![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai e de zis? Ce să-ți mai răspund? Nu-mi plîng de milă ci te întreb ca să ne lămurim: 1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi? 2. Ce te face să crezi că ceea ce scriu eu și cred și susțin sunt o bătai de joc la adresa ortodoxiei? Nu pricepi că eu sunt mirean creștin ortodox din BOR și nu le fac lor reclamă, pentru că orice reclamă se face pe bani ci eu chiar cred în Noul Ierusalim de la Pucioasa și în Cuvîntul lui Dumnezeu? Nu pricepi că nu e niciun rău să te crezi sau să fii Hristos ci e rău să crezi ce crede satana și să te crezi ce se crede satana și să fii satana și să faci ce face satana? 3. Adică atît de tolerant și înțelegător este încît mi-a retezat dintr-un foc tot firul de discuție pentru că i-ai cerut tu? Păi tu ar trebui să-i mulțumești că ți-a făcut pe plac ție, nu mie și nici lui Dumnezeu deci tu ar trebui să-i fi recunoscător că deși la orice mesaj faci atacuri la persoană mințind și insinuînd în mod josnic ești tolerat încît nu am văzut să-ți dea vre-un avertisment ca să-ți mai reduci tupeul! Eu nu am de ce să-i mulțumesc eu l-am iertat. 4. Amnezia și metempsihoza multiplelor încarnări îți este ție specifică și nu mie căci asta faci ori decîte ori neglijezi adevărul și înțlegerea corectă din mesajele și textele mele. Deci lingușeala asta pe lîngă admin e un fel de dare și luare de mită așa că dragule dacă te-ar vedea procurorii cărora te închini tu, cei ce au lapidat-o pe Udrea, or să te bage acte de corupție. Așa că nu mai fă pe viteazul cînd defapt ceea ce faci tu sunt dovezi de lașitate și de răutate propagată așa ca mitomanii care cred ei că așa se apără ortodoxia sau forumul sau sănătatea mintală sau onoarea sau imaginea și credibilitatea. Păi dragul meu tu în mod clar prin ce susții și prin felul cum te comporți și dialoghezi nu ai cum să faci parte din biserica ortodoxă pentru că tu nu crezi în Dumnezeu ci tu crezi în lume dragul meu și ești la fel de mincinos și de laș ca ea, și îmi pare rău că trebuie să ți-o spun pentru că iată că așa o să mă și urăști. Și crezînd în lume, în secte, în stiliști, în atei și păgîni și în toate amestecăturile metempsihotice ale încarnării iată că ai tupeul să mi le verși pe toate mie în cap și numai pentru faptul că ție îți este frică să crezi cu adevărat în Dumnezeu. Ți-am spus că te iert și dacă te-am iertat acum ce mai vrei? Vrei să ai și dreptate? Păi n-ai cum din păcate pentru tine, dreptatea este a celor drepți și nu a celor învîrtoșați la inimă și la sfințenie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ac...arul+Gala+Bute A furat. A furat din bani publici, platiti de romani prin taxe. A furat o intraga Europa, furand din banii dati de tari straine pentru dezvoltarea tarii noastre. Nu e destul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum a furat din bani publici din moment ce ei îi dădea soțul ei și n-avea nevoie de nimic. Că el o fi furat asta e altă mîncare de pește, doar că a cam divorțat de ea și și-a găsit o nouă victimă. Să fi fost e vinovată de furtișagurile lui? Tu spui că mulțimea de proiecte pe care le-a făcut România pe vremea cînd ea era minsitru dezvoltării și al turismului au fost un furt? Sau că ea a furat din banii atrași din fondur europene? Păi dacă ea nici măcar nu semna nimic și proiectele erau ale localităților respective atunci cum fura din moment ce geanta cu bani era pentru altcineva din minister și ea nici măcar nu era acolo ci la Constanța? Nu e clar că sistemul era corupt de multă vreme și ea a ajuns șefă încercînd să facă cît de mult bine poate pentru țara asta? Ce proiecte ai