![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-am întrebat nu din răutate, ci pentru că știu că sunt multe ispite în care putem cădea, mai ales cei care au o mai mare râvnă pentru Dumnezeu. Sunt sigur că știi și tu din cărțile sfinte cât de subtilă a fost înșelarea unor mari nevoitori creștini. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, cred că iarăși vei fi de acord că și creierul nostru este un organ ca oricare altul, și poate fi vătămat în diferite moduri. Iar atunci când este afectat, nu înseamnă că valoarea sau demnitatea noastră sunt mai mici, după cum nu sunt mai mici atunci când ne este afectat cordul, plămânii sau rinichii. De aceea, ar trebui să nu considerăm că este o jignire atunci când cineva, poate cu bune intenții, ne spune că ne-ar fi utilă o examinare la psihiatru, după cum nu ne simțim jigniți dacă ne trimite la cardiolog. Există anumite simptome. Dacă ar veni cineva pe forum și ți-ar spune că este Napoleon, l-ai crede sau i-ai recomanda psihiatrul? Poate l-ai trimite la duhovnic, dar s-ar putea ca duhovnicul să nu aibă ce să-i facă, pentru că duhovnicul înțelept îl trimite pe cel suferind cu inima la cardiolog, iar pe cel cu o suferință mintală, la psihiatru. Sper să nu te supere cuvintele mele. Ai multă inteligență, mult talent la scris, multă credință. Însă, frățește îți spun, cred că ai nevoie de ajutor și de la oameni, căci prin ei lucrează Dumnezeu. Mergi la duhovnic și la doctor!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|