Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2016, 12:00:13
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Dupa cum il stim pe vsosovivi, la infinit, cel putin pana e banat.

Oricum, recunoaste ca iti place, si tu ai gasit nitel timp de pierdut facand remarca asta.. :)
Da....ma incadrez si eu in categoria celor care au pierdut timp pe aici.
Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :)
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:21:21
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Da....ma incadrez si eu in categoria celor care au pierdut timp pe aici.
Trimisul e irezistibil, dar de la un timp trebuie sa renunti. Ce e prea mult strica. :)
Dap... ma alatur si eu clubului de renuntat. De acum inainte, o sa-i raspund cu pisici.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:32:31
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Dap... ma alatur si eu clubului de renuntat. De acum inainte, o sa-i raspund cu pisici.
E un început bun ăsta, e bun clubul vostru de ''înțelepți'' care a renunțat să mai apere teoriile absurde al gLumii și nu mai insistă să mă facă nebun pentru ele ci îmi răspund de acuma cu pisici. E bine așa.

Dacă privești o pisică ai să înțelegi de ce ea toarce atît de frumos cînd șade pe sobă.

Ai să mai înțelegi de ce umblă cu foarte mare atenție ca nu cumva să se murdărească și de ce își spală blănița mereu și de ce este așa curată și de ce se alintă frecîndu-se de picioarele tale cînd îți cere ceva.

Pisicile sunt animale foarte înțelepte și drăgălașe chiar dacă sunt negre sau galbane sau tărcate sau pătate.

Doar cînd se suie pe acoperiș e bai!

Deci vă rog frumos să nu vă luați după ele vrînd să vă suiți pe acoperișul acestei discuții.

Săriți în jos de acolo vorba lui AlinB! (Dar nu vă ispitiți precum a fost ispitit Iisus să sară de pe aripa templului că o să-l prindă satana!.. ci răspundeți și voi: ''este scris să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!'')

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 12:40:15.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 12:57:06
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
E un început bun ăsta, e bun clubul vostru de ''înțelepți'' care a renunțat să mai apere teoriile absurde al gLumii și nu mai insistă să mă facă nebun pentru ele ci îmi răspund de acuma cu pisici. E bine așa.

Dacă privești o pisică ai să înțelegi de ce ea toarce atît de frumos cînd șade pe sobă.

Ai să mai înțelegi de ce umblă cu foarte mare atenție ca nu cumva să se murdărească și de ce își spală blănița mereu și de ce este așa curată și de ce se alintă frecîndu-se de picioarele tale cînd îți cere ceva.

Pisicile sunt animale foarte înțelepte și drăgălașe chiar dacă sunt negre sau galbane sau tărcate sau pătate.

Doar cînd se suie pe acoperiș e bai!

Deci vă rog frumos să nu vă luați după ele vrînd să vă suiți pe acoperișul acestei discuții.

Săriți în jos de acolo vorba lui AlinB! (Dar nu vă ispitiți precum a fost ispitit Iisus să sară de pe aripa templului că o să-l prindă satana!.. ci răspundeți și voi: ''este scris să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!'')
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 13:09:15
Banned

Implicit

Citat:
.....
Mulțumesc, e foarte drăgălașă pisicuța cu papIon Rațiu... păcat că e tristă și speriată.

Ceea ce e de remarcat este pupila ei elipsoidală. Ea vede mai bine noaptea și în sus și în jos decît ziua așa ca și bufnița cu pupile sferice care vede mai bine noaptea decît ziua. Deși poate că doar se fac că nu văd bine cînd defapt ele ziua dorm.

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 13:16:11.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 13:21:06
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 14:05:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Taman cand credeam ca o sa-i mai dai niste lamuriri spatiale..

Sau macar sa tragi o concluzie publica: omul nu stie fizica sau ce stie (i se spune) ignora, sau etc.

Last edited by AlinB; 06.07.2016 at 14:09:10.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 14:43:33
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
Taman cand credeam ca o sa-i mai dai niste lamuriri spatiale..

Sau macar sa tragi o concluzie publica: omul nu stie fizica sau ce stie (i se spune) ignora, sau etc.
Puteam fi oricînd și la orice oră prof de fizică sau de mate.
Eu vă spun că nici materiile alea nu le-ați priceput bine și nu le-ați înțeles la timpul lor.

Uite vă pun o întrebare simplă: Dacă unești toate colțurile unui cub între ele cîte triunghiuri obți(i)?.. și cîte fețe? Ia numărați-le voi să vedem dacă măcar la atîta vă pricepeți.

Last edited by Trimisul; 06.07.2016 at 14:48:48.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 15:24:13
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Eu vă spun că nici materiile alea nu le-ați priceput bine și nu le-ați înțeles la timpul lor.
Doamne iarta-l ca vorbeste gura fara el.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 15:59:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Citat:
Citat:
Doamne iarta-l ca vorbeste gura fara el.
Mulțumesc, așa este, îmi cer scuze că m-am lăudat, ai dreptate, nu puteam fi nici măcar prof. de sport!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57