Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2015, 15:20:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Eu inteleg foarte bine, au fost deranjati ca i-am contrat in mai multe locuri si acum se fac ca nu inteleg de ce am pus link-ul ala. Daca vei fi un pic atent, doar Yasmina mai lipseste ... dar ea apare de obicei mai tarziu pe forum, la fel se va manifesta si ea.

Ei aparau "libertatea de exprimare" a caricaturistilor folosind tot felul de lozinci abstracte, iar acum cand am aratat cam ce fel de caricaturi foloseau ateii de la Cherlie Hebdo, mi-au si sarit in cap, furiosi nevoie mare,... dupa cum ai vazut s-au cam simtit cu musca pe caciula. Ipocrizia unora este foarte perfida si greu de perceput, dar astfel de situatii ajuta la descoperirea unor caractere care aveau o parere foarte buna despre ei insisi.
Prietene este vremea sa te calmezi!
Dupa ce ai fost intrebat daca esti acelasi Daniel_orthodox ai inceput sa improsti cu ura si ai scris 3 mesaje care sfarsesc cu "sa va fie rusine!"

Chiar nu iti este jena? Tot activezi pe threadul asta dandu-ne la toti care nu suntem ce acord cu fanatismul tau in cap cu bate din citate !
Nu te intrebi putin care este duhul asta ce te anima? Ca unul sfintitor si ortodox nu este sigur!

Ce treaba ai cu mine? Cand apar si cand postez?
Total irelevant, functionez pe alt fus orar! Multumit ???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 19.01.2015, 15:25:39
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Tot activezi pe threadul asta dandu-ne la toti care nu suntem ce acord cu fanatismul tau in cap cu bate din citate ! Nu te intrebi putin care este duhul asta ce te anima? Ca unul sfintitor si ortodox nu este sigur!
Yasmina, ia te rog un calmant daca nu poti fara ... Si mai scuteste-ma cu prostiile tale, ca de "crestini" d-astia ca tine e plin forumul, am vazut de multe ori ca pentru tine "bunul simt" e doar un obiect de inventar. Ai plecat degeaba peste mari si oceane, vad ca nu ai invatat nimic de la "civilizatii" aia printre care te invarti zilnic. Cat tupeu poti avea ! Tie nu-ti spun "sa-ti fie rusine" pentru ca am observat ca n-ai nici o jena ... probabil ca te crezi "superioara" de la natura ...

Yasmina, citatele alea ai observat ale cui sunt, te-ai umplut de cucuie cumva de la ele ? Vai, vai, vai, ... ce nerusinata.

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 15:32:12.
Vechi 19.01.2015, 15:43:00
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Yasmina, ia te rog un calmant daca nu poti fara ... Si mai scuteste-ma cu prostiile tale, ca de "crestini" d-astia ca tine e plin forumul, am vazut de multe ori ca pentru tine "bunul simt" e doar un obiect de inventar. Ai plecat degeaba peste mari si oceane, vad ca nu ai invatat nimic de la "civilizatii" aia printre care te invarti zilnic. Cat tupeu poti avea ! Tie nu-ti spun "sa-ti fie rusine" pentru ca am observat ca n-ai nici o jena ... probabil ca te crezi "superioara" de la natura ...

Yasmina, citatele alea ai observat ale cui sunt, te-ai umplut de cucuie cumva de la ele ? Vai, vai, vai, ... ce nerusinata.
Prea multa tulburare aduci pe forum din marea tulburare interioara care te defineste!
Noi nu toleram aceste atacuri la persoana pe forum,sper ca Adminul sa ia masuri daca mania iti ia locul judecatei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 19.01.2015, 15:54:56
Banned

Implicit

Citat:
Prea multa tulburare aduci pe forum din marea tulburare interioara care te defineste!
Noi nu toleram aceste atacuri la persoana pe forum,sper ca Adminul sa ia masuri daca mania iti ia locul judecatei!
Care voi ? Care atacuri la persoana ? Aiurezi cumva ?
Fa repede un "Report" poate te mai calmezi un pic. Cand ti-am spus ca nu ti-e rusine, si la asta m-am referit.
Chiar ai tupeu ! Ti-am tulburat linistea ... si nu mai poti sa debitezi ... la foc automat ... ce sa mai zic !

