![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai e de zis? Ce să-ți mai răspund? Nu-mi plîng de milă ci te întreb ca să ne lămurim: 1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi? 2. Ce te face să crezi că ceea ce scriu eu și cred și susțin sunt o bătai de joc la adresa ortodoxiei? Nu pricepi că eu sunt mirean creștin ortodox din BOR și nu le fac lor reclamă, pentru că orice reclamă se face pe bani ci eu chiar cred în Noul Ierusalim de la Pucioasa și în Cuvîntul lui Dumnezeu? Nu pricepi că nu e niciun rău să te crezi sau să fii Hristos ci e rău să crezi ce crede satana și să te crezi ce se crede satana și să fii satana și să faci ce face satana? 3. Adică atît de tolerant și înțelegător este încît mi-a retezat dintr-un foc tot firul de discuție pentru că i-ai cerut tu? Păi tu ar trebui să-i mulțumești că ți-a făcut pe plac ție, nu mie și nici lui Dumnezeu deci tu ar trebui să-i fi recunoscător că deși la orice mesaj faci atacuri la persoană mințind și insinuînd în mod josnic ești tolerat încît nu am văzut să-ți dea vre-un avertisment ca să-ți mai reduci tupeul! Eu nu am de ce să-i mulțumesc eu l-am iertat. 4. Amnezia și metempsihoza multiplelor încarnări îți este ție specifică și nu mie căci asta faci ori decîte ori neglijezi adevărul și înțlegerea corectă din mesajele și textele mele. Deci lingușeala asta pe lîngă admin e un fel de dare și luare de mită așa că dragule dacă te-ar vedea procurorii cărora te închini tu, cei ce au lapidat-o pe Udrea, or să te bage acte de corupție. Așa că nu mai fă pe viteazul cînd defapt ceea ce faci tu sunt dovezi de lașitate și de răutate propagată așa ca mitomanii care cred ei că așa se apără ortodoxia sau forumul sau sănătatea mintală sau onoarea sau imaginea și credibilitatea. Păi dragul meu tu în mod clar prin ce susții și prin felul cum te comporți și dialoghezi nu ai cum să faci parte din biserica ortodoxă pentru că tu nu crezi în Dumnezeu ci tu crezi în lume dragul meu și ești la fel de mincinos și de laș ca ea, și îmi pare rău că trebuie să ți-o spun pentru că iată că așa o să mă și urăști. Și crezînd în lume, în secte, în stiliști, în atei și păgîni și în toate amestecăturile metempsihotice ale încarnării iată că ai tupeul să mi le verși pe toate mie în cap și numai pentru faptul că ție îți este frică să crezi cu adevărat în Dumnezeu. Ți-am spus că te iert și dacă te-am iertat acum ce mai vrei? Vrei să ai și dreptate? Păi n-ai cum din păcate pentru tine, dreptatea este a celor drepți și nu a celor învîrtoșați la inimă și la sfințenie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...arul+Gala+Bute A furat. A furat din bani publici, platiti de romani prin taxe. A furat o intraga Europa, furand din banii dati de tari straine pentru dezvoltarea tarii noastre. Nu e destul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce dovedește că aș fi un trol? Că scriu mult? Oare nu se vede că tu spui asta și dacă tu spui asta părînd că deduci tu din ceva sau că nu ar fi adevărat ce spu sau că ar părea o nebunie fiindcă asta insinuezi mereu atunci e musai să te creadă cineva pe tine? Tu spui asta! Deci de ce sunt eu un trol dacă tu spui asta și nu eu? Unde te-am mințit? Am stat frumos pe firul meu de discuție și tu ai venit acolo și ai făcut tot posibilul să mă batjocurești pînă ce adminul a șters topicul, că i-ai cerut tu și pentru că te-o fi crezut sau poate pentru că o fi avut alte interes ascunse, nu știu, nu dau cu parul, ideea este că nu ai cum să mă acuzi pe mine că aș fi trol cînd tu ești cel ce