![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aseara, atentat cu bomba partial dejucat in frumosul orasel Ansbach din Bavaria, cu ocazia unui concert de muzica pop. Bilantul este de 12 raniti, dintre care trei grav. Spun "partial dejucat" fiindca atentatorul nu a fost lasat sa intre la concert si atunci a fost nevoit sa isi declanseze vesta exploziva in fata intrarii (lucru care s-a intamplat si in cazul "Stade de France").
Desigur, si de aceasta data oficialii euro-germani vor incerca sa ne demonstreze ca nu e un atac terorist, ci fapta unui dezaxat depresiv, doar intamplator adept al religiei pacii, iubirii si tolerantei. In acest din urma caz, "sansa pentru Germania" era un sirian "refugiat" in varsta de 27 de ani. Frau Merkel, in cazul in care nu ati inteles precedentul meu mesaj: kündigen Sie schnell, bitte! M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta. Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 25.07.2016 at 09:15:18. |
|