![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te faci ca nu pricepi,de fapt toti va faceti ca nu pricepeti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine a spus ca e normal sa-i eliminam ? Tu nu te-ai prins pana acum ca tot ce am spus si eu si altii este ca am prefera ca oamenii sa aiba educatia necesara astfel incat sa nu existe asemenea "caricaturi". Sau ele sa fie un fenomen marginal pe care il poti intalni prin toaletele insalubre, si nu o "valoare occidentala".
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, Yasmina. La fel ca multi altii, si eu cred ca la tine este o problema de perceptie eronata. NIMENI nu e de acord cu crima, dar blasfemia este pacatul strigator la cer pe care nici macar Dumnezeu nu-l iarta. Diferenta este ca pentru pacatul crimei, poti fi iertat si chiar sa mai ai sanse sa ajungi in Rai. Pentru hulirea impotriva Duhului Sfant, nu poti avea absolut nicio scuza sa fii iertat. Nimeni nu te obliga sa blasfemiezi, dar rautatea altora te poate scoate atat de mult din sarite incat sa doresti sa te razbuni. Sper ca macar acum, tu sa nu te mai prefaci ca nu intelegi, si sa accepti intr-un final ca daca crima este blamata, dar iertata fiindca are o cat de mica circumstanta, hula impotriva lui Dumnezeu este total impardonabila atat timp cat nu sunt semne de indreptare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si apropo de asta, talharul de pe cruce a fost primul om care a intrat in Rai, inaintea lui Adam, interesant, nu ? Last edited by AlbertX; 14.01.2015 at 22:16:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și totuși, nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu. Citat:
Citat:
Citat:
Iartă-mă, dar atitudinea asta nu prea e în acord cu credința dreptslăvitoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ti-am explicat in alt mesaj, dar tu intelegi doar ca daca se condamna caricaturile atunci inseamna ca esti de acord cu omorarea. Ti-am mai spus ca poti fi si impotriva caricaturilor si impotriva a ceea ce au facut acei musulmani. Pentru ca daca esti de acord cu caricaturile inseamna ca esti de acord cu blasfemia, ceea ce e un lucru la fel de grav ca partea cealalta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta a r fi inca de inteles, caci si mie imi ttremura initial fundul ca la soareci; ma si vedeam intr-un soi de Guantanamo european/romanesc. :)) Acum rad de prostia mea, insa se pare ca la Yasmina autocritica si umorul sunt cam inhibate. E mult mai grav daca are gandirea occidentalizata. A se citi deformata, din cauza anilor de trai printre suboamenii occidentali. Si, Yasmina sau oricine, nu ma siliti sa va pun sub nas tratate intregi de istorie, inclusiv foarte recenta, ca sa intelegeti ca, si daca as fi banat, tot ii voi defini pe vestici ca animale posedate. Numai posedatii distrug/exploateaza peste jumatate din planeta. Dar de, tu vrei sa fii pe felie cu sistemul, ca doar acolo locuiesti (subiectivsm de doi bani!). Oportunism feminin si conformism neo-burghez, ambele de duzina. Da, sunt si occidentali precum Sf. Serafim Rose sau Sf. Padre Pio, dar...din pacate nu ei dau nota dominanta in acea parte de lume. La o manastire ortodoxa la Essex, Anglia musteste de loji si asociatii tenebroase, pardon, fraternitati murdare moral: cam asta e scorul. Asa ca lupta e grea. Nu ca asta ti-ar scuza atitudinea, agresiv de conformista. Securistii de oriunde de pe planeta si de oricind in istorie sunt niste creaturi umanoide cu gindire militara. Cu alte cuvinte, stiu doar sa dea si sa execute ordine. Indiferent cit de imorale sau dezastruoase. Eu ii plasez undeva intre droizi si animale, de fapt mai jos, adica spre droizi. Ma indoiesc ca au suflet. Nu sunt demni de incredere sau respect. Trebuie doar sa te fugi de ei, sau sa ii invingi. Yasmina, ai curajul sa scrii asta la modul specific despre NSA? Sa te vad! Last edited by Barsaumas; 14.01.2015 at 23:03:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Extras din http://www.dcnews.ro/atac-terorist-l...ii_464774.html
Charlie Hebdo va aduna peste 10 milioane de euro din vânzări si donatii Charlie Hebdo a fost tipărit în 5 milioane de exemplare si vândut cu 3 euro exemplarul. Numărul de miercuri s-a epuizat integral si va aduce circa 8 milioane de euro, informează Agerpres. Ca de obicei în cazul vânzărilor, Charlie Hebdo va primi si circa 40% din încasări pentru celelalte patru milioane de exemplare, respectiv circa 4,8 milioane de euro. De asemenea, numărul abonamentelor la Charlie Hebdo a crescut de peste zece ori în câteva zile, trecând de la mai putin de 7.000 la "mult peste" 120.000 de abonati, a declarat pentru postul de radio RTL Patrick Pelloux, unul dintre cronicarii ziarului. În ajunul atentatului, la un dejun cu Charb, cei doi se bucurau pentru că reusiseră să atragă 50 de abonati suplimentari, a povestit el. Acum este clar de ce nu se opresc caricaturistii de la Hebdo, pentru atatia bani se pare ca au considerat ca merita riscul. "Liberatea de exprimare" bascalioasa la adresa tuturor credintelor se pare ca va fi noua moda a caricaturistilor lumii "civilizate". E inca un semn ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O explicație ar fi că e foarte greu de înțeles pentru noi, cei care am dus o viață cenzurată sub comunism, modul occidental de a interpreta libertatea. |
|