![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa un om sincer cautator va intelege intr-un tarziu , citind in Biblia aia mare si neagra, ca ura si minciuna duc spre iad . Nu ma feresc sa aud/spun ce e rau in denominatia mea. Numai sa fie adevarat si sa nu o condimentez cu resentimente.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 09:11:57. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul te face liber. Te simti mai liber dupa ce ai spus minciunile astea?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
asa va invata pastorul sa aduceti injurii cand vi se vadesc pacatele?tu ai adus dicutia si se referea la ortodoxi si nu era vulgaritate?np urasc biserica, ortodoxii pur si simplu va ignora si observa infantilismul abordarii credintei .nu pot pastra distanta cand vad minciunile pe care le vehiculezi la adresa ortodoxlor asa ca tu ar trebui sa postezi mai atent la adresa mea .stiu ca nesimtirea e socotita virtute la sectari nu trebuie sa-mi demonstrezi
|
|
|||
|
|||
![]()
da sunt liber .numai dracul spune minciuni celor ce -l urmeaza[np]
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si as vrea sa-ti spun ca aroganta ta si aerul de superioritate si chiar bataia ta de joc fata de ortodocsi sunt caracteristice tuturor acestor :"denominatiuni crestine respectabile" si este primul obiectiv care se inoculeaza tuturor membrilor lor, in Romania bineinteles. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce cataloghezi orice lucru negativ, spus ca o realitate, sau concluzie a cuiva care a vazut cam in ce ape se scalda o anumita secta...drept minciuna, si nu alegi sa respecti opinia cuiva, sau sentimentul pe care il are...ca fiind obiectiv in dreptul lui, pentru ca asa este de fapt? De exemplu mie daca imi spune cineva de alta denominatiune ca un preot e avar, are Maseratti, sau face trafic de masini...nu spun ca e minciuna, ci doar ca da...se intampla si de astea, pana la urma totul e posibil...insa in acelasi timp, fiind obiectiva, afirm cu certitudine ca sunt extrem de multi preoti ortodocsi model..sau ma rog, asa cum ii prefera unii...fara bani, fara masina, sau cu Dacia...mergand prin noroi pentru a ajunge la casele enoriasilor, care nu primesc nici macar banii pentru pomelnic...si sume frumusele, nu 50 Ron. Deci...de ce absolut orice sectant infirma orice opinie negativa a cuiva...protestand furibund, si spunand...e o minciuna, spui numai minciuni, acela ori nu mai e baptist( sa zicem), ori nici nu a fost vreodata...de ce faceti asta, si de ce alegeti sa nu mai fiti obiectivi...ci doar sa ascundeti totul? Care va e scopul...si de ce nu recunoasteti nimic, ci sunteti invatati sa prezentati doar o imagine, si nu realitatea?
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei eu pot sa culeg exagerarile [sa nu zic altfel] din mesajul cu pricina. Dar o las pe autoare, poate se uita mai atent la ce a scris.
Si sa fie spre indreptare, as mai adauga. Nu sa indemne la ura interdenominationala, ca nu-i frumos.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|