![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si sa prezinte si certificat de casatorie/rudenie, altfel legea sa le dea voie sa refuze cazarea, ca sunt curvari. Sa cazeze sotii doar cand nu este post, vineri, duminica, in caz contrar putand desfrana in post. Sa prezinte la cazare certificatul de botez ortodox in caz contar, putand caza eretici, rataciti, atei. Ce mai punem?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tocmai ti s-a stricat masina si intri intr-un hotel, singurul hotel pe o raza de 50km, si nu accepta sa fii cazata, pentru ca esti femeie si pensionara, iar ei cazeaza eventual feme, dar pana in 30 ani, ce zici? Iti strangi bagajele si pleci mai departe, e ok, este legal? Pe cat punem pariu ca--ti suni instant avocatul?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stii sa citesti, dar te dai pe forumuri. Tragic. Citat:
Verificati credinta voastra cu: Sfanta Traditie Gasiti ideilea alea acolo (semnul fiarei ca marca fizica)? Nu Gasiti ideile alea mai intai la neoprotestanti, inainte sa apara in ortodoxie? Da. Apocalipsa: 1. Vorbeste de lepadare? Apocalipsa: Da. Cipofobii: "lepadare inconstienta", pacat fara liberul arbitru (cipul-control) 2. Vorbeste de cipuri? Apocalipsa Nu. Voi: Adaugati cuvantul "cip" la Apocalipsa, cazand sub blestemul Sf. Ioan Teologul. Teologia ortodoxa: 1. Nici un om, atat timp cat traieste, nu este infailibil, nici macar Sfintii. 2. Voi: cutare sau cutare este infailibil in chestiunea cutare. Disciplina ortodoxa: Trebuie sa aculti de maimarii tai? Atunci cand consideri ca Biserica te indeamna la pacat (pacat impotriva Duhului Sfant, culmea!!) mai este Biserica? Daca BOR nu mai este Biserica pentru ca a spus sa faceti un pacat major, ce mai cautati in BOR? etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.12.2013 at 10:34:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand cineva pune cuvinte de la el in cartea Apocalipsei (cip, blabla), stii ce se intampla? Cade sub blestemul Sf. Ioan Teologul: "De va mai adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise in cartea aceasta"; (Apocalipsa 22:18)
|
|||
|
|||
![]()
Calul și maimuța
de Costache V. Carp O maimuță ostenită, încet la deal se suia; Un cal vizavi la vale repede se cobora. - Ce noroc - zice maimuța - stai, te rog, nițel pe loc; Te văd june, făcut bine, vioi, ager, plin de foc. Vezi cât sunt de obosită, am căzut acum de tot... Ia-mă, te rog, în spinare, căci îți jur că nu mai pot! - Unde mergi? întreabă calul. - Merg în sus, iubitul meu. - Și eu merg în jos, la vale; așadar cum să te ieu? Dacă am avea o cale, bucuros eu te-aș lua. Adio, dragă maimuță, te rog nu te supăra. - Știi ce? Merg și eu la vale, mi-am schimbat planul acum, Mai bine mă duc oriunde, decât să rămân în drum. - Atunci săi iute pe mine, căci n-am timp de așteptat. - Iată-mă-s, zice maimuța. Dar abie s-au așezat; Abie pe frâu au pus laba: - Stânga-nprejur! strigă ea. Marș la deal spre casa mea! - Cum! Dar eu mă duc la vale, mi se pare că ți-am spus, Zice calul fără voie, ridicând capul în sus. - Ce mi-ai spus nu mai țin minte: așa este cheful meu, Iată frâul, iată biciul, mergi acum unde-ți zic eu. Să-ți fie de lecțiune, cal nebun și dobitoc, Ce folos că ai cap mare, dacă n-ai creieri deloc! Mulți creduli își pun ei înșiși sub frâu capetele lor; Nu uitați că libertatea este cel mai prețios odor! Last edited by antoniap; 05.12.2013 at 11:20:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Sectaritzo, singura libertate reala o ai cand alegi sa ramai in sanul Bisericii.
Cand declari ca Biserica te impinge la pacat impotriva Duhului Sfant, poti sa faci ce vrei tu, sa te spovedesti, sa te impartasesti, sa bati fruntea de pamant cat vrei, nu o sa-ti foloseasca la nimic ba poate o sa-ti fie si spre mai multa osanda. Dupa pilda de mai sus, ai lasat ideile sectaresti sa ti se cuibareasca in cap, acum mergi dupa cum dicteaza ei. Chit ca n-ai primit nici un cip, ai primit deja semnul supunerii (666) fata de diavol, tatal minciunii si pe frunte (dupa mintea cu care gandesti prostii) si pe mana (scriind prostiile alea la altii) ti-ai pierdut si libertatea (nu mai poti sa te opresti din ratacire). Uite cum functioneaza de fapt pecetluirea, fara nici un ajutor din partea electronicii.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.12.2013 at 11:29:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu homosexualii manifestandu-si comportamentul deviant in locurile publice (inclusiv cele de cazare) este problema ca ar constitui -era si articolul din codul penal- ültraj contra bunelor moravuri"". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca unii destepti ne vor spune si atunci ca sa refuzi e ca si cum ai refuza un olog. Cand deja esti surd si orb vezi doar invalizi peste tot. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|