![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi dau seama ca nu o sa putem termina niciodata aceste discutii. Daca voi o sa sustineti in continuare ca nu e vorba de ziua a saptea ci de ziua razvratirii e treaba voastra! Dar cel mai mult imi dau seama ca nici voi adventii nu puteti oferi o explicatie clara pentru acest verset! Se vorbeste despre sabat despre o schimbare dar concluzia finala este ca nu sabatul a fost schimbat ci doar planul de mantuire?!?De unde pana unde?
Asa ca va las pe voi sa scrieti ca oricum nu o sa inteleaga nimeni nimic! Daca un lucru atat de clar nu il intelegeti cum sa intelegeti alte lucruri? Daca biblia ar fi scris :sabatul este schimbat cu duminica , voi a-ti fi zis:sabatul ceremonial. Daca biblia ar fi zis: a saptea zi este schimbata cu o alta zi (asa cum spune acest pasaj) voi a-ti fi rastalmacit iara cuvintele scrise si a-ti fi spus ca a saptea zi nu e vorba de sabat ci de ziua razvratirii facuta de un evreu a saptea zi sau cine stie ce va mai trece prin cap?! Deci biblia nu poate modifica o lege deoarece ea e rastalmacita de adventi! Pasajul sau acest capitol se refera la ziua a saptea care a fost schimbat! Si asa inteleg majoritatea in afara de adventi! Daca in versetul :nimeni sa nu va judece cu privire la o zi de sabat puteti avea dreptate ca se refera la sabatul ceremonial (dar de ce nu specifica biblia acest lucru?) in acest capitol se vorbeste clar de o noua zi ! Am incheiat. Acum o sa spuna ca legea nu poate fi schimbata. Totusi Iisus arata clar ca legea a fost schimbata :27. Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu preacurvesti." 28. Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui. Si iarasi o luam de la capat. Daca legea spune :aveti voie sa mergeti iarna dar sa aveti 2 cauciucuri de iarna pe fata, aceasta lege nu e schimbata cand dupa o perioada cel care a facut legea mai sus spune ca trebuie sa ai toate cele 4 roti dotate cu cauciucuri de iarna? Si iarasi incepe nebunia :)) Last edited by bairstow; 21.12.2011 at 09:42:46. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|