![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc. Citat:
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei. Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier. Citat:
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica? Sa fim seriosi. Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/ Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro? Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant? Citat:
![]() Citat:
Citat:
.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest? Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare. Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:20:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar. Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:41:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, suntem locul 1 in lume, la ce? E bine in lumea aia utopica a d-voastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ne sta bine buricul pamantului dar nici curul lui. Sau creada-se cine-o vrea. Eu, nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fim obiectivi, la halul de bataie care se da in Romania, nu avem dreptul sa ridicam capul si sa ii infieram pe aia, care iau copiii. Ca doar au un tratament de o mie de ori mai bun decat tratamentul romanesc. Daca ai bani si o conceptie sanatoasa, esti in mod clar superior. Despre penticostalii norvegieni, care nu v-au sustinut teoria, si care nu isi bat copiii,ce aveti sa ne spuneti? In 10 ani? Ce optimist sunteti! Pana atunci putem fi si morti! Nu cred ca mai apucam in viata asta. Asa va invata la biserica? Ca romanii sunt cei mai tari? Si atunci de ce plecati cu miile in strainatate? Daca e asa de bine in tara? |
|
|||
|
|||
![]()
Tarile scandinave au bani si o conceptie bolnava. Dar BOLNAVA rau. De tot.
Iar dumneavoastra stiti bine asta. In biserica pe care o frecventez se vorbeste relativ putin despre romani. Mai mult din Epistola catre Romani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine v-ti uita la documentarul ala, si apoi sa comentati. Daca nu vi se pare normal acel comportament, atunci, eu ce sa mai zic, ori va contraziceti de dragul discutiei, sau daca vi se pare normal puteti merge direct sa va inscrieti la ei in secta ca aveti aceiasi gandire. Pactizeaza pentru ca, stiind ca primesc bani de la stat, prin reprezentantii ei, fac in predica propaganda acestor reprezentanti, nu va faceti ca nu intelegeti. Daca primesc donatii de la infractori ii prezinta ca fiind curati ca lacrima si se intovarasesc cu ei, se asociaza cu ei. Daca tin la oameni si la situatia lor ar trebui sa precizeze macar in cadrul predicii ca unui om ii este imposibil sa traiasca din atat de putini bani , si de aceea multi pleaca in strainatate. Poate ca nu ar strica si patriarhul sa ii atraga atentia presedintelui si guvernului despre asta, multi ar fi de acord cu el, si si-ar spala din imaginea pe care a creat-o dupa Colectiv. Nu Ciolos a taiat salarii, s-a intamplat in perioada nasoala cand s-au taiat salarii si preotii nu au tinut partea oamenilor, in schimb cand ciolos a zis ca va taia din banii pentru biserici, imediat au sarit preotii in sus, si la predica au precizat ca le taie banii, deci pentru ei stiu sa faca gura, niste nenorociti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in aceea ocazie, la fel ca si in cazul Bodnariu, s-a vazut mentalitatea alienata a noilor filozofi fara de niciun Dumnezeu: "Biserica tre' sa fie tapul ispasitor pentru moartea unor tineri care ascultau... muzica rock intr-un club in care se desfasurasera spectacole... sataniste!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Madam Solanina, eu nu as fi asa increzator in promisiunile cleor pentru a caror cauza scrieti cu atita venin jurnalistoid. Nu puteti dvs. scrie cit au trait unii. Nu asteptati clementa de la "ei", ca nu e cazul (desigur, daca nu sunteit efectiv din rindul lor). Dupa ce vor folsoi pe cei ca dvs., ii vor arunca. La propriu. Cercatati arhivele celor doua totalitarisme acum apuse: aveti idee ce procent surprinzator de mare de lingusitori din presa (ca dvs.) si denuntatori din securime (ca multi, prea multi altii) a aruncat "minunatul sistem superior democratiei " (ca sa va parafrazez) la finalul represiunii, in lagare? Va las dvs. deliciul informarii in aceasta chestiune. Hint: cercetati putinele reviste de istorie romanesti si est-europene. |
|