![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Dap... ma alatur si eu clubului de renuntat. De acum inainte, o sa-i raspund cu pisici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă privești o pisică ai să înțelegi de ce ea toarce atît de frumos cînd șade pe sobă. Ai să mai înțelegi de ce umblă cu foarte mare atenție ca nu cumva să se murdărească și de ce își spală blănița mereu și de ce este așa curată și de ce se alintă frecîndu-se de picioarele tale cînd îți cere ceva. Pisicile sunt animale foarte înțelepte și drăgălașe chiar dacă sunt negre sau galbane sau tărcate sau pătate. Doar cînd se suie pe acoperiș e bai! Deci vă rog frumos să nu vă luați după ele vrînd să vă suiți pe acoperișul acestei discuții. Săriți în jos de acolo vorba lui AlinB! (Dar nu vă ispitiți precum a fost ispitit Iisus să sară de pe aripa templului că o să-l prindă satana!.. ci răspundeți și voi: ''este scris să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!'') Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 12:40:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, e foarte drăgălașă pisicuța cu papIon Rațiu... păcat că e tristă și speriată.
Ceea ce e de remarcat este pupila ei elipsoidală. Ea vede mai bine noaptea și în sus și în jos decît ziua așa ca și bufnița cu pupile sferice care vede mai bine noaptea decît ziua. Deși poate că doar se fac că nu văd bine cînd defapt ele ziua dorm. ![]() Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 13:16:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau macar sa tragi o concluzie publica: omul nu stie fizica sau ce stie (i se spune) ignora, sau etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.07.2016 at 14:09:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Eu vă spun că nici materiile alea nu le-ați priceput bine și nu le-ați înțeles la timpul lor. Uite vă pun o întrebare simplă: Dacă unești toate colțurile unui cub între ele cîte triunghiuri obți(i)?.. și cîte fețe? Ia numărați-le voi să vedem dacă măcar la atîta vă pricepeți. Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 14:48:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne iarta-l ca vorbeste gura fara el.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, așa este, îmi cer scuze că m-am lăudat, ai dreptate, nu puteam fi nici măcar prof. de sport!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|