![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum se poate așa ceva? Voi chiar nu vă dați seama ce anume faceți? Păi iată că voi nu credeți deloc și socotiți credința mea nebunie și mă mai și trimiteți la duhovnic să mă spovedească, sau la medic să mă trateze sau cereți bannarea sau cenzura sau exilarea sau poate chiar moartea mea. De ce? Oare vă este frică să credeți altceva decît lumea? Nu vedeți că tot ceea ce îmi cereți este ca să mă lepăd de Dumnezeu? De ce faceți asta? Sunt eu nebun și bolnav și smintit dacă vă scriu dreptatea și Adevărul? Sunt eu nebun dacă vă spun în ceea ce cred din motive de dreptate și adevăr? Se pare că toți sunteți mai nou pe mintea lui AlinB sau v-ați molipsit de la el, deci iată cum virusul din mintea lui v-a molipsit pe toți așa cum v-a molipsit și propaganda anti Elena Udrea. Oare nu o trimiteți și pe ea deși n-a furat nimic pentru că nu mai avea drept de semnătură, și nu a luat nicio geantă cu bani pentru că cel ce a dus-o la minister a declarat că nu era destinată ei, și ar fi scăpat de acuzații dacă ar fi declarat că geranta ar fi fost pentru ea, mințind așa ca lții, și iată că toți o vreți la pușcărie. Păi domnilor, atunci vă întreb eu pe voi toți care aveți un astfel de comportament nedrept și laș care pune minciuna mai presus decît adevărul, vă întreb: pe cine aveți voi Duhovnic? Și Oare v-sa învățat duhovnicul vostru să fiți nedrepți și să credeți în minciuna lansată de cîte un lup roșu acoperit? Cum se poate deci să lapidați mereu nevinovații și să alegeți peste voi pe omul roșu sedomituitor? Deci dragă Cristian, ți se pare nebunie că mă cred altcineva? Păi n-am zis că mă cred Napoleon căci acela a făcut rău, a invadat Rusia, ci am zis că așa cum Iisus Hristos se crede Iisus Hristos și nu păcătuiește, tot așa mă cred și eu Iisus hristos din moment ce îi mănînc trupul și îi beau sîngele și îi cred Cuvîntul. Sau dacă nu sunt El atunci cine sunt? Eu însumi? Păi nu-mi mînc trupul meu și nu-mi beau sîngele meu fără Hristos și nu-mi cred cuvintele mele care nu sunt de la Dumnezeu pentru că nu m-ar ajuta la nimic, deci spune tu cine e bine să mă cred: eu însumi de care Dumnezeu a zis să ne lepădăm sau Iisus Hristos pe care Dumnezeu a zis să-L credem, să-L ascultăm și să-L urmăm? Și dacă urmînd lui Hristos ne lepădăm de noi înșine atunci cine am putea crede că suntem? În concluzie vă repet: e bine ca oricine să creadă că și să se creadă că este Iisus Hristos căci porunca cea nouă așa sună: ''Iubiți-vă unii pe alții precum v-am iubit și eu pentru ca lumea văzînd faptele voastre bune să dea slavă lui Dumnezeu'' și nu vouă... deci a crede că ești și tu Iisus Hristos repectînd porunca cea nouă nu greșești cu nimic, dar nu este scris să te crezi Iisus Hristos și să iubești oricum ci PRECUM deci iată că dacă te crezi Iisus Hristos atunci e musai să ai o astfel de iubire și o astfele de lucrarte mîntuitoare ca și Domnul Iisus Hristos. Deci eu nu mă cred Domnul Iisus Hristos ci unul mai mic, un Iisus Hristos mai păcătos, adică unul dintre milioanele de credincioși creștini care cred în Domnul nostru Iisus Hristos. Dacă vrei aș putea crede și că eu sunt tu, cu condiția să fii mai sus în har și în sfințenie decît mine spre Dumnezeu și n-aș greși. Voi aveți probleme de pricepere și de credință pentru că voi credeți mai mult în egipsihologi și în psihiatrii decît în Dumnezeu. Deci tot creștinul care se împărtășește cu Hristos, are parte de Dumnezeu și este un Iisus Hristos. Tot cel ce mănîncă și bea Cuvîntul lui Dumnezeu este și el un mic Cuvînt sau pentru ce crezi dumneata că suntem noi persoane cuvîntătoare și scriitoare de cuvinte? Te pomenești că pentru tine e rău și dacă mă cred cuvînt. Ce ar fi bine pentru voi să mă cred? Voi chiar vreți să mă cred nebun pentru că cred în Dumnezeu? Ei bine fie, las după voi, uite cred că sunt nebun căci numai nebunii pot să răspîndească mereu cu multă bucurie ''nebunia'' Crucii lui Hristos și lupta cea bună așa ca sf. ap. Petru și Pavel. Atunci voi de ce nu vreți să fiți și voi nebuni? Vă este frică de oameni că vă internează și vă bannează și vă cenzurează? Nu vă fie frică de oameni. ''Oare ce-mi va putea face mie omul și lumea omului fără Dumnezeu?Nu mai este om să rumege și să gîndească, toți sau abătut, le era frică acolo unde nu este frică și nu le era frică de Dumnezeu pentru ca să asculte și să respecte Cuvîntul Lui, pe trimișii Lui îi făceau nebuni și pe nebunii lumii îi credeau și îi puneau mai amri peste ei deși de 70 de ani sunt martori la ceea ce au făcut nebunii cu țara asta.'' Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 18:17:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|