Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2014, 13:31:41
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Si cum ai rezolva problema? Ai renunta la fata aceea de care te-ai indragostit (sa zicem ca e dragostea vietii tale)?
Voi vedea la timpul potrivit. In nici un caz nu o sa-i invinovatesc pe altii pentru ca nu-mi rezolva problema mea. Daca am alte opinii decat cele ale unui grup, atunci probabil nu am ce cauta acolo.

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
"Adica da este nu si nu este da?"

Uite ca unii poate vor sa faca cununia la biserica si din cauza traditiei lumesti; oameni care cred in existenta si protectia lui Dumnezeu, dar care poate nu cred in religii in general -cazul meu si al sotului e identic: credem in Dumnezeu, dar diferentele de confesiune sunt apa de ploaie PENTRU NOI.

Ah, inca ceva: ateii, care nu sunt anti-tei (si care nu-s asa multi cum se crede)...
Deci o biserica ar trebui sa stea la cheremul tau si sa te cunune de "gura lumii" ? Daca pentru tine nu inseamna mare lucru, daca totul este apa de ploaie, de ce atunci nu poti intelege ca pentru cei mai multi oameni care frecventeaza biserica respectiva nu e apa de ploaie si de ce nu te duci sa te mariti in Vegas la vreun fast church de ala ?

Eu tot nu inteleg, daca nu va plac regulile unei anumite grupari, ce anume va opreste sa plecati ? De fapt inteleg ce va opreste dar ma fac ca nu inteleg. Clocoteste sangele revolutionar in voi :)

Ateii care nu-s anti-tei nu-s asa de multi ? :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nunta mixta - care sunt problemele? Ciprian Mustiata Secte si culte 100 04.05.2013 13:31:46
Nunta honney Nunta 27 27.04.2011 19:25:22
nunta cojanete Nunta 3 24.03.2010 11:31:35
nunta killerandrew Nunta 5 07.07.2009 12:55:29
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate lumar Nunta 5 13.10.2008 20:29:10