![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai n-ai aratat, ai sugerat cu diverse argumente care n-au legatura cu problema in sine ca ...ce de fapt?
N-ar trebui sa se agite nimeni pentru chestia asta? Ca e un gest de normalitate?
|
||||
|
||||
![]()
E o diferență (mare) între un proces penal și unul civil. Nu știu dacă asta trebuia să înțelegem din faptul că ai pus ''penal'' între ghilimele.
De asemenea, e o diferență între a vrea să albești o mafie întreagă și a vrea să te albești doar pe tine, fără ca asta să facă din cei din prima categorie demoni iar din cea de a doua sfinți. Și lui Iohannis i se pot reproșa multe, dar e bine să evaluăm faptele una câte una. Or, ceea ce contează e că ceea ce face acum, în situația politică dată, e bine. Nu persoana lui o susțin, ci fapta. Dacă altele îi vor fi faptele, altfel va fi și evaluat. Asta e marea diferență între electoratul așa-zis de dreapta, care e atașat de valori, nu de persoane, și cel așa-zis de stânga, care dă votul celui de la care speră să primească oarece ajutor economic. Iar în cazul PSD-ului, nici nu cred că sunt toți la fel de vinovați, nici că sunt singurii vinovați. Mafia e transpartinică. Sănătatea, se știe, este de mulți ani feuda PNL-ului. Unde, din nou, nu sunt toți o apă și-un pământ. Iar problema, repet și eu la rândul meu, e exact amnistia, prin care ar face din Dragnea om cinstit, procesul mineriadei ar rămâne fără obiect, abuzul de putere nu se mai pedepsește; și grațierea în masă, favorabilă mai ales celor mai influenți capi ai mafiei politico-economice, dar cu grave efecte și la nivelul omului obișnuit, pentru că gradul de recidivă se pare că e cam de 75%. Așa încât pușcăriile se vor umple din nou în scurt timp, dar asta după încă o serie de tâlhării, violuri, furturi ș.a.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-ti pui problema care sunt costurile sociale? Pentru ca, destul de sigur, o mare parte vor recidiva. Si asta e raul cel mai mic. Nu esti deranjat de dezincriminarea coruptiei, faptul ca devine mai dificil de anchetat? Nu-i bai, si acum coruptia este lucratoare si protejata politic, si va mai dura probabil vreo 2 decenii pana sa scada semnificativ, dar sa dai o lege care sa o protejeze inseamna sa te intorci 2 decenii in trecut. Citat:
Nu exista pana la urma nici o legatura intre una si alta, iar asocerea asta fortata e dubioasa. Ok, sa zicem ca e ceva naspa cu asta, dar stii ce ar fi fost cu adevarat naspa? Ca guvernul Ciolos sa fi dat o OUG prin care oricine ar putea sa atace o sentinta definitiva sau mai mult, sentintele sa ramana definitive doar daca au ca obiect pagube de peste 200.000 lei, in rest sa se judece pana la adanci batranete cu recurs la recurs de recursul recursului recurs..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.01.2017 at 11:18:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nici chestia cu violatorii si pedofilii nu are nici o legatura cu subiectul dar se pare ca nu te opreste. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Se pare că la etichetele de penal respectiv moral aplicate în masă ții tu foarte mult. Ori poate nu crezi că există oameni cinstiți, ci doar ipocriți care se prefac foarte bine și, ca atare, sunt mai demni de dispreț decât cei care cel puțin nu se prefac.
Ia să se apuce guvernul actual să facă reformă în Sănătate, să o curețe de căpușe, să facă management performant și să vezi cum îi aplaud. Numai că, din păcate, primul lucru pe care au avut grijă să-l facă a fost să omoare reformele începute de ministrul dinainte. În Învățământ la fel. Ca să ne confirme, de fapt, că au rămas la fel.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 26.01.2017 at 11:35:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si vad ca eviti sistematic chestiunea coruptilor si dezincriminarea coruptiei Pentru astea te bucuri sau doar pur si simplu preferi sa le treci sub tacere?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tupeu nesimtit a la Nastase cat incape. Daca nu vor fi presiuni, ori din tara ori din afara, o sa fie jale.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.01.2017 at 11:34:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar despre sanatate...sa avem pardon. Cristian, in afara de faptul ca ministrul ala a avut PR bun, o gramada de fatuci care au tinut la el, nu cred ca a facut mare lucru. Nu toti avem aceeasi parere despre ce inseamna competenta. Sper totusi ca l-a dat afara din minister pe ala de la Hotnews. Daca a facut asta eu sunt deja multumit. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, dar pedofilii si violatorii nu intra la gratiere in schimb ei sunt pusi in liberate de judecatori, pt ca nu exista o lege a raspunderii magistratilor
|
|