Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2016, 22:26:50
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Interesant este ca inclusiv daca ar fi condamnata, tu tot i-ai lua apararea. Poate chiar daca ar recunoaste ca a luat mita, tu tot ai zice "Au obligat-o pe saraca sfanta"

De unde... atractia... asta fata de Elena Udrea?
Ei, si tu acum. Arata bine: inca nu este expirata. Bine, deosebirea dintre cei ca noi si Vsovivivi este ca noi fluieram bunaciuni, sau ne dam la ele, nu le declaram "Sfinte".
Reply With Quote
Vechi 29.06.2016, 23:07:18
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Ei, si tu acum. Arata bine: inca nu este expirata. Bine, deosebirea dintre cei ca noi si Vsovivivi este ca noi fluieram bunaciuni, sau ne dam la ele, nu le declaram "Sfinte".
Asta e un fel de gLumă sau bășcălie la adresa mea, deci ha-ha!.. căci ți-a ieșit ironia, e bună gLuma.

Eu nu o declar sfântă pentru vreun interes ci soarta lor și faptele și ceea ce spune și ce susține, lupta ei cea bună și lapidările publice ale lumii o fac să devină o sfîntă mai devreme sau mai tîrziu și asta o apropie pe Elena Gabriela de Joanna D'Harc, faptul că toată lumea vrea să fie arsă pe rug ca o vrăjitoare... după ce împreună cu Băsescu a salvat România de criză și de grecizare, exact așa cum Joanna D'Harc a salvat Franța de invazia englezilor și germanilor mergînd înaintea trupelor creștine asemenea lui Dumnezeu.

Și încă ceva nu sunt Vsovivivi dar nu spun asta lepădîndu-mă de el sau denigrîndu-l ci doar că eu sunt mult mai păcătos și mai neimportant înaintea lui Dumnezeu ca el dar mă strădui să fiu ca el și ca Iisus Hristos căci astfel de mărturisitori dorește Dumnezeu, din aceia cărora nu le este frică să-și mărturisească dreapta credință.

Păi dacă intru aici și caut să pricep ce a postat el acolo, nu pot decît să apreciez și să mă bucur că este cineva care crede în Dumnezeu cu atîta tărie. Deci bravo lui și îmi pare rău că vă dezamăgesc dar nu sunt el.

Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 23:24:22.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57