Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2012, 20:16:56
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Sa nu te superi pe mine, dar cred ca problema ta rezida in relatia de cuplu.
Nu ai incredere in el ca te iubeste cu adevarat pentru ceea ce esti, ca te-ar iubi in orice conditii etc etc...
Nu ma supar pe tine. Credeam si eu asa la inceput. Intr-adevar nu aveam incredere in el, asa cum zici tu, dar s-a tot chinuit sa imi castige increderea si a reusit, acum chiar am incredere foarte mare in el. Si tot repeta un lucru de care mi-am dat seama ca e adevarat, ca ma razbun pe el pentru tot ce vad eu negativ in alti barbati. Nu mai fac asta cu el, pentru ca mi-am dat seama ca avea dreptate. Dar as vrea sa-mi treaca totusi problema asta pe care o am cu barbatii (repet, nu cred ca toti sunt la fel, ma doare doar ca e vorba de o majoritate), probabil imi va trece doar cu multa rugaciune.
Am momente in care ma doare foarte tare ce vad si plang, ma deprim ffff tare si in acele momente de criza am nevoie de ajutor imediat, asa cum am primit pe acest forum de exemplu. Dar vindecarea adevarata imi va veni de la Dumnezeu, numai nu stiu cand...

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38