![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
tocmai, e un om onest, s-a autorecuzat pentru ca stia nu poate judeca obiectiv. Last edited by Lancelot; 03.02.2017 at 10:25:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Obiectiv inseamna spre binele suprem.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau pe un "Cod al bunelor maniere"???... Iti spun eu jura pe Biblie.Lucru care de fapt cred ca il fac si Judecatorii care judeca cauzele.Deci oare dupa a cui legi trebuie judecati oameni.Nu dupa cartea pe care juram?Nu dupa Legea lui Dumnezeu? Dupa legi ale omului judecam???... Dar astazi se pare ca juram, ca si cum ne-am spala pe maini ,facem un obicei si uitam de fapt ce facem.De responsabilitatea ce o avem cand juram. Nu e obiectiva, cand nu judeca dupa legea aia pe care jura,nu e obiectiva.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E bine ca omul sa isi gaseasca locul care il reprezinta. Acolo unde simte ca este sufletul lui.Iubesti legea lui Dumnezeu, dar ca judecator nu poti sa o implinesti?(culmea) Devii avocat, si acolo ma gandesc ca poti sa aperi, cum poti mai bine, si pe cine vrei.Daca esti destept, gasesti chichite, si scoti deasupra Adevarul.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 12:27:11 |
|
|