mai văzut tu că se derulează de atunci? Deci ''nu ridica sabie căci de sabie s-ar putea să pieri!'' Sigur că nu ai dreptate fiindcă tu crezi așa ca toți virusații în propaganda mitomanilor și în statul mafiot cu sistemul lui corupt. Mă întreb de ce nu respectați dreptul la apărare și dreptul oricărui suspect și acuzat de a fi socotit nevinovat pînă ce se pronunță justiția. Ce creștini sunteți voi? Sau poate că vă orbește dorința de a crede în minciunile propagandei fiindcă vă place și vouă să faceți rău așa ca oricărui dezinformat care luptînd cu păcatul s-a delăsat ca să-i placă răutatea și apoi nu mai luptă cu păcatul său ci cu aproapele fiindcă mereu pe el îl vede păcătos și nu pe sine. Deci nu are nicio vină Doamna Elena Udrea ci este acuzată pe nedrept și hărțuită și lapidartă și plimbată în cătușe și arsă pe rug exact ca Joanna D'Harc. Nu există nicio diferență. Preci și ea va fi declarată sfîntă de Dumnezeu prin slujitorii Săi deși n-are nevoie de recunoașterea lumii, îi e suficient să fie recunoscută așa de Dumnezeu căci El a iertat-o și e împreună cu ea în luptă cu cei ce i vor răul pe nedrept! |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu a luat mită și nu e nimeni să declare că i-a dat comision sau mită ci cel cu geanta de bani a dat-o altcuiva susținînd înaintea procurorilor că nu era pentru ea, chiar și cel ce susține că i-a dat ei geanta, a susținut de vre-o 11 ori că nu i-a dat nicio geantă și brusc după înțelegerea cu procurorii a declarată că totuși i-a dat-o. Că o asemăn cu Joanna D'Harc nu vine din propagandă, și nu numai pe ea ci și pe Riți sau Bica dar la ea a fost culmea lapidării și hărțuirii și abuzului făcut de procurori și de justiție, deci nu e nicio propagandă așa cum mi-o întorci tu ca la Ploiești ci asemănarea asta vine din faptul că este singura care a avut simultan în parlament 3 cereri de arestare și a avut făcute zeci de dosare și acuzații peste noapte de parcă nu ea ar fi arătat public bilețelul roz și de parcă nu ea ar fi informat că ceva necurat se întîmplă la ANRP... deci de aceea o socotesc așa pentru că în ultimii 12 ani ea a fost cea mai mare luptătoare cu coruția dintre politicieni și iată că tocmai ea este scoasă corupta corupților. Deci nu e propagandă dacă am numit-o așa ci faptele ei și nevinovăția ei și soarta ei o fac să aibă parte de același tratament ca Joanna D'Harc... Voi însă fiind orbiți de propaganda necurată vă lăsați ușor înșelați ca să nu mai vedeți în ce taler șade dreptatea și adevărul. Părerea mea este că este nevinovată și scoasă de sistem un țap ispășitor ca să acopere jaful din ultimii 26 de ani și din ultimii 70 de ani de dictatură. Dictatura minciunii și fărădelegii a cărui sistem de propagandă încă văd că vă dă fiori de nu mai puteți deoasebi grîul de neghină. Nu o socotesc nevinovată din vreun interes ascuns murdar căci ți-am prezentat că o iubesc și că cred că ea e nevinovată și alții sunt vinovații, toți cei ce stau ascunși pe sub mese și vor să-i închidă gura... Dar e adevărat ce a spus ea: ''Poți pune cătușe Elenei Udrea dar nu poți pune cătușe Adevărului... Așa că domnule judecător abaaaabbbb63 care deja ați condamnat-o fără probe, pe delațiuni mincinoase făcute de martori mincinoși care s-au învoit cu procurorii ca să-și scape pielea, ce sentință credeți că merită din moment ce o credeți vinovată de furt și de luare de mită? De încă niște ani de pușcărie sau de ardere pe rug? Citat:
