![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca în 1% dintre ele exista darul de talmacire, inseamna ca in peste 20 dintre ele se desfasoara o lucrare extraordinara a Duhului Sfant. Marit sa fie Domnul! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta vorbesti tu cu Domnul, "afara ploua"? Daca vorbesti cu Domnul si ii zici "afara ploua", asta e o rugaciune, oricum. O rugaciune prosteasca si nerusinata, la misto. Dar tot rugaciune. Nimic altceva. Orice ii spune omul lui Dumnezeu, prin Duhul Sfant, E RUGACIUNE. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar tu nu spui nimic lui Dumnezeu, tu spui ucenicului care fraier cu este crede că primește Duhul sfânt și tu-i turui la ureche în limbi, nu-i spui nimic lui Dumnezeu eventual dracului pe care vrei să-l scoți din posedat, tot prin vorbire în limbi. La pocăiți, vorbirea în limbi este un panaceu pentru orice problemă. A scris unu că dacă-l doare capul, el se roagă în limbi! Ca să vezi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nicio exagerare. Purul adevăr. Fără acea tehnică, nu prinde nimeni bolborosirea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... prorocie, Catalin? Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... invatatura, Catalin? Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... cunostinta, Catalin? Cum ar putea sa spuna omul, lui Dumnezeu, o... descoperire, Catalin? Cand omul ii vorbeste lui Dumnezeu, el face UN SINGUR lucru: se roaga. Omul nu poate sa-i spuna lui Dumnezeu altceva decat rugaciune. Oricine pricepe treaba asta. Insa tie nu-ti iese la socoteala. Esti in stare sa zici chiar ca omul ii proroceste lui Dumnezeu, ca il invata pe Dumnezeu. Tu chiar nu iti dai seama ce enormitati spui? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt vindecări la penticostali, nu este prorocie, nu este învățătură, nimic decât vorbire în limbi peste tot.
De rahat. Măcar montaniștii profețeau ceva concret. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
eu nu am facut si nu fac apel la autoritate, as putea s-o fac, dar nu vreau. pun aici uneori niste informatii, vrei sa le crezi sau nu e treaba ta si a celor ce citesc, problema survine atunci cand le combati gresit si ajungem la controverse insurmontabile pentru ca nu accepti nicio ingerinta in fixatiile tale. treaba cu procesul legionarilor era un exemplu, un fapt, exact asa cum erau si informatiile din presa cu privire la inceputul asa zisei rebeliuni, astea sunt surse primare. tu combati cu pareri, perceptii, supozitii, negru pe alb de internet. vezi? eu nu vreau sa te fac mincinos, revizuieste pe ici pe colo, niciodata nu am scris ceva legat de vreo realizare stiintifica personala, dealtfel nici n-as avea ce sa scriu, am scris insa ca am studiat si citesc numai lucrari stiintifice. atat.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Atata tevatura doar pentru ca surioara penticostala ti-a dat, elegant, papucii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă îți prezint un catolic care vorbește în limbi, vei fi de acord să te închini alăuri de el, săruți o statuetă a unui sfânt, ori papucul pontifical? Vei pune la tine în cameră măcar un tablou cu papa ? Ei, catolicii, așa au, inclusiv cei care vorbesc în limbi. Vei fi de acord să înalți rugăciuni Fecioarei Maria, alături de acest frate catolic, în limbi? Ei așa fac.
Aș dori să răspunzi la aceste întrebări. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|