![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ieri seara, intr-un tren local din Germania, un afgan de numai 17 ani a atacat cu toporul calatorii, dupa ce a strigat "Allah este mare". Bilantul consta in 3 raniti grav si 18 raniti in afara pericolului. Autorul a fost, in cele din urma, impuscat de politisti.
Noul atentat a avut loc in apropiere de Würzburg. Este orasul din Germania care mi-a placut, alaturi de Nurenberg, cel mai mult. L-am vizitat o singura zi, in anii 90, dar Würzburg-ul mi-a ramas intiparit in minte ca o culme a civilizatiei europene... Sursa: https://www.msn.com/fr-fr/actualite/...cid=spartandhp
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa le ierte pe victime si vindecare grabnica ranitilor!
Off-topic: Mihnea, de Bonn ce parere ai? E un oras superb dupa parerea mea. |
|
||||
|
||||
![]()
Se prea poate, ca toate orasele din Germania (mai putin Frankfurt-ul, care nu merita vizitat). Nu am vazut Bonn-ul. Doar cu muzica lui am facut cunostinta, prin intermediul lui van Beethoven.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred că s-a urcat în tren, în scopul de a cerși, cu un topor și un cuțit la el.
În altă ordine de idei, cunosc oameni din zona respectivă, foarte vocali în ce privește drepturile "refugiaților". În iarnă, în gările din Munchen și Nuremberg nu încăpeai de cetățenii țărilor calde.Cei câțiva țigănuși de-ai noștri pe care am apucat să-i văd păreau absolut copleșiți. Aproape că mi-a părut râu de ei.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cea mai vocala e chiar cancelara, aducatoarea "calamitatis regni", d-na Merkel. Britanicii au avut creier si vointa sa iasa din...chestia asta bruxelliana. Pe de alta parte, in problema refugiatilor, cu atit mai mult rasismul fascistoid al PEGIDA nu este o solutie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce, nu stii ce nationalisti sunt nemtii? Mai ales cu atatia imigranti care nu respecta protocolul, vor sex cu femeile inainte sa le imbete bine :) Ca o paranteza, imi povestea cineva ca tiganii de prin zona lui, s-au fript cu furatul prin Germania. Au incercat cativa si au venit acasa la cutie. Apucau de puneau mana, fugeau putin si de neunde aparea o echipa de motociclisti, doua gloante in cap si gata. Crima cu autor necunoscut. Acum s-ar duce oriunde la furat, dar nu in Germania..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca striga inainte "Le dieu e grande" sau ceva de genu' tot terorist era?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.07.2016 at 17:44:45. |
|