![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-un stat democratic, de drept, este invers. Ce fel de stat e Norvegia pana la urma?
|
|||
|
|||
![]()
In Norvegia, daca se duce la fund lasa si o declaratie in urma ca a fost totusi vrajitoare dar plina de remuscari, a ales sa se inece.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu stiu ca acel film a fost facut de atei, dar totusi, acel film nu este o facatura, este un documentar filmat in taberele de spalare de creier penticostale, este realitatea pura a ceea ce se intampla acolo. Nu putem sa ii comparam pe ortodocsi cu aceasta secta. Repet, eu nu cred ca biserica este in principal vinovata pentru ca e saracie si nu sunt spitale, normal ca politienii sunt vinovati in primul rand si cei care ii voteaza. Eu spun doar ca si biserica este vinovata pentru ca nu face mai mult pentru oameni, ca nu se implica mai mult si ca pactizeaza cu puterea, daca te coalizezi cu putearea, daca te bagi in troaca cu ei, nu poti avea pretentia sa mai ai credibilitate.Biserica trebuie sa sustina lumea si nu sa isi vada doar propriile interese. Eu cu ochii mei am asistat la o slujba cand preotii au batut obrazul puterii, vezi Ciolos ca vrea sa le taie fondurile dar nu am vazut sa spuna in predica domnule de ce ati taiat salariile oamenilor. Vi se pare corect? Sa aperi in timpul predicii un infractor ca Becali sau Iotcu doar pt ca au donat bani bisericii? Deci nu conteaza ca esti infractor conteaza ca dai banutul bisericii, pe principiul daca ma duc sa dau in cap dar mai dau si la biserica sunt salvat si mai am si o prezentare frumoasa in cadrul predicii. Nu cred in evolutionism, ci in Teoria creationista, strict Dumnezeu a creat lumea, evolutionismul e o porcarie la fel ca teoria Big Bang-ului. Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 12:13:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am spus ca asta e adevarul, poate fetele au fost presate sa exagereze. Am scris doar ceea ce s-a declarat pana acum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Marea majoritate nu a stiut care e motivul interventiei protectiei copilului, deci n-a stiut de nicio bataie (si nici acum nu stiu). La inceput s-a invocat motivul religios, de aceea s-a mobilizat comunitatea penticostala si apoi si ortodocsii. La fel si eu am citit la inceput de acest motiv, abia dupa cateva zile am vazut din intamplare la tv ca s-a spus ca violenta fizica e motivul principal. Si dupa alte multe zile am vazut un interviu in Norvegia cu sotii Bodnariu, in care acestia spuneau ca fetele au spus ca sunt batuti in fiecare zi, deci asta se cerceteaza de protectia copilului. Cei care ies in strada (si cred ca multi din ei sunt penticostali, am vazut interviuri doar cu pastori) nu stiu ca acesta e motivul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, in acest caz, fata a declarat ca a fost batuta, zilnic, consecinta, parintii sunt considerati vinovati si trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, se aplica ceea ce spun copiii in defavoarea parintilor. Deci, e ori varianta ca astia au obligat fetita sa inventeze pentru ca aveau un interes ascuns, ceea ce e absurd, ca a fost adevarat ce a zis ea, sau ca a mintit. Ori nu vad de ce acel copil ar fi mintit, nu erau atat de mici incat sa minta sa nu faca diferenta intre adevar s minciuna.. In Romania,s-a ajuns sa trebuiasca persoana care e batuta sau accidentata sa prezinte probe care sa demonstreze vinovatia, e cam absurd. Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 12:34:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astfel se da apa la moara ateilor care gandesc ca religiosii gandesc cu capul preotilor, pastorilor, sunt ca niste oite proaste, ceea ce nu ar trebui sa insemne un crestin. Iertati dar eu nu cred in aceasta explicatie. La pocaiti se ia o decizie, ca la partid si credinciosii trebuie sa o execute, altfel se zboara afara din cult. Toti cei care gandesc cu capul lor sunt alungati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. vreau si eu interviul in care spuneau ca "sunt batuti in fiecare zi"
|
|||
|
|||
![]()
[quote=aubergine;615235]Daca nu te informezi bine despre un caz, iesi in strada ca un bou, fara sa gandesti, inseamna ca esti masa de manevra. Nu o luati personal, nu ma refeream la d-voastra ci in general.
Pana la urma s-a vazut cine e "boul" care inghite informatia fara sa o mestece si arunca tipare de manipulare massmedia pe post de informatie traznest, ultraveridica si indignatoare. Citat:
Ca de la altcineva n-am vazut sa vian o astfel de afirmatie. Citat:
Sau ciposarele, daca tot veni vorba recent..