![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare cat o sa mai continue discutia pe topicul asta?
Chiar atat de mult timp de pierdut au unele persoane? |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum il stim pe vsosovivi, la infinit, cel putin pana e banat.
Oricum, recunoaste ca iti place, si tu ai gasit nitel timp de pierdut facand remarca asta.. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu chiar n-ai citit scripturile și nu te-ai bucurat de pocăința sfîntului Apostol Petru... și Pavel. Căci dacă chiar le-ai citit și le-ai înțeles pe dos și le folosești pe dos atunci nu te mira că ajungi sfinvers! Eu am înțeles ce vrei să insinuezi și despre asta ți-am explicat mai sus că ce faci e absurd dar se pare că tu chiar nu-mi citești decît primul rînd avînd impresia că mi-ai citit și ai înțeles tot ce ți-am răspuns suficient de lămuritor. Deci îți repet Peștele Prăjit și Dumnezeul Lui m-a trimis și Peștele Pucios... sigur că El m-a trimis fiindcă El are putere să mă trimită! Dar v-am mai spus, nu ca pe un mare apostol sau ca pe un mare trimis ci ca pe un frate păcătos, un neimportant mirean din boBOR trimis la alți frați ca să stea de vorbă cu ei în lipsă de altceva mai bun. Deci ai perfectă dreptate! Așa este! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce-mi ruinați voi discuția? Cine v-a trimis? Dacă nu încăpeți de discuția de pe acest topic, dacă nu vă place ce se scrie aici, oare de ce nu deschideți voi un subiect pe placul vostru? Ce vă tot plîngeți și vă nemulțumiți de ai impresia că cine știe ce vă spun eu aici? Păi vă spun ceea ce cred: Pămîntul e plat și mările idem iar Soarele și Luna sunt semisferice. Prin Cuvânt au fost Făcute. În orice direcție mergi pe pămîntul plat și pe mări sau în sus spre cer sau în jos spre pămînt dacă mergi tot drept ajungi exact de unde ai plecat! Creația e mică, bună și frumoasă și omul este mare în creația cea micuță căci pentru omul credincios au fost făcute toate de Dumnezeu ca să le stăpînească și să se bucure de ele precum Soarele este stăpîn peste zi, lumină și căldură și precum Luna este stăpînă peste noapte, întuneric și frig și se bucură de stele. Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 12:24:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Dap... ma alatur si eu clubului de renuntat. De acum inainte, o sa-i raspund cu pisici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă privești o pisică ai să înțelegi de ce ea toarce atît de frumos cînd șade pe sobă. Ai să mai înțelegi de ce umblă cu foarte mare atenție ca nu cumva să se murdărească și de ce își spală blănița mereu și de ce este așa curată și de ce se alintă frecîndu-se de picioarele tale cînd îți cere ceva. Pisicile sunt animale foarte înțelepte și drăgălașe chiar dacă sunt negre sau galbane sau tărcate sau pătate. Doar cînd se suie pe acoperiș e bai! Deci vă rog frumos să nu vă luați după ele vrînd să vă suiți pe acoperișul acestei discuții. Săriți în jos de acolo vorba lui AlinB! (Dar nu vă ispitiți precum a fost ispitit Iisus să sară de pe aripa templului că o să-l prindă satana!.. ci răspundeți și voi: ''este scris să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!'') Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 12:40:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, e foarte drăgălașă pisicuța cu papIon Rațiu... păcat că e tristă și speriată.
Ceea ce e de remarcat este pupila ei elipsoidală. Ea vede mai bine noaptea și în sus și în jos decît ziua așa ca și bufnița cu pupile sferice care vede mai bine noaptea decît ziua. Deși poate că doar se fac că nu văd bine cînd defapt ele ziua dorm. ![]() Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 13:16:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|