![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu bre, e miros de pucioasa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau macar sa tragi o concluzie publica: omul nu stie fizica sau ce stie (i se spune) ignora, sau etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.07.2016 at 14:09:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu iese fum fără foc... deci s-ar putea să-ți fi dat singur foc la butelie! Puciasă înseamnă sulf! Focul și pucioasa trebuiesc înțelese duhovnicește căci așa put cei necredincioși. Oamenii în general preferă apele minerale sulfuroase dăruite de Dumnezeu cum sunt cele de la Căciulata de exemplu pentru că le fac mult bine sănătății. Ia zi ce vrei să-mi coci iară... la cuptor? Ce vrei tu să spui și să insinuezi despre trimisul Domnului? Cînd ard dracii necredincioși în focul duhovnicesc al sfinților Domnului miroase a sulf fiindcă ei, dracii, mănîncă mult sulf și se ung zilnic cu preparate pe bază de sulf ca să-și ascundă urățenia ce le apare de la pleaversurile păcatelor și ca să-și sporească ''frumusețea''... ispititoare, ascunzîndu-se în negură ca într-un fum ateist, păgîn și eretic foarte toxic. Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 14:38:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu vă spun că nici materiile alea nu le-ați priceput bine și nu le-ați înțeles la timpul lor. Uite vă pun o întrebare simplă: Dacă unești toate colțurile unui cub între ele cîte triunghiuri obți(i)?.. și cîte fețe? Ia numărați-le voi să vedem dacă măcar la atîta vă pricepeți. Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 14:48:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu crede :) Provocarea e alta, cati se prind ca esti un trol derizoriu si cati nu. Banuiesc ca numarul e in crestere totusi.
|
|||
|
|||
![]()
Doamne iarta-l ca vorbeste gura fara el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi în comparație cu tine care dai jdemii de mesaje la ''trosneală'' e clar că eu sunt mic copil la trolleală și par derizoriu! (știi tu cine sunt cei ce se trosnesc că după cîteva dețuri devin țepenei) ![]() (DERIZÓRIU, -IE, derizorii, adj. (Despre valori) Neînsemnat, de nimic, ridicol. – Din fr. dérisoire, lat. derisorius. ) Deci și eu sper la fel! |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, așa este, îmi cer scuze că m-am lăudat, ai dreptate, nu puteam fi nici măcar prof. de sport!
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci bună remarca! Defapt asta ne și cere Domnul Iisus Hristos cînd propovăduim Cuvântul, să vorbească gura fără de noi, adică să vorbim de la Dumnezeu și nu de la oameni. Dacă abea acuma s-o fi întmplat minunea înseamnă că abea acum m-am lepădat de mine însumi cu adevărat ca să-mi iau crucea și să-I urmez Lui dacă voi ați remarcat abea acuma că vorbește gura fără mine. Iar pentru asta nu trebuie să fiu iertat ci lăudat. La voi însă e exact sfinvers, vorbește gura voastră nu fără de voi ci împreună cu voi de la oameni și de la toate teoriile și obiceiurile gLumii... din păcate. Așa că zic și eu ca voi: ''Doamne iartă-i!.. Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 16:49:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|