![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu e frumos nici sa se indemne la asemenea lucruri, dar nici sa existe pacate ascunse cu indarjire de catre NP...acuzand orice opinie, ca fiind doar o minciuna...altceva nu!
|
||||
|
||||
![]()
Ma gandeam asa, minciuna oare nu e tot minciuna, si in cazul in care unii crestini de alte denominatiuni nu recunosc nimic, si spun ca sunt minciuni...desi unele lucruri ar fi adevarate?
![]() Sau nu stiu, macar inainte de a se arunca placa "Sunt numai minciuni!" ar exista si posibilitatea de a ne informa, sa cautam..sa vedem, daca e posibil ca ceea ce afirma cineva, sa fie si adevarat...de ce nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine, oameni rai, afaceristi, corupti exista peste tot...dar chiar peste tot, si daca spui sau nu pe un forum acest lucru...e acelasi lucru, bine nu e un lucru pozitiv...dar se ajunge si aici tocmai din cauza ca toti cei de alte denominatiuni nu numai ca nu prezinta deloc aspectele negative ale comunitatii, sau daca nu a lor, ca poate chiar unele sunt model...macar din celelalte, dar nici macar nu recunosc nimic, sau nu stiu, macar sa nu mai faca aso o antiteza de ciudata intre crestinii ortodocsi desfranati, care avorteaza cel mai mult din toata lumea, si beau mai mult decat tot universul...si baptistii/adventistii/evanghelistii=credinciosi model, fix ca in sec. I!!! Sa fim seriosi, cand se exagereaza...se exagereaza, indiferent daca in mod negativ...sau pozitiv, si nicio exagerare nu e cinstita la o adica, atunci cand nu e...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|