Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2013, 10:06:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Proprietarii de hoteluri- ca si cei de restaurante si baruri- au dreptul de a-si "selecta clientii""! De exemplul daca vine un client in stare de ebrietate sau pus pe scandal intr-un bar sau restaurant, proprietarul localului are dreptul a nu-l primi in local sau a nu-l servi.
Dar daca vine o femeie si nu o servesti ca este femeie, ce zice legea?

Citat:
In schimb daca se declara deschis homosexuali, atunci legea ar trebui sa le dea voie proprietarilor de hoteluri sa le refuze cazarea.
Corect.
Si sa prezinte si certificat de casatorie/rudenie, altfel legea sa le dea voie sa refuze cazarea, ca sunt curvari.
Sa cazeze sotii doar cand nu este post, vineri, duminica, in caz contrar putand desfrana in post.
Sa prezinte la cazare certificatul de botez ortodox in caz contar, putand caza eretici, rataciti, atei.
Ce mai punem?
Vechi 05.12.2013, 10:09:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Se vede ca stii doar teoretic ce e acela un "biznis".
Daca esti proprietar de hotel, ca in cazul de fata, iti poti selecta partenerii de contract. Pe cei, pe care nu ii doresti, sau care iti pot vatama afacerea, nu te obliga nimeni sa ii primesti. Si asta nu numai in Romania, ci oriunde in lume.
Factura, respectiv chitanta, care se intocmeste pentru serviciile de prestat, nu este alceva decat un contract care se incheie intre prestatorul de servicii si beneficiarul acestora.
Intrebare valabila pentru tine:
Daca tocmai ti s-a stricat masina si intri intr-un hotel, singurul hotel pe o raza de 50km, si nu accepta sa fii cazata, pentru ca esti femeie si pensionara, iar ei cazeaza eventual feme, dar pana in 30 ani, ce zici?
Iti strangi bagajele si pleci mai departe, e ok, este legal?

Pe cat punem pariu ca--ti suni instant avocatul?
Vechi 05.12.2013, 10:10:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Ti-ai pierdut coerenta de tot?
Si, da,ai adaugat ceva de la tine...musca aia mica care a stricat tot butoiul de miere.
Despre faptul ca orice crestin are darul deosebirii duhurilor ,mai citeste .
PS: Nu mai arunca Scriptura si Traditia in fata, semeni cu o vrăjitoare care are icoane cu scop de a fi mai "credibila".
Ce am scris eu

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Orice crestin il are atat timp cat se mentine cu convingerile sale in Duhul Bisericii.
si ce ai fost tu in stare sa citesti (probabil nu mai mult de 2 cuvinte din fiecare propozitie)

Citat:
faptul ca orice crestin are darul deosebirii duhurilor
Nu stii sa citesti, dar te dai pe forumuri.
Tragic.

Citat:
Ti-ai pierdut coerenta de tot?
PS: Nu mai arunca Scriptura si Traditia in fata, semeni cu o vrăjitoare care are icoane cu scop de a fi mai "credibila".
Eu o pun in fatza, tu te stergi cu ele la dos din perspectiva unei false evlavii si ipocrite smerenii.

Verificati credinta voastra cu:

Sfanta Traditie

Gasiti ideilea alea acolo (semnul fiarei ca marca fizica)? Nu
Gasiti ideile alea mai intai la neoprotestanti, inainte sa apara in ortodoxie? Da.

Apocalipsa:

1. Vorbeste de lepadare?
Apocalipsa: Da.
Cipofobii: "lepadare inconstienta", pacat fara liberul arbitru (cipul-control)

2. Vorbeste de cipuri?
Apocalipsa Nu.
Voi: Adaugati cuvantul "cip" la Apocalipsa, cazand sub blestemul Sf. Ioan Teologul.

Teologia ortodoxa:
1. Nici un om, atat timp cat traieste, nu este infailibil, nici macar Sfintii.
2. Voi: cutare sau cutare este infailibil in chestiunea cutare.

Disciplina ortodoxa:
Trebuie sa aculti de maimarii tai?
Atunci cand consideri ca Biserica te indeamna la pacat (pacat impotriva Duhului Sfant, culmea!!) mai este Biserica?
Daca BOR nu mai este Biserica pentru ca a spus sa faceti un pacat major, ce mai cautati in BOR?

etc.

