Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2016, 11:29:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
M-am saturat ca, deindata ce deschid lap-topul, sa aflu despre oameni mitraliati in cafenele, explodati la intrarea in stadion, calcati de camioane, taiati cu toporul in tren, impuscati cand merg la McDo si cu gatul taiat pe motiv ca au fota prea scurta in vacanta.
Cand esti in Franta, normal, chestiile astea n-au cum sa te lase rece, ca te intrebi, "daca sunt eu urmatorul?"

Da' aici, cam toata lumea doarme linistita, iese pe centru linistita, merge la filme, concerte, etc.

Citat:
Ce au facut din Germania mea, din Franta mea, din Europa mea ? Iancu de Hunedoara, Ioan Capistranul, papa Martin, Ian Sobieski, unde sunteti ? E nevoie de voi. Nenorocitii si pampalaii care conduc crestinatatea acum lasa Europa de caruta in fata necredinciosilor. Viena are nevoie, iarasi, de voi!
O cruciada mica ceva?
Vesnica solutie romano-catolica: lichidarea "necredinciosilor", cu familii cu tot.

Ups, stai ca asta a fost politica, deja implementata - culmea ironiei, de noua generatie de necredinciosi (atei) crescuta pe ruinile mai intai a unui romano-catolicism falimentar, pe urma a protestantismului si neoprotestantismului derivat din el, la fel de falimentare moral se pare.

A fost deja mai un razbel pe ici sau dincolo, mai o "primavara" mai niste drone, dar cam descurajatoare rezultatele..

Ma rog, nu pentru aia care dau ordinele, la ei e o situatie win-win, dar amaratul cu stampila si iluzia democratiei, o cam ia pe coaja se pare.

Oricum, poate acum a aflat si stapilatorul liber cugetator ceea ce un bun crestin, fie el si romano-catolic, stia deja; cine scoate sabia...

Sau in varianta moderna: inchizi ochii, pui stampila, culegi roadele. Amare.

Last edited by AlinB; 25.07.2016 at 11:42:57.
Reply With Quote