![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, acestea fiind scrise, propun inchiderea topicului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu pot sa fac asta pt ca-mi este teama ca-i faceti ceva rau ,unii sunt extremisti rau :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci...ziceam ca acum de data asta vedeti justificata actiunea animalelor astora de islamisti pt ca va convine situatia,Charlie Hebdo a facut misto si de religia voastra si parca va pare bine...dar...islamistii nu sunt prieteni buni cu crestinii,plus ca ei vor face altora ce lor nu le place,adica sa le impuna tuturor gazdelor obiceiurile lor minoritare. Oare va mai trece mult pana cand traficul din Paris,din Bucuresti,Londra si New York va fi suspendat in mijlocul zilei ca sa-i lase pe ei sa-si faca rugaciunea de pranz?? Nu sunt corecta politic ci doar urmasa a lui Hristos,nu as recurge la violenta decat in autoaparare! Si eu am auzit colegi de birou in Ro spunand bancuri porcoase cu Iisus si nu I-am impuscat! Doamne fereste!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai citat doar o frantura din mesajul meu, deloc lung, "rupta din contextul ei firesc", ca sa raspunzi asa cum ai "inteles", adica pe invers; daca raspundeai invers la intelegerea "inversa", atunci era corect. Ca sa elimin sansa de a intelege iarasi invers, subliniez ca nu e vorba de prigoana contra evreilor(tot holocaust s-ar fi numit), ci impotriva lui Iisus Hristos; pe aceasta din urma n-a respins-o Iisus. Ca sa intelegi mai usor, n-am sa fac desene, dar am sa te rog sa citesti mesajul pe care l-am citat eu (si la care am raspuns), cel al lui iustin10. Daca tu ai cheltuit atatea "clik-uri" sa compui un mesaj invers(oare sincer, sau la misto?) inseamna ca nu intelegi ce citesti si, prin urmare, poate, nu intlegi nici ceea ce scrii...
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce-ai facut? Ai ras?
|
||||
|
||||
![]()
Este bine ca ma vezi in stare sa rad la bancuri cu Iisus,asta inseamna ca nu m-am laudat prea tare pe forum ca as fi o credincioasa desavarsita si nici nu m-I s-a dus buha ca as fi,Doamne Fereste :)
Nu mai conteaza ce am facut,noi sa fim sanatosi !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am putut sa scriu si de securiciunea noii ordini, si de teroristii islamisti, ca sunt animale, adica metaforic nu au liber arbitru. Tu nu poti, ca deh! frica pazeste bostanaria, pardon, libertatea, sau ce a mai ramas din ea intr-o lume politic corecta. Ce le mai place femeilor sa se puna la adapost! Last edited by Barsaumas; 14.01.2015 at 09:24:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Vina este doar a mea ca-mi pierd timpul pe aici...
Ce oi avea de castigat???
|
|||
|
|||
![]()
Aha! Mulțumesc pentru precizare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar crezi ca e bine?
Ba conteaza. Evitarea unui raspuns e destul de convingator, uneori. Sa fim sanatosi!