![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vad o problema in a impodobi sau in a nu impodobi bradul. Dar vad o problema in inversunarea de a se convinge reciproc ca e bine sa impodobesti bradul versus problema taierii unui pom pe care il pastrezi in casa 2 saptamani. Copilaria e legata de imparatia cerurilor, datorita curatiei copiiilor. Iar printre bucuriile copilariei se numara si bradul. Poti sa-i impuni copilului ideile tale si sa il privezi de brad. Dar il ranesti. Ptr ca toti au, numai el nu ca asa zice mami ca nu e bine. Consider ca aceasta exagerare in cele spirituale poate avea influnte dintre cele mai nefaste asupra vietii copilului. Daca acum te asculta supus, ca tu esti seful, mai tarziu se va satura de extremismul asta si chiar il va respinge, dispretui. Mi-e teama de extreme, incerc sa le evit. in general sunt deschisa catre lucruri/situatii pana cand incalca invatatura Bisericii. Or eu personal, nu vad in brad un dusman al invataturii lui Hristos.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|