la fiecare postare mă face nebun! Și îți repet, poate că nu știi: ''Oricine va face prost pe fratele său de credință va fi vrednic de judecata sinodului sau a sinedriului și oricine va face nebun pe fratele său va fi vrednic de focul gheenei'' deci cel ce te-a învățat să calci în picioare Cuvîntul lui Dumnezeu și pe Trimișii Lui este un trol! și nu eu care nu-ți vreau răul ci binele căci de aia și stau de vorbă cu tine, nu ca să te acuz ci pentru ca să te ridic în Dreptate și în Adevăr fiindcă tu din pcăate ești pierdut în întunericul minciunii și propagandei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt așa cum ți-am spus Trimisul și Trimisul Trimisului, adică sunt Trimisul lui Dumnezeu la voi și trimisul Domnului Iisus Hristos la voi care este defapt Marele Trimis! Nu sunt apostol ci un simplu mirean din BOR care cred și în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Cuvântul lui Dumnezeu din sfintele cărți albe. Sunt în comuniune cu Dumnezeu și cu cine este în comuniune cu Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Cum ar putea fi credința ortodoxă ridiculizată de însuși cuvintele ei? Deci tu susții că în Ortodoxie e folosită o terminologie care pentru tine este un limbaj de lemn care ascunde sub el defapt o batjocură care se poate înțelege doar de către cei foarte inteligenți, sub 10%, printre care iată că ne numărăm noi doi care ne dăm seama că îmi bat joc de ortodoxie așa cum pe vremea lui ceaușescu erau tot felul de actori și de grlume prin care era batjocurit regimul. Doar că atunci pricepeam toți aluziile și apropourile și insinuările și batjocurile iar cei ce nu pricepeau erau doar securiștii tablagii și familia împușcatului căci dacă ar fi priceput ar fi cenzurat. 3. Se pare că tu ești cel hipnotizat încît deși nu citești ceea ce scriu știi că îmi bat joc de Ortodoxie și știi că ar trebui să mă cenzureze adminul pentru asta și mai știi că oricum nu mă citește nimeni. Păi dacă nu mă citește nimeni atunci pentru ce ar trebui să fiu cenzurat? Deci de ce anume ți-e frică? Eu m-aș cutremura dacă aș avea o astfel de logică ''dreaptă'' ca a ta pentru că sigur mi-aș face mie însumi mult rău și poate și altora cu ea. Dragul meu, nu trebuie să ai nicio logică fiindcă s-ar putea să te basculeze și să cazi prin judecăți și prejudecăți în păcat și în hău așa că lasă dragule după Dumnezeu ca ceea ce este DA să fie da și ceea ce este NU să fie nu așa cum este scris în scripturi căci tot ce depășește ''logica'' asta sigur vine de la cel rău. Deci nu mai bascula după interes ca să vezi mereu cai verzi pe pereți pentru că pe pereții bisericilor sunt pictați sfinții și apostolii care propovăduiesc direct în natură, sub cerul liber, unde fac biserici din oameni și din ucenici și nu din palate omenești. O explicație ar fi la ce ți se întîmplă că nu ești din cei 10% foarte inteligenți ci s-ar putea să nu fi nici din cei 90% care nu pricep că-mi bat joc cînd e clar că nu-mi bat joc și deci s-ar putea să fii din cei sub 1% care nu pricep mai nimic din Credință decît ca orice hoț strigă săriți hoții și nu pentru că sunt vicleni ci pentru că de frica viclenilor teroriști fac și ei la fel ca ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Poți să-i mulțumești prietenului tău AlinB. A reușit să-l păcălească pe admin că cică Dumnezeu își bate joc de credință și că la fel fac trimișii Lui așa că a cerut mereu bannare și cenzurare, trolul strigînd opriți trolul și că trebuie cenzurare și trimișii trebuie internați, nu oriunde ci direct la nebuni.
