Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2017, 10:08:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Semnati repede. Daca ne uitam toti la Digi nu o sa ne mai certam. :D

https://campaniamea.de-clic.ro/petit...ime=1484839068

Eu cand va spun ca astia au apucaturi comuniste.... :)

Wow vad ca un deputat userist chiar a semnat si promoveaza chestia asta pe fb. Si baga si un citat din dumnezeul tuturor tinerilor frumosi si liberi - Moise Guran.

Pai daca s-ar fi interzis stirile false Guran murea de foame de mult. :)

http://www.ziardecluj.ro/deputatul-d...ra-facebook-ul
Asta cu psihoza stirilor false e o chestie destul de noua, de cand s-a amplificat atat?

Despre ce stiri false e vorba mai exact?

In afara de petarde jurnalistice de genul ca nu stiu pe unde a ploua cu broaste sau ca o eleva din vaslui a venit in chiloti la scoala + poza de pe site xxx, nu prea vad despre ce stiri false e vorba.

Bine, ca nici nu ma uit la tv sau presa scrisa da' poate altii sunt mai documentati pe subiect.

Mai bine s-ar da o lege impotriva "clickbait" -ului

Last edited by AlinB; 26.01.2017 at 10:12:48.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2017, 10:23:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai astia cred ca de aia a fost votat psd ca se uita lumea la antene si la rtv deci daca le-ar inchide s-ar uita toti la digi si ar vota usr. :)

Nu e o moda romaneasca, la fel e si in SUA. Pe Trump l-au votat aia "dezinformati" ca daca s-ar fi uitat la CNN castiga hoasca aia fluierand. Asa ca si acolo se cere cenzura. La fel si prin UE, nu suntem departe de ziua in care o sa ne informam doar din comunicatele de la Bruxelles. Ca de aia voteaza astia Brexituri si alte tampenii, ca nu asculta de presa serioasa. :)
Reply With Quote
Vechi 26.01.2017, 10:28:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai astia cred ca de aia a fost votat psd ca se uita lumea la antene si la rtv deci daca le-ar inchide s-ar uita toti la digi si ar vota usr. :)

Nu e o moda romaneasca, la fel e si in SUA. Pe Trump l-au votat aia "dezinformati" ca daca s-ar fi uitat la CNN castiga hoasca aia fluierand. Asa ca si acolo se cere cenzura. La fel si prin UE, nu suntem departe de ziua in care o sa ne informam doar din comunicatele de la Bruxelles. Ca de aia voteaza astia Brexituri si alte tampenii, ca nu asculta de presa serioasa. :)
Mai bine raspunde la intrebarea din postarea precedenta :)
Vechi 26.01.2017, 10:35:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai bine raspunde la intrebarea din postarea precedenta :)
Aia cu ce jocuri faci ? Povestea unul ca l-a criticat pe Ilici in anii 90 si ala l-a invitat la Cotroceni si prima intrebare pe care i-a pus-o a fost " ce joc faci ? ". Normal, ce om cinstit l-ar fi criticat pe Iliescu ? :)

De la inceput si pana acum am vrut sa arat ca "indignarea" asta are prea putin de a face cu ordonantele in cauza si are mai mult de a face cu faptul ca sunt opera PSD-ului. Si ca oamenii care se pretind morali sunt la fel de amorali ca si aia de la PSD, au dileme morale doar in ceea ce priveste PSD, de exemplu se vor indigna imediat cand un plagiator pesedist ajunge prim ministru dar ii vor gasi imediat scuze unui plagiator nepesedist ajuns procuror sef la DNA. Sau unui "penal" nepesedist ajuns presedinte. :)
Reply With Quote
Vechi 26.01.2017, 10:52:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Pai n-ai aratat, ai sugerat cu diverse argumente care n-au legatura cu problema in sine ca ...ce de fapt?

N-ar trebui sa se agite nimeni pentru chestia asta? Ca e un gest de normalitate?
Vechi 26.01.2017, 10:57:15
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

E o diferență (mare) între un proces penal și unul civil. Nu știu dacă asta trebuia să înțelegem din faptul că ai pus ''penal'' între ghilimele.

De asemenea, e o diferență între a vrea să albești o mafie întreagă și a vrea să te albești doar pe tine, fără ca asta să facă din cei din prima categorie demoni iar din cea de a doua sfinți.

Și lui Iohannis i se pot reproșa multe, dar e bine să evaluăm faptele una câte una. Or, ceea ce contează e că ceea ce face acum, în situația politică dată, e bine. Nu persoana lui o susțin, ci fapta. Dacă altele îi vor fi faptele, altfel va fi și evaluat. Asta e marea diferență între electoratul așa-zis de dreapta, care e atașat de valori, nu de persoane, și cel așa-zis de stânga, care dă votul celui de la care speră să primească oarece ajutor economic.

Iar în cazul PSD-ului, nici nu cred că sunt toți la fel de vinovați, nici că sunt singurii vinovați. Mafia e transpartinică. Sănătatea, se știe, este de mulți ani feuda PNL-ului. Unde, din nou, nu sunt toți o apă și-un pământ.

Iar problema, repet și eu la rândul meu, e exact amnistia, prin care ar face din Dragnea om cinstit, procesul mineriadei ar rămâne fără obiect, abuzul de putere nu se mai pedepsește; și grațierea în masă, favorabilă mai ales celor mai influenți capi ai mafiei politico-economice, dar cu grave efecte și la nivelul omului obișnuit, pentru că gradul de recidivă se pare că e cam de 75%. Așa încât pușcăriile se vor umple din nou în scurt timp, dar asta după încă o serie de tâlhării, violuri, furturi ș.a.
Vechi 26.01.2017, 11:08:00
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai n-ai aratat, ai sugerat cu diverse argumente care n-au legatura cu problema in sine ca ...ce de fapt?

