![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e de fapt problema. Dar ne e frica sa spunem, pentru ca sunt teorii ale conspiratiei. Ce naiba, daca era adevarat ar fi spus astia ceva pe CNN sau pe Pro TV. Asa te arata lumea cu degetul pentru ca sustii ca Ted Turner sau altii sunt rai.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si occidentalul de rand crede evident tot ce zice mass-media. Animal prost, inutil si consumator prea mare de resurse, asta e occidentalul actual. Sfintii catolici, de nivelul unui Columba, Bernard sau Hilarius, sau chiar falsii lor adversari dogmatici, anume marii predicatori calvini sau luterani sunt...din alt eon, imi pare. De ce zic falsi? Pentru ca si Mihnea va fi de acord ca nici macar curvarul, gurmandul si psihic labilul Luther, ala care ba rupea Scriptura, ba o proclama un soi de Papa mut dar infailibil, nu ar fi fost de acord cu grozaviile legiferate du animalele posedate de la Bruxelles. Ma refer la doua aspecte, evident: intruziunea blestematului de stat si a simai infectelor corporatii in intimitatea cetateanului si, mai cu seama a doua, atacarea familiei pe toate caile, indeosebi a celei crestine. Intre o oaie microcipata si un occidental spalat pe creier, diferenta e de departe in favoarea primeia. Proasta, fara alta soarta decat halirea sau experimentele sadice, pardon stiintifice, dar totusi nu calca legile lui Dumnezeu. Last edited by Barsaumas; 21.04.2015 at 10:31:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede treaba ca intre eclisio-sceptic si evanghelio-sceptic nu e un pas foarte mare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ziceam de credinta celor din spatele islamiastilor, care cred cu sicneritate ca noi, adica "toticeilalti" decat ei, trebuie sa fik jefuiti, convertiti, sau ucisi. Ca doar nu suntem oameni. Esti prea rapid in reactii. Vezi s i tu...ceva mai multa atentie nu strica. Citeste mai atent textul ala!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poftim din nou:
M-am plictisit sa imi fie frica. Asa c ao spun: si aia care ucid, si aia care ii finanteaza (cred ca e clar cine sunt aia, mai de pe vest de Mecca) sunt fanatici ai lui dumneshit ala al lor, unic [ce mare lucru e ca {se pretinde} unic, si anusul e unic la oameni], ala la care se inchina ei prin scrieri fanatice si care le spune ca toti ailalti, care arata ca oamenii, nu sunt de fapt oameni, si trebuie ucisi, jefuiti sau convertiti. Acu' e clar?! Of, greu cu gramatica si topica. "Toti aialalti", aialati decat ei, suntem noi. Ei, despre noi, asta cred. De asta zic ca fanatismul e o pacoste in sine. Fanatismul banului distruge, fanatismul credintei fanatice precum a baietilor numiti de mine, distruge. Sincer, era mai bine cand omenirea era bleaga si speriata de primul tunet mai tare sau de primul Machairodus de dupa tufisu' din coltz. Last edited by Barsaumas; 21.04.2015 at 11:35:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu la asta ma refeream. Ci la :
islamiastilor sicneritate sa fik Si asa mai departe. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|