''Mulți dintre cei dintîi vor fi pe urmă și mulți dintre cei de pe urmă vor fi cei dintîi'' Iată că înaintrea fiilor în împărăție intră Desfrînatele și Tîlharii și ei vor sta la masă cu Avram și cu Isaac și cu Iacov, pentru că ei cred iar fiii vor rămîne pe afară pentru că ei cred în duhul cel rău al lumii! Last edited by Trimisul; 29.06.2016 at 18:47:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant este ca inclusiv daca ar fi condamnata, tu tot i-ai lua apararea. Poate chiar daca ar recunoaste ca a luat mita, tu tot ai zice "Au obligat-o pe saraca sfanta"
De unde... atractia... asta fata de Elena Udrea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai oare vreo noțiune de dreptate și de nedreptate? Sigur că i-aș lua apărarea chiar și dacă ar fi luat mită, dar nu pentru că i-aș aproba mita recunoscută ci pentru că faptele ei bune sunt cu mult mai multe și mai mari decît faptele ei mai puțin bune sau rele. Deci e normal ca să iau apărarea celor buni care sunt nedreptățiți și hăituți și hărțuiți căci așa ia și Dumnezeu apărarea celor mai mici cînd ei sunt persecutați de cei mari care ca niște ipocriți ce se arată drepți și sfinți defapt au păcate mult mai mari și mai grele ca Elena Gabriela, dar iată că reușesc de vă păcălesc că ei nu sunt corupți și nici păcătoși. Deci pentru mine Elena Gabriela chiar e o sfîntă, cu atît mai mult cu cît ar ajunge să declare că a luat mită, pocăindu-se așa cum s-a pocăit la ieșirea din închisoare părîndu-i rău pentru poșetele și ținutele ei prea scumpe pe care le-a etalat în ani de criză cînd oamenii sufereau de foame și de sărăcie. Deși orice femeie are poșete și haine pe care le schimbă precum schimbăm noi ciorapii, iată că ea este singura care a fost acuzată și de asta și oamenii au crezut că e rea pentru tocuri și poșete. Păi atunci să ridice piatra femeia care nu a purtat niciodată tocuri și nici poșete sau bărbatul care nu a purtat costum și cravată și să o lovească primul peste obraz. Deci care este vina ei?..căci nu avea pentru ce să i se dea mită din moment ce nu ea avea drept de semnătură, și dacă nu este acuzat și cel ce avea drept de semnătura atunci poate că ea a luat și ăla o fi semnat așa ca prostul deși era în minister cu mult înainte de ea. Să fim serioși voi chiar nu vedeți abuzul care i se face? Cum să scapi cu banii dacă te numești Florică sau Pescariu sau alții? Și să vrei să distrugi din inima romînilor inclusiv gala Bute cînd toți ne-am bucurat pentru marea victorie? Nu priecepeți că tot ce s-a făcut acolo a fost prin hotărîre de guvern și că numai ea este acuzată? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cred ca este un fetish.Eu cred ca tine de atrsctie sexuala.
Pur si simplu probabil ii place de ea ca femeie.Insa daca si-ar permite s-o admire dpdv sexual atunci s-ar apuca de alte patimi care ar intra in conflict cu Dumnezeu.Si atunci probabil converteste acesta atractie sexuala in admiratie eclesiologica pt ca astfel, crede el , nu o sa-l supere pe Dumnezeu. Astfel motivul pt care o considera sfanta nu sunt motive religioase ci motive de atractie sexuala autoconvertite in motive eclesiologice.Evident cu cat gradulbdr atractie(excitatie) sexuala este mai mare cu atat gradul de " sfintenie" este mai mare. Eu personal cred ca asta este mecanismul de baza din subconstientul lui care face aceasta autoconversie periculoasa.Asta e parerea mea insa s-ar putea sa tie gresita. Numai un psiholog ortodox practicant ar putea lamuri lucrurile dupa un consult. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, si tu acum. Arata bine: inca nu este expirata. Bine, deosebirea dintre cei ca noi si Vsovivivi este ca noi fluieram bunaciuni, sau ne dam la ele, nu le declaram "Sfinte".
|
|
|||
|
|||
![]()
E Basescu sub acoperire.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|