![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest? Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare. Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:20:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar. Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:41:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, suntem locul 1 in lume, la ce? E bine in lumea aia utopica a d-voastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ne sta bine buricul pamantului dar nici curul lui. Sau creada-se cine-o vrea. Eu, nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fim obiectivi, la halul de bataie care se da in Romania, nu avem dreptul sa ridicam capul si sa ii infieram pe aia, care iau copiii. Ca doar au un tratament de o mie de ori mai bun decat tratamentul romanesc. Daca ai bani si o conceptie sanatoasa, esti in mod clar superior. Despre penticostalii norvegieni, care nu v-au sustinut teoria, si care nu isi bat copiii,ce aveti sa ne spuneti? In 10 ani? Ce optimist sunteti! Pana atunci putem fi si morti! Nu cred ca mai apucam in viata asta. Asa va invata la biserica? Ca romanii sunt cei mai tari? Si atunci de ce plecati cu miile in strainatate? Daca e asa de bine in tara? |
|
|||
|
|||
![]()
Tarile scandinave au bani si o conceptie bolnava. Dar BOLNAVA rau. De tot.
Iar dumneavoastra stiti bine asta. In biserica pe care o frecventez se vorbeste relativ putin despre romani. Mai mult din Epistola catre Romani. |
|
|||
|
|||
![]()
Cititi mai bine mai jos sa vedeti ce conceptii sanatoase au unii dintre romanii nostri.
|
|