Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.07.2016, 22:16:29
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Atac cu toporisca in centrul oraselului Reutlingen, in Germania. O femeie a fost omorata, un barbat si o femeie sunt raniti. Autorul, o "sansa pentru Germania" in varsta de 21 de ani, a fost arestat si este "cunoscut de catre Politie".

Sursa: http://www.msn.com/fr-fr/actualite/m...cid=spartandhp

Madam Merkel: aveti la dispozitie o singura cale onorabila: demisia.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 24.07.2016, 23:50:46
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Atac cu toporisca in centrul oraselului Reutlingen, in Germania. O femeie a fost omorata, un barbat si o femeie sunt raniti. Autorul, o "sansa pentru Germania" in varsta de 21 de ani, a fost arestat si este "cunoscut de catre Politie".

Sursa: http://www.msn.com/fr-fr/actualite/m...cid=spartandhp

Madam Merkel: aveti la dispozitie o singura cale onorabila: demisia.
Sper că va compare în fața unui tribunal pentru incompetență politică foarte gravă, favorizarea infractorului și subminarea siguranței cetățenilor europeni. 4 life. No parole.
Cît privește demisia ei benevolă...te știu un tip foarte realist. Te rog, doamna are o agendă de îndeplinit. Adică, jurămintele alea sînt doar pentru beneficii? Păi voi catolicii, cu disciplina perfectă a Bisericii, păreți o grupă de preșcolari gălăgioși și slab educați comparativ cu disciplina "lor". Cred că știi chestia cu frînghia de mătase, care se practica în epoca iluministă...
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 09:56:01
Mihnea Dragomir's Avatar
Senior Member

Implicit

Aseara, atentat cu bomba partial dejucat in frumosul orasel Ansbach din Bavaria, cu ocazia unui concert de muzica pop. Bilantul este de 12 raniti, dintre care trei grav. Spun "partial dejucat" fiindca atentatorul nu a fost lasat sa intre la concert si atunci a fost nevoit sa isi declanseze vesta exploziva in fata intrarii (lucru care s-a intamplat si in cazul "Stade de France").
Desigur, si de aceasta data oficialii euro-germani vor incerca sa ne demonstreze ca nu e un atac terorist, ci fapta unui dezaxat depresiv, doar intamplator adept al religiei pacii, iubirii si tolerantei.
In acest din urma caz, "sansa pentru Germania" era un sirian "refugiat" in varsta de 27 de ani.
Frau Merkel, in cazul in care nu ati inteles precedentul meu mesaj: kündigen Sie schnell, bitte!

M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta. Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!

www.catehism.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 25.07.2016 at 10:15:18.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 10:49:03
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Aseara, atentat cu bomba partial dejucat in frumosul orasel Ansbach din Bavaria, cu ocazia unui concert de muzica pop. Bilantul este de 12 raniti, dintre care trei grav. Spun "partial dejucat" fiindca atentatorul nu a fost lasat sa intre la concert si atunci a fost nevoit sa isi declanseze vesta exploziva in fata intrarii (lucru care s-a intamplat si in cazul "Stade de France").
Desigur, si de aceasta data oficialii euro-germani vor incerca sa ne demonstreze ca nu e un atac terorist, ci fapta unui dezaxat depresiv, doar intamplator adept al religiei pacii, iubirii si tolerantei.
In acest din urma caz, "sansa pentru Germania" era un sirian "refugiat" in varsta de 27 de ani.
Frau Merkel, in cazul in care nu ati inteles precedentul meu mesaj: kündigen Sie schnell, bitte!

M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta. Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!
PEGIDA pare a fi, deocamdată, răspunsul. Evident, să sperăm că nu devine, în anii următori, un nou NSDAP. Totuși, din fericire, dacă am înțeles corect, spre deosebire de infamii naziști și legionari, a căror politici de bază erau instigarea la omor deosebit de grav și subsecventele vandalizări, asasinate, pogromuri și genocide, PEGIDA NU are o docttină antisemită, spre cinstea ei.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 10:54:08
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

ce sa faci amice, daca musulmanii au drepturi?!
Vechi 25.07.2016, 12:23:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ce sa faci amice, daca musulmanii au drepturi?!
Nu ar trebui sa aiba sau cum?

Poate si drepturile tale sunt o problema, ca uite, respiri, consumi, deci contribui la efectul de sera, distrugi planeta..

Esti care va sa zica un soi de terorist planetar..

Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:45:02.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 12:25:10
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta. Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ?
https://www.youtube.com/watch?v=7hAO9sbVgRk
Tare sunt curios ce vei face cand europeenii teroristi vor pune mana pe
material nuclear sau poate se hotaresc sa faca niste vizite la reactoarele nucleare ca sunt multe.
O sa-ti vina un mic francez Abdul sau un mic german Hassan si o sa faca
live experimente nucleare pe cetatenii europeeni.
"Atentie, va arat numai o singura data".

https://www.youtube.com/watch?v=8FO40jTVxRU
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 12:29:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta.
Cand esti in Franta, normal, chestiile astea n-au cum sa te lase rece, ca te intrebi, "daca sunt eu urmatorul?"

Da' aici, cam toata lumea doarme linistita, iese pe centru linistita, merge la filme, concerte, etc.

Citat:
Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!
O cruciada mica ceva?
Vesnica solutie romano-catolica: lichidarea "necredinciosilor", cu familii cu tot.

Ups, stai ca asta a fost politica, deja implementata - culmea ironiei, de noua generatie de necredinciosi (atei) crescuta pe ruinile mai intai a unui romano-catolicism falimentar, pe urma a protestantismului si neoprotestantismului derivat din el, la fel de falimentare moral se pare.

A fost deja mai un razbel pe ici sau dincolo, mai o "primavara" mai niste drone, dar cam descurajatoare rezultatele..

Ma rog, nu pentru aia care dau ordinele, la ei e o situatie win-win, dar amaratul cu stampila si iluzia democratiei, o cam ia pe coaja se pare.

Oricum, poate acum a aflat si stapilatorul liber cugetator ceea ce un bun crestin, fie el si romano-catolic, stia deja; cine scoate sabia...

Sau in varianta moderna: inchizi ochii, pui stampila, culegi roadele. Amare.

Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:42:57.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 12:43:03
Mihnea Dragomir's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cand esti in Franta, normal, chestiile astea n-au cum sa te lase rece, ca te intrebi, "daca sunt eu urmatorul?"

Da' aici, cam toata lumea doarme linistita, iese pe centru linistita, merge la filme, etc.
Stai linistit, ca nu mai dureaza mult. Uiti ca Romania e tara emergenta. Cu un decalaj de cativa ani, ce se intampla la Paris se intampla si la Bucuresti.

Citat:
O cruciada mica ceva?
Bineinteles ca trebuie o cruciada. Una mare. Dar cine sa o faca, in zilele noastre ? Cel care are puterea spirituala este mut, iar cei care au puterea temporala sunt surzi.

Sau, pentru dumneata, in varianta ortodoxa: cand Daniil Sihastrul e inlocuit cu Daniil Ciobotea si cand pe tronul lui Stefan cel Mare este Klaus Iohannis, atunci nema Podul Inalt.

www.catehism.com
Reply With Quote
Vechi 25.07.2016, 12:49:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Stai linistit, ca nu mai dureaza mult. Uiti ca Romania e tara emergenta. Cu un decalaj de cativa ani, ce se intampla la Paris se intampla si la Bucuresti.
Tot ce e posibil, din necesitati politice s-ar putea sa avem si noi parte de un demo ceva desi va fi cam greu de justificat, fara sa cada in ridicol.

Adica, sa pui o bomba in Romania, e ca si cand ai dinamita cotetul cu gaini.

Cam greu de justificat ideologic, desi din slugarnicie, am trimis si noi oameni sa moara pe bani, in Irak si Afganistan, macar nu am facut-o din colonialism, si in afara de bani pierduti si oameni intorsi in sicrie, n-am castigat nimic din asta.

Citat:
Bineinteles ca trebuie o cruciada. Una mare. Dar cine sa o faca, in zilele noastre ? Cel care are puterea spirituala este mut, iar cei care au puterea temporala sunt surzi.
Casca ochii bine, desi ar fi impropriu de numit cruciada, zeul lor fiind mai degraba banul si setea de putere, "cruciada" asta moderna s-a intamplat deja cu ceva timp inainte sa se intample ce vezi acum prin Europa.

Cu alte cuvinte, benzina nu e lichidul cu care stingi focul pe care tu insuti l-ai provocat.

Citat:
Sau, pentru dumneata, in varianta ortodoxa: cand Daniil Sihastrul e inlocuit cu Daniil Ciobotea si cand pe tronul lui Stefan cel Mare este Klaus Iohannis, atunci nema Podul Inalt.
Ba da, toate sunt (aproape) la locul lor, minus Stefan cel Mare, "Podul Inalt" sunt chiar doua acum: UE si Fratele cel Mare, jocul de glezne tocmai a devenit mult mai complicat.

Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 12:55:03.
Reply With Quote
Răspunde