![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut de curand un videoclip cu un rus care statea linistit la pescuit, iar dupa o vreme cand a vazut ca nu prinde nimic, a facut o criza de nervi ca-i venea sa sparga totul in jur. Fratilor, cui slujim de fapt? Vorbim fiecare despre jertfa si suferinta Mantuitorului, dar nu ne sfiim sa refulam la cea mai mica "lectie" deloc intamplatoare. Cati ani de "restante" ne mai trebuie, pentru a absolvi intr-un final, capitolul "Smerenie"?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 19.01.2015 at 17:57:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiti cum e ? ... In rest, aveti dreptate, ca de obicei. Multumesc pentru sfaturi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vociferat doar pt abordarea subiectului in sine dar nu am atacat oamenii;pe cand in cazul meu este exact invers,acum sunt atacata personal pt ca gandesc exact asa iar acest user nu stie cum altfel sa poarte si sa castige o discutie prin merite intectuale. Nu are nici un aport la acest thread, este doar un propangadist al unor siteuri indoielnice cu miros orthodox,pe care le promoveaza aici dand copy/paste fara a se obosi sa le citeasca,sa le comenteze personal. Intre timp ce face copy/paste mai baga si niste injuraturi"crestine"tuturor acelora care mai au o obiectie. Eu am avut curajul sa ma pun cu el pt ca nu ma las intimidata de astfel de indivizi nici in virtual,nici in viata reala! Am facut-o pt o perioada de timp cand termenii inca se pastrau in proportii relativ caldicele si ne incadram in subiect,dar de cand a trecut la injurii nu o sa-i mai raspund. Asa,asa o sa trezeasca vorbind si postand copy/paste de unul singur.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcat, discuția luase un curs frumos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci unde ramasesem?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să luăm o pauză și continuăm când se lipezesc apele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina si ovidiu_b, ce noroc ca nu sunteti singurii de pe acest topic, ca era o plictisealaaa fara voi ... sarea si piperul ... doar impreuna cu Inorogul si abbbbbccc, chiar o sa va simt lipsa. Vai, vai , vai ...
Nu vreti voi sa conversati pe privat, daca sunteti asa prieteni intre voi, din respect pt subiectul acestui topic ? Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 19:12:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 19:05:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Frumos îți șade, Albert. Frumos, ce să mai zic.
|
|