Eu ce să mai spun? Mie mi-a șters tot ce am scris de 2 săptămîni. Nu știu de cine le este lor frică din moment ce de Dumnezeu nu le este? Cred că de lume și de mass media. E o frică de presă și de ziariști în zilele astea ceva de speriat. Dina asta trag concluzia că stimabilii au ceva de ascuns! Nu sunt curați cu inima și aruncă mereu pe mine că cică eu nu aș fi ci că mi-aș bate eu joc de ORTODOXIE. Ție ți s-a părut că mi-am bătut joc de cineva sau de ceva? Oare nu ți-am spus pe față ceea ce cred și în cine și de la Cine? Nu cred să fii umblat pe aici cu vrăjeala... în schimb prietenul tău AlinB deși îi arat că e păcălit de propaganda lumii el crede că eu îl mint și nu ea și că eu îmi bat joc de el și de ortodoxie și nu ea. Păi dacă așa crede omul, că cică așa a dedus el logic din ce scriu eu, oare o fi adevărat? Tu ce ai dedus logic? Ia spune. Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 16:46:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-am întrebat nu din răutate, ci pentru că știu că sunt multe ispite în care putem cădea, mai ales cei care au o mai mare râvnă pentru Dumnezeu. Sunt sigur că știi și tu din cărțile sfinte cât de subtilă a fost înșelarea unor mari nevoitori creștini. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, cred că iarăși vei fi de acord că și creierul nostru este un organ ca oricare altul, și poate fi vătămat în diferite moduri. Iar atunci când este afectat, nu înseamnă că valoarea sau demnitatea noastră sunt mai mici, după cum nu sunt mai mici atunci când ne este afectat cordul, plămânii sau rinichii. De aceea, ar trebui să nu considerăm că este o jignire atunci când cineva, poate cu bune intenții, ne spune că ne-ar fi utilă o examinare la psihiatru, după cum nu ne simțim jigniți dacă ne trimite la cardiolog. Există anumite simptome. Dacă ar veni cineva pe forum și ți-ar spune că este Napoleon, l-ai crede sau i-ai recomanda psihiatrul? Poate l-ai trimite la duhovnic, dar s-ar putea ca duhovnicul să nu aibă ce să-i facă, pentru că duhovnicul înțelept îl trimite pe cel suferind cu inima la cardiolog, iar pe cel cu o suferință mintală, la psihiatru. Sper să nu te supere cuvintele mele. Ai multă inteligență, mult talent la scris, multă credință. Însă, frățește îți spun, cred că ai nevoie de ajutor și de la oameni, căci prin ei lucrează Dumnezeu. Mergi la duhovnic și la doctor!
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Practic din panică îmi vine să-mi recorectez corectarea încît să fiu pe placul lumii adică pe placul oamenilor fără Dumnezeu și din obediență și lingușeală să fac pe placul satanei. Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate părea așa, însă nu cred că asta este. Nu este troll; e doar prea original.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Absolut că eu cred în ceea ce scriu căci altfel de ce aș mai scrie? N-am ce face decît să scriu mult din lucuruile în care nu cred? Exact voi refuzați să vedeți Adevărul, dar Adevărul nu este numai în realitatea mea ci ceea ce vă spun este în relaitatea lui Dumnezeu din care și voi faceți parte... realitate pe care voi o refuzați pentru că ați crezut și mai vreți să credeți după interes în propaganda lumii condusă de oameni lumești împreună cu satana și cu toată răutatea. Asta și fac, încerc să vă arăt și vouă că eșistă o realitate a lui Dumnezeu și aceasta este realitatea în care ar trebui să trăim spre deosebire de minciuna în care se trăiește deobicei cu nepăsare, minciuna luată drept adevăr. Dacă vreți să știți Adevărul, atunci trebuie să credeți că Iisus Hristos este Adevărul și Cuvîntul lui Dumnezeu și trebuie să credeți că tot ce a zi El de la Dumnezeu este adevărat și fără pic de eroare și ar trebui să vă informați mereu mintea și sufletul și inima cu tot ceea ce a zis El pentru ca să vă poată călăuzi Mîngîietorul în tot Adevărul. Și atunci sigur veți crede mai ușor și veți trăi în dreptate în realitatea lui Dumnezeu, căci ea este realitatea cea adevărată și singura care contează în timp ce orice basm și orice teorie științifică absurdă ce încearcă să explice creația este o păcăleală de stors fraierii de bani și de a-i face dependenți comerțului cu desfrînare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|