrei dumneata că altfel demonstrezi tu că n-aș fi trimis. Ți-am spus că ești liber să crezi sau nu, dar dacă din asta tragi concluzia ta nu înseamnă că e adevărată.

Uite, eu dacă îți cer 10.000 de roni ca să te cred căci altfel nu te cred că mi-ai dat datele personale reale și de CNP și susțin pe forum că minți și că ești Mihai Gaiță a lui pește și că locuiești tu în Timișoara cînd o zbura boul și celelalte atunci ce, tu ca să mă faci să te cred și să tac îmi dai banii?

Păi că nu-ți spun datele mele nu dovedește că te mint ci dovedește că eu nu-mi fac datele personale publice.

Deci nu mă poți determina la ceva cu care nu sunt de acord decît dacă mă abuzezi!.. și apoi dacă eu nu accept abuzul și șantajul tău atunci musai rezultă că tu ai dreptate că cică trimișii veritabili nu au nimic de ascuns?

Ba Trimișii au de ascuns foarte multe după Cuvîntul : '' Feriți-vă de oameni căci vă vor da în mîinile altor oameni care vă vor...

Deci iată că Dumnezeu ne cere să ne ascundem de oameni... din ăștia ca tine care cer actele la control ca să ne creadă sau ca să facă sesizări!

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 22:45:59.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 23:16:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ăăăăă..... voi continuați să discutați cu Vsovivi ca și cum ar fi.... well...

Deci: Pământul este plat, luna este semisferică, el e trimisul lui Dumnezeu, Noul Ierusalim e la Pucioasa, se ridică vapori și gaze care trec dincolo de Soare etc. etc. etc. și voi continuați să vorbiți cu el ca și cum ar fi normal ?

Credeți că asta îi ajută cu ceva sau dimpotrivă, îi potențează dezechilibrele ?

Vsovivi, Trimisule sau cum te mai numești, ai carnet de conducere ?
Eu incerc sa le explic ca e un trol mai sofisticat, dar tot trol, insa na.. poate in sinea lor pe undeva, vor sa creada ca e "Trimisul"
Vechi 05.07.2016, 23:23:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Ba Trimișii au de ascuns foarte multe după Cuvîntul : '' Feriți-vă de oameni căci vă vor da în mîinile altor oameni care vă vor...
Deci iată că Dumnezeu ne cere să ne ascundem de oameni... din ăștia ca tine care cer actele la control ca să ne creadă sau ca să facă sesizări!
Asta e un cuvant pucios?

Ca Dumnezeu zice altceva:

"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena."

Da' tu fiind Trimisu' lu' Peste..
Vechi 06.07.2016, 11:20:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu incerc sa le explic ca e un trol mai sofisticat, dar tot trol, insa na.. poate in sinea lor pe undeva, vor sa creada ca e "Trimisul"
''Cine zice ăla zice'' și ''cine zice ăla e!''.. așa că încearcă să-ți explici asta ție trollule nesofisticat care ruinezi toate discuțiile aberînd la greu.

Mă întreb dacă ești în stare să scrii, cînd postezi, mai mult de 1-2 propoziții?

Oare ce ar putea crede cineva despre un om care se distrează de alții în timp ce el nu poate posta mai mult de un rînd că se istovește?

Deci mi-ar fi rușine să declar cuiva că cică ''eu încerc să le explic''... cînd defapt din ''pură'' răutate, poftă de batjocură, superficialitate și logică absurdă tu ești un fel de milițian acoperit cu salar mare din ban public care ca să-și acopere privilegiile (peste 17.000 de postări și nu l-a bannat nimeni la valoarea sa, nu cer să fii banat, din contră, mă bucur că ai această libertate de a posta), să vadă gLumea că face și el ceva, strigă mereu hoțul... așa ca hoțul nesofisticat.

Hoțul strigă hoții, trollul strigă trolul (sofisticat), bolnavul strigă nebunul, istovitul de o propoziție proprie strigă lăudîndu-se v-am explicat!

Cine te-a trimis pe tine aici să-ți bați joc de tine și de familia ta sau tu chiar nu-ți dai seama ce-ți faci?

Să știi că pînă la urmă chiar cred că tu pe bune îți bați joc de ortodoxie!.. și strigi de alții... știi tu ce stigi mereu!

Calmează-te și încearcă să sari în jos de pe poziția aia în care te distrezi copios... hai sari în jos!

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 11:29:54.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 11:38:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta e un cuvant pucios?

Ca Dumnezeu zice altceva:

"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena."

Da' tu fiind Trimisu' lu' Peste..
Se vede că nu știi scripturile și nici măcar citatele pe care le dai nu le pricepi.

Dacă ai pricepe ce ai citat atunci nu ți-ar fi frică de mine și de sfinții trăitori în Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasă ci de păcătuirea ta căci neascultarea ta arogantă și mîndră și batjocoritoare este cel ce poate și sufletul și trupul să ți-l piardă ajungînd să fie bun de aruncat la gunoi.

Deci eu chiar sunt trimisul lui Pește căci Apostolii și creștinii mai înainte de a se numi creștini se numeau pești, dar mai mult decît atît, sunt trimisul Dumnezeului peștilor!

Dar nu un trimis important așa ca un mare apostol sau cine știe cum vă închipuiți voi un mare trimis ci sunt un trimis neînsemnat, m-a trimis Domnul aici doar pentru ca să stau de vorbă cu frații mei ortodocși de pe forum căci nu sunt decît un mirean păcătos din boBOR... însă spre deosebire de tine eu cred pe cînd tu dărîmi... de frică!

Nu vă temeți!

''Îndrăzniți să credeți și să iubiți tot ceea ce este bun și de la Dumnezeu deși nu toate vă sunt de folos!..

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 11:47:03.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 11:53:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Scuze, era Peste Prajit, credeam ca s-a inteles.

Sau Peste Pucios, daca tii neaparat.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57