![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer am multe alte probleme pe cap mai mari decat taiatu si impodobitu unui pom! Crezi ca mai imi arde de copilarii? Asi fi vrut eu! Daca mama si tatal tau iti faceau toate poftele si ai copilarit chiar pana la varsta de 22 de ani,atunci tine aceasta bucurie pentru tine. Altii au si alte probleme!
Ok,daca tu zici ca acei "copii" de peste 11 ani mai sunt interesati de pomi... esti tare. Cred ca vreo 75% din fetele de 15 ani nici nu mai sunt virgine,si tu vi sa ne "aburesti" ca acestea mai simt o bucurie angelica privind la un copac cu instalatie in el?? Le doare fix in cot! Si DA,raman REALIST! Traiti-va voi visele dulci! Exact! Sa se bucure copiii de brazi si cadouri,pentru mine au apus de mult aceste vremuri. @Yasmina,imi place cum gandesti. Deacord cu tine! Last edited by Raoul; 20.12.2011 at 21:51:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu ce Ana? Ca refuz sa raman un visator?? Zi-mi concret cu ce gresesc,cu ce nu esti deacord.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar virginitatea fetelor de 15 ani nu are nicio legatura cu subiectul si sincer, incep sa ma satur sa aud de asta peste tot. Oricare ar fi subiectul unei discutii, cumva se ajunge in final la modul imoral de viata pe care il au generatiile acestea. E agasant. Nu problema in sine, ci felul in care se pune problema. Dar asta e alta discutie. Si nu e vorba de a fi visator, ci de a pastra in suflet un strop din inocenta si bucuria copilariei. Fie ca e vorba de impodobitul brazilor de Craciun sau de o alta placere nevinovata, pe care numai tu o stii. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
2. Daca sustii (si pe buna dreptate) ca nu stiti viata mea,incercarile etc. atunci la ce ma mai criticati?? Ea a aruncat cu noroi,eu am tinut problema in limita decentei si a unei comunicari civilizate. Mi-am exprimat parerile,atata tot. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si in final: eu spuneam ca am altele pe cap acum,alte griji si alte prioritati decat sa impodobesc un brad. oate o s-o fac cand o sa am nevasta,copii... Dar pana atunci pt. cine? Pentru pisica cu care stau? ![]() Last edited by Raoul; 20.12.2011 at 22:53:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca citesti cu atentie ce ti-am scris, ai sa vezi ca ti-am spus deja cum e.
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimeni nu ti-o cere. Dar ar fi tare bine sa sa participi la Sfanta Liturghie a Nasterii Domnului, si cel mai bine e sa ne pregatim ptr aceasta sarbatoare spovediti si impartasiti! iar dupa aceea, cand te intorci acasa, ia masa impreuna cu bunicii tai, marturisindu-le si lor ca Hristos s-a nascut. Fa-le o bucurie, Raul, caci si noi vom ajunge batrani, si tare ne vom bucura de comuniunea cu nepotii! Bucura-te de marele Praznic care se apropie asa cum poti, cum simti! Lasa-i pe altii in bucuria lor si tu bucura-te de bucuria ta! sarbatori fericite si cu bucurie!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma bucur ca am copiii mici ca pot sa ma joc in liniste fara sa se uite cineva ciudat: ne batem cu frunze, sau cu zapada, construim castele din cuburi, coloram impreuna, impodobim bradul impreuna...si cate mai facem impreuna. Cea mai mare pierdere in viata mi se pare tocmai sa renunti la acea farama de copilarie, acea care te sensibilizeaza,te face sa vezi lucrurile mai simplu si sa intelegi cat de minunata e lumea cu tot ce e in ea. Mi-ar placea sa-mi ramana aceste sentimente si la...99 de ani:D
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg...toti se imbulzesc sa scrie cate si mai cate despre brad si copilarie acum...Acum neaparat bradul se leaga de copilarie,iar copilaria musai de Imparatia Cerurilor...
Se creaza legaturi care nu exista si se dau interpretari care de care mai fanteziste... Apropos Lore,si mie imi place sa ma joc cu copiii din familie sau de oriunde,imi place sa ma prostesc cu ei cum se spune in popor si totusi asta nu este motiv destul de puternic sa ma apuc sa impodobesc un ciot de brad,am nevoie de exemplificari mult mai la obiect. Eu merci,nu am nevoie de infatilism,dar de inocenta si puritate da!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne gandim totusi ca bradul ala costa bani, globuletele costa bani, beteala alti bani...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|