![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa ce ai fost intrebat daca esti acelasi Daniel_orthodox ai inceput sa improsti cu ura si ai scris 3 mesaje care sfarsesc cu "sa va fie rusine!" Chiar nu iti este jena? Tot activezi pe threadul asta dandu-ne la toti care nu suntem ce acord cu fanatismul tau in cap cu bate din citate ! Nu te intrebi putin care este duhul asta ce te anima? Ca unul sfintitor si ortodox nu este sigur! Ce treaba ai cu mine? Cand apar si cand postez? Total irelevant, functionez pe alt fus orar! Multumit ???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yasmina, citatele alea ai observat ale cui sunt, te-ai umplut de cucuie cumva de la ele ? Vai, vai, vai, ... ce nerusinata. Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 15:32:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi nu toleram aceste atacuri la persoana pe forum,sper ca Adminul sa ia masuri daca mania iti ia locul judecatei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fa repede un "Report" poate te mai calmezi un pic. Cand ti-am spus ca nu ti-e rusine, si la asta m-am referit. Chiar ai tupeu ! Ti-am tulburat linistea ... si nu mai poti sa debitezi ... la foc automat ... ce sa mai zic ! Yasmina, tu esti la fel ca orice sectar, ai un Dumnezeu personal si refuzi autoriatea Bisericii si a conducatorilor acesteia. Nu esti singura din pacate, am vazut ca sunt destui care gandesc ca tine, se cred sfinti si refuza orice autoritate a B.O.R. Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:01:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De asta zic ca nu esti prea credibil pt falsul spirit ortodox care-l raspandesti pe aici cu mult zgomot si cu huiduieli! Poate doar sa placi altora care se dau in vant dupa aceste manifestari extremiste,irationale,lipsite de respect si stima pt om -in general. Iti cer respectuos sa nu-mi mai raspunzi iar eu te voi ocoli pe viitor;nu-mi face placere sa-mi consum energia cu astfel de huligani.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ti-am spus ca ai un tupeu nemasurat ... pe acest gen de afirmatii d-ale dumitale ma bazam. Yasmina, ca nu ai pic de bun simt ai demonstrat mai de mult, dar ca-ti poti cobora atat de mult nivelul este o noutate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut de curand un videoclip cu un rus care statea linistit la pescuit, iar dupa o vreme cand a vazut ca nu prinde nimic, a facut o criza de nervi ca-i venea sa sparga totul in jur. Fratilor, cui slujim de fapt? Vorbim fiecare despre jertfa si suferinta Mantuitorului, dar nu ne sfiim sa refulam la cea mai mica "lectie" deloc intamplatoare. Cati ani de "restante" ne mai trebuie, pentru a absolvi intr-un final, capitolul "Smerenie"?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 19.01.2015 at 17:57:19. |
|