Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2016, 17:05:06
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Dacă tu te îndoiești pe nedrept că sunt cu adevărat Trimis atunci de ce îmi pui mie atîtea întrebări? Vrei să te lămurești tu însuți sau vrei să mă lămurești pe mine că cică n-aș fi trimis? Păi de lămurit te poți lămuri din ceea ce scriu și din ceea ce mărturisesc sau poate că tu vrei să-ți dau semne și minuni ca să crezi sau ce vrei de fapt?

Sunt așa cum ți-am spus Trimisul și Trimisul Trimisului, adică sunt Trimisul lui Dumnezeu la voi și trimisul Domnului Iisus Hristos la voi care este defapt Marele Trimis!

Nu sunt apostol ci un simplu mirean din BOR care cred și în Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa adică în Cuvântul lui Dumnezeu din sfintele cărți albe.

Sunt în comuniune cu Dumnezeu și cu cine este în comuniune cu Dumnezeu.
Ovidiu (dacă nu greșesc, ăsta este numele tău real), aș fi vrut să-mi spui dacă duhovnicul tău știe că ești „Trimisul” și, în general, dacă știe cam ce misiune faci pe aici.

Te-am întrebat nu din răutate, ci pentru că știu că sunt multe ispite în care putem cădea, mai ales cei care au o mai mare râvnă pentru Dumnezeu. Sunt sigur că știi și tu din cărțile sfinte cât de subtilă a fost înșelarea unor mari nevoitori creștini.

Asta pe de o parte. Pe de altă parte, cred că iarăși vei fi de acord că și creierul nostru este un organ ca oricare altul, și poate fi vătămat în diferite moduri. Iar atunci când este afectat, nu înseamnă că valoarea sau demnitatea noastră sunt mai mici, după cum nu sunt mai mici atunci când ne este afectat cordul, plămânii sau rinichii.

De aceea, ar trebui să nu considerăm că este o jignire atunci când cineva, poate cu bune intenții, ne spune că ne-ar fi utilă o examinare la psihiatru, după cum nu ne simțim jigniți dacă ne trimite la cardiolog.

Există anumite simptome. Dacă ar veni cineva pe forum și ți-ar spune că este Napoleon, l-ai crede sau i-ai recomanda psihiatrul? Poate l-ai trimite la duhovnic, dar s-ar putea ca duhovnicul să nu aibă ce să-i facă, pentru că duhovnicul înțelept îl trimite pe cel suferind cu inima la cardiolog, iar pe cel cu o suferință mintală, la psihiatru.

Sper să nu te supere cuvintele mele. Ai multă inteligență, mult talent la scris, multă credință. Însă, frățește îți spun, cred că ai nevoie de ajutor și de la oameni, căci prin ei lucrează Dumnezeu. Mergi la duhovnic și la doctor!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57