N-ar trebui sa se agite nimeni pentru chestia asta? Ca e un gest de normalitate?
Nu zic sa nu se agite. Din partea mea sa se dea cu capul de pereti. Zic doar ca eu sunt mult mai deranjat de cei care se pretind morali decat de aia despre care toata lumea crede ca-s hoti. :)

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
E o diferență (mare) între un proces penal și unul civil. Nu știu dacă asta trebuia să înțelegem din faptul că ai pus ''penal'' între ghilimele.

De asemenea, e o diferență între a vrea să albești o mafie întreagă și a vrea să te albești doar pe tine, fără ca asta să facă din cei din prima categorie demoni iar din cea de a doua sfinți.

Și lui Iohannis i se pot reproșa multe, dar e bine să evaluăm faptele una câte una. Or, ceea ce contează e că ceea ce face acum, în situația politică dată, e bine. Nu persoana lui o susțin, ci fapta. Dacă altele îi vor fi faptele, altfel va fi și evaluat. Asta e marea diferență între electoratul așa-zis de dreapta, care e atașat de valori, nu de persoane, și cel așa-zis de stânga, care dă votul celui de la care speră să primească oarece ajutor economic.

Iar în cazul PSD-ului, nici nu cred că sunt toți la fel de vinovați, nici că sunt singurii vinovați. Mafia e transpartinică. Sănătatea, se știe, este de mulți ani feuda PNL-ului. Unde, din nou, nu sunt toți o apă și-un pământ.

Iar problema, repet și eu la rândul meu, e exact amnistia, prin care ar face din Dragnea om cinstit, procesul mineriadei ar rămâne fără obiect, abuzul de putere nu se mai pedepsește; și grațierea în masă, favorabilă mai ales celor mai influenți capi ai mafiei politico-economice, dar cu grave efecte și la nivelul omului obișnuit, pentru că gradul de recidivă se pare că e cam de 75%. Așa încât pușcăriile se vor umple din nou în scurt timp, dar asta după încă o serie de tâlhării, violuri, furturi ș.a.
Nu stiu cum nu poti intelege ce miza imensa are procesul ala al lui Iohannis. Chiar ca nu te da smecheria afara din casa daca nu poti pricepe atata lucru - ca nu e importanta casa in sine ci o eventuala punere sub acuzare ulterioara. Personal cred ca tocmai de asta l-au si condamnat ca sa-l aiba la mana. Dar uite ca la el se poate sa atace pana si o sentiinta definitiva. De ce nu face la fel si un penal de asta ? Sa nu se duca la parnaie, sa atace si hotararea aia. Pana ii da dreptate vreo instanta. :)
Reply With Quote
Vechi 26.01.2017, 11:12:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu zic sa nu se agite. Din partea mea sa se dea cu capul de pereti. Zic doar ca eu sunt mult mai deranjat de cei care se pretind morali decat de aia despre care toata lumea crede ca-s hoti. :)
Dar de faptul ca aia deja condamnati, inclusiv violatori si pedofili sa fie pusi in libertate?

Nu-ti pui problema care sunt costurile sociale?
Pentru ca, destul de sigur, o mare parte vor recidiva.

Si asta e raul cel mai mic.

Nu esti deranjat de dezincriminarea coruptiei, faptul ca devine mai dificil de anchetat?

Nu-i bai, si acum coruptia este lucratoare si protejata politic, si va mai dura probabil vreo 2 decenii pana sa scada semnificativ, dar sa dai o lege care sa o protejeze inseamna sa te intorci 2 decenii in trecut.

Citat:
Nu stiu cum nu poti intelege ce miza imensa are procesul ala al lui Iohannis. Chiar ca nu te da smecheria afara din casa daca nu poti pricepe atata lucru - ca nu e importanta casa in sine ci o eventuala punere sub acuzare ulterioara. Personal cred ca tocmai de asta l-au si condamnat ca sa-l aiba la mana. Dar uite ca la el se poate sa atace pana si o sentiinta definitiva. De ce nu face la fel si un penal de asta ? Sa nu se duca la parnaie, sa atace si hotararea aia. Pana ii da dreptate vreo instanta. :)
Pai tocmai ca pe subiectul asta nu e vorba despre Iohanis.
Nu exista pana la urma nici o legatura intre una si alta, iar asocerea asta fortata e dubioasa.

Ok, sa zicem ca e ceva naspa cu asta, dar stii ce ar fi fost cu adevarat naspa?

Ca guvernul Ciolos sa fi dat o OUG prin care oricine ar putea sa atace o sentinta definitiva sau mai mult, sentintele sa ramana definitive doar daca au ca obiect pagube de peste 200.000 lei, in rest sa se judece pana la adanci batranete cu recurs la recurs de recursul recursului recurs..

Last edited by AlinB; 26.01.2017 at 11:18:50.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2017, 10:30:40
Senior Member

Implicit

Acum se pare ca au deschis un front nou si le scriu companiilor sa nu-si mai faca reclama la televiziunile rele.

Astia-s oamenii. Publicul "de dreapta" din Romania este mult mai bolsevic decat publicul care voteaza psd si seamana teribil cu publicul de stanga din occident. Acolo LGBT-istii le scriu companiilor santajandu-le ca daca nu sustin prostiile lor o sa le boicoteze. :)
Reply With Quote
Răspunde