Yasmina, tu esti la fel ca orice sectar, ai un Dumnezeu personal si refuzi autoriatea Bisericii si a conducatorilor acesteia.
Nu esti singura din pacate, am vazut ca sunt destui care gandesc ca tine, se cred sfinti si refuza orice autoritate a B.O.R.

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:01:58.
Vechi 19.01.2015, 17:22:48
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Care voi ? Care atacuri la persoana ? Aiurezi cumva ?
Fa repede un "Report" poate te mai calmezi un pic. Cand ti-am spus ca nu ti-e rusine, si la asta m-am referit.
Chiar ai tupeu ! Ti-am tulburat linistea ... si nu mai poti sa debitezi ... la foc automat ... ce sa mai zic !

Yasmina, tu esti la fel ca orice sectar, ai un Dumnezeu personal si refuzi autoriatea Bisericii si a conducatorilor acesteia.
Nu esti singura din pacate, am vazut ca sunt destui care gandesc ca tine, se cred sfinti si refuza orice autoritate a B.O.R.
Da-I linistit inainte cu provocarile!

De asta zic ca nu esti prea credibil pt falsul spirit ortodox care-l raspandesti pe aici cu mult zgomot si cu huiduieli! Poate doar sa placi altora care se dau in vant dupa aceste manifestari extremiste,irationale,lipsite de respect si stima pt om -in general.

Iti cer respectuos sa nu-mi mai raspunzi iar eu te voi ocoli pe viitor;nu-mi face placere sa-mi consum energia cu astfel de huligani.
Vechi 19.01.2015, 17:37:52
Banned

Implicit

Citat:
Da-I linistit inainte cu provocarile!

De asta zic ca nu esti prea credibil pt falsul spirit ortodox care-l raspandesti pe aici cu mult zgomot si cu huiduieli! Poate doar sa placi altora care se dau in vant dupa aceste manifestari extremiste,irationale,lipsite de respect si stima pt om -in general.

Iti cer respectuos sa nu-mi mai raspunzi iar eu te voi ocoli pe viitor;nu-mi face placere sa-mi consum energia cu astfel de huligani.
Tu auzi zgomote si huiduieli Yasmina ? Asa crezi tu, ca sunt extremist si irational ?
Cand ti-am spus ca ai un tupeu nemasurat ... pe acest gen de afirmatii d-ale dumitale ma bazam. Yasmina, ca nu ai pic de bun simt ai demonstrat mai de mult, dar ca-ti poti cobora atat de mult nivelul este o noutate.
Vechi 19.01.2015, 17:54:52
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
Tu auzi zgomote si huiduieli Yasmina ? Asa crezi tu, ca sunt extremist si irational ?
Cand ti-am spus ca ai un tupeu nemasurat ... pe acest gen de afirmatii d-ale dumitale ma bazam. Yasmina, ca nu ai pic de bun simt ai demonstrat mai de mult, dar ca-ti poti cobora atat de mult nivelul este o noutate.
Yasmina, Albert si oricare dintre frati si surori care va lasati (cu)prinsi in urzeala celui rau, voi chiar n-ati inteles ca de noi depinde daca devenim sau nu mai buni? Voi chiar n-ati inteles ca vrajmasul munceste "pe branci" sa ne dezbine si sa scoatem din noi ce e mai rau, nu ce e mai bun? Voi chiar n-ati inteles ca raspunzand raului cu rau, nu suntem cu nimic mai presus de cel pe care il blamam sau mai rau... il uram? Va grabiti mereu sa ripostati in virtutea tulburarilor provocate, dar rezultatele sunt dureros de triste si va trebui sa fiti pusi de alte zeci de ori la aceleasi incercari pana sa invatati sa aveti rabdare si sa alegeti sa spuneti un cuvant bun si de folos, nu doar pentru cel vizat, ci pentru toti cei din jur.
Am vazut de curand un videoclip cu un rus care statea linistit la pescuit, iar dupa o vreme cand a vazut ca nu prinde nimic, a facut o criza de nervi ca-i venea sa sparga totul in jur. Fratilor, cui slujim de fapt? Vorbim fiecare despre jertfa si suferinta Mantuitorului, dar nu ne sfiim sa refulam la cea mai mica "lectie" deloc intamplatoare. Cati ani de "restante" ne mai trebuie, pentru a absolvi intr-un final, capitolul "Smerenie"?

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 19.01.2015 at 17:57:19.
Subiect închis