|
|
||||
|
||||
Atac cu toporisca in centrul oraselului Reutlingen, in Germania. O femeie a fost omorata, un barbat si o femeie sunt raniti. Autorul, o "sansa pentru Germania" in varsta de 21 de ani, a fost arestat si este "cunoscut de catre Politie".
Sursa: http://www.msn.com/fr-fr/actualite/m...cid=spartandhp Madam Merkel: aveti la dispozitie o singura cale onorabila: demisia.
|
|||
|
|||
Citat:
Cît privește demisia ei benevolă...te știu un tip foarte realist. Te rog, doamna are o agendă de îndeplinit. Adică, jurămintele alea sînt doar pentru beneficii? Păi voi catolicii, cu disciplina perfectă a Bisericii, păreți o grupă de preșcolari gălăgioși și slab educați comparativ cu disciplina "lor". Cred că știi chestia cu frînghia de mătase, care se practica în epoca iluministă... |
|
||||
|
||||
Aseara, atentat cu bomba partial dejucat in frumosul orasel Ansbach din Bavaria, cu ocazia unui concert de muzica pop. Bilantul este de 12 raniti, dintre care trei grav. Spun "partial dejucat" fiindca atentatorul nu a fost lasat sa intre la concert si atunci a fost nevoit sa isi declanseze vesta exploziva in fata intrarii (lucru care s-a intamplat si in cazul "Stade de France").
Desigur, si de aceasta data oficialii euro-germani vor incerca sa ne demonstreze ca nu e un atac terorist, ci fapta unui dezaxat depresiv, doar intamplator adept al religiei pacii, iubirii si tolerantei. In acest din urma caz, "sansa pentru Germania" era un sirian "refugiat" in varsta de 27 de ani. Frau Merkel, in cazul in care nu ati inteles precedentul meu mesaj: kündigen Sie schnell, bitte! M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta. Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 25.07.2016 at 10:15:18. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Nu ar trebui sa aiba sau cum?
Poate si drepturile tale sunt o problema, ca uite, respiri, consumi, deci contribui la efectul de sera, distrugi planeta.. Esti care va sa zica un soi de terorist planetar..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:45:02. |
|
|||
|
|||
Citat:
Tare sunt curios ce vei face cand europeenii teroristi vor pune mana pe material nuclear sau poate se hotaresc sa faca niste vizite la reactoarele nucleare ca sunt multe. O sa-ti vina un mic francez Abdul sau un mic german Hassan si o sa faca live experimente nucleare pe cetatenii europeeni. "Atentie, va arat numai o singura data". https://www.youtube.com/watch?v=8FO40jTVxRU |
|
|||
|
|||
Citat:
Da' aici, cam toata lumea doarme linistita, iese pe centru linistita, merge la filme, concerte, etc. Citat:
Vesnica solutie romano-catolica: lichidarea "necredinciosilor", cu familii cu tot. Ups, stai ca asta a fost politica, deja implementata - culmea ironiei, de noua generatie de necredinciosi (atei) crescuta pe ruinile mai intai a unui romano-catolicism falimentar, pe urma a protestantismului si neoprotestantismului derivat din el, la fel de falimentare moral se pare. A fost deja mai un razbel pe ici sau dincolo, mai o "primavara" mai niste drone, dar cam descurajatoare rezultatele.. Ma rog, nu pentru aia care dau ordinele, la ei e o situatie win-win, dar amaratul cu stampila si iluzia democratiei, o cam ia pe coaja se pare. Oricum, poate acum a aflat si stapilatorul liber cugetator ceea ce un bun crestin, fie el si romano-catolic, stia deja; cine scoate sabia... Sau in varianta moderna: inchizi ochii, pui stampila, culegi roadele. Amare.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:42:57. |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
Sau, pentru dumneata, in varianta ortodoxa: cand Daniil Sihastrul e inlocuit cu Daniil Ciobotea si cand pe tronul lui Stefan cel Mare este Klaus Iohannis, atunci nema Podul Inalt.
|
|||
|
|||
Citat:
Adica, sa pui o bomba in Romania, e ca si cand ai dinamita cotetul cu gaini. Cam greu de justificat ideologic, desi din slugarnicie, am trimis si noi oameni sa moara pe bani, in Irak si Afganistan, macar nu am facut-o din colonialism, si in afara de bani pierduti si oameni intorsi in sicrie, n-am castigat nimic din asta. Citat:
Cu alte cuvinte, benzina nu e lichidul cu care stingi focul pe care tu insuti l-ai provocat. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:55:03. |
|