Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2010, 18:34:48
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Sunt mulți (nu foarte mulți) plecați din ortodoxie la NP. În general aceștia sunt NP care critică cel mai violent ortodoxia. Dacă i-ai auzi...
Doriana este destul de rezervată și echilibrată.

Experiența baptistă nu i s-a potrivit Gabriellei. A plecat pentru că nu i-a plăcut. A fost alegerea ei și o respectăm. L-a găsit pe Hristos în biserica ortodoxă. Ne bucurăm.

Dar să vorbești atăt de urât despre locul de unde ai plecat, măcar că se obișnuiește de mulți, e urât.
HELLOOUU !!!
Inca n-am disparut ! Se pare ca deja ma consideri "moarta" din pdv.penti.. ,sau np.
CE MA BUCUR !!!
DA, SUNT MOARTA, DAR AM INVIAT !AM MURIT SI AM INVIAT CHIAR IN DIMINEATA SFINTEI INVIERI DIN APA SI DIN DUH SFANT LA SFANTA MANASTIRE SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL!

Mi s-a implinit dorinta cea mai puternica pe care am avut-o in viata.

Si pot sa-i multumesc pastorului Iosif Ton pentru ca predicile si studiile lui Biblice despre "Fericiri" m-au adus in Biserica Ortodoxa .
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru toti oamenii si pentru toate intamplarile cu care m-am confruntat pentru ca toti m-au ajutat sa gasesc Calea.pentru ca "Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu, adica a celor chemati dupa placul Sau".
Cum as putea eu sa judec pe cei asemenea mie, abia nou nascuti,ce sunt rapiti si hraniti cu surogate si lapte sintetic( identic natural)? Nu , scumpii mei! Oare nu aveti voi chipul lui Hristos? Si atunci cum sa nu-mi fie mila de voi? "NOI NU AVEM DE LUPTAT CU CARNEA SI SANGELE"
Eu atac IDEOLOGIA ASTA STRAINA DE CEA ADEVARATA A APOSTOLILOR.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32