Last edited by AlinB; 05.12.2013 at 10:34:18.
Vechi 05.12.2013, 10:24:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Iar folosesti psihiatria ca arma sau ca sperirtoare? Crezi ca esti siingurul normal de pe aici?
Din pacate, nu e sperietoare e certitudine.
Cand cineva pune cuvinte de la el in cartea Apocalipsei (cip, blabla), stii ce se intampla?
Cade sub blestemul Sf. Ioan Teologul:

"De va mai adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise in cartea aceasta"; (Apocalipsa 22:18)
Vechi 05.12.2013, 11:16:48
antoniap
Guest

Implicit

Calul și maimuța
de Costache V. Carp

O maimuță ostenită, încet la deal se suia;
Un cal vizavi la vale repede se cobora.
- Ce noroc - zice maimuța - stai, te rog, nițel pe loc;
Te văd june, făcut bine, vioi, ager, plin de foc.
Vezi cât sunt de obosită, am căzut acum de tot...
Ia-mă, te rog, în spinare, căci îți jur că nu mai pot!
- Unde mergi? întreabă calul. - Merg în sus, iubitul meu.
- Și eu merg în jos, la vale; așadar cum să te ieu?
Dacă am avea o cale, bucuros eu te-aș lua.
Adio, dragă maimuță, te rog nu te supăra.
- Știi ce? Merg și eu la vale, mi-am schimbat planul acum,
Mai bine mă duc oriunde, decât să rămân în drum.
- Atunci săi iute pe mine, căci n-am timp de așteptat.
- Iată-mă-s, zice maimuța. Dar abie s-au așezat;
Abie pe frâu au pus laba:
- Stânga-nprejur! strigă ea. Marș la deal spre casa mea!
- Cum! Dar eu mă duc la vale, mi se pare că ți-am spus,
Zice calul fără voie, ridicând capul în sus.
- Ce mi-ai spus nu mai țin minte: așa este cheful meu,
Iată frâul, iată biciul, mergi acum unde-ți zic eu.
Să-ți fie de lecțiune, cal nebun și dobitoc,
Ce folos că ai cap mare, dacă n-ai creieri deloc!

Mulți creduli își pun ei înșiși sub frâu capetele lor;
Nu uitați că libertatea este cel mai prețios odor!

Last edited by antoniap; 05.12.2013 at 11:20:12.
Vechi 05.12.2013, 11:23:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Sectaritzo, singura libertate reala o ai cand alegi sa ramai in sanul Bisericii.

Cand declari ca Biserica te impinge la pacat impotriva Duhului Sfant, poti sa faci ce vrei tu, sa te spovedesti, sa te impartasesti, sa bati fruntea de pamant cat vrei, nu o sa-ti foloseasca la nimic ba poate o sa-ti fie si spre mai multa osanda.

Dupa pilda de mai sus, ai lasat ideile sectaresti sa ti se cuibareasca in cap, acum mergi dupa cum dicteaza ei.

Chit ca n-ai primit nici un cip, ai primit deja semnul supunerii (666) fata de diavol, tatal minciunii si pe frunte (dupa mintea cu care gandesti prostii) si pe mana (scriind prostiile alea la altii) ti-ai pierdut si libertatea (nu mai poti sa te opresti din ratacire).

Uite cum functioneaza de fapt pecetluirea, fara nici un ajutor din partea electronicii.

Last edited by AlinB; 05.12.2013 at 11:29:18.
Vechi 05.12.2013, 12:18:19
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Din pacate, nu e sperietoare e certitudine.
Cand cineva pune cuvinte de la el in cartea Apocalipsei (cip, blabla), stii ce se intampla?
Cade sub blestemul Sf. Ioan Teologul:

"De va mai adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise in cartea aceasta"; (Apocalipsa 22:18)
Hai mă nu fi așa de drastic, cine a adăugat ceva la Apocalipsă? Interpretări sînt multe, mai mult sau mai puțin bătînd cîmpii, dar asta e altceva.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 05.12.2013, 12:23:09
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
Dar daca vine o femeie si nu o servesti ca este femeie, ce zice legea?

Corect.
Si sa prezinte si certificat de casatorie/rudenie, altfel legea sa le dea voie sa refuze cazarea, ca sunt curvari.
Sa cazeze sotii doar cand nu este post, vineri, duminica, in caz contrar putand desfrana in post.
Sa prezinte la cazare certificatul de botez ortodox in caz contar, putand caza eretici, rataciti, atei.
Ce mai punem?
N-am auzit asa ceva si nici nu ar fi normal!

Cu homosexualii manifestandu-si comportamentul deviant in locurile publice (inclusiv cele de cazare) este problema ca ar constitui -era si articolul din codul penal- ültraj contra bunelor moravuri"".
Vechi 05.12.2013, 13:11:16
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Proprietarii de hoteluri- ca si cei de restaurante si baruri- au dreptul de a-si "selecta clientii""! De exemplul daca vine un client in stare de ebrietate sau pus pe scandal intr-un bar sau restaurant, proprietarul localului are dreptul a nu-l primi in local sau a nu-l servi.
Cu cazarea la hotel e un pic mai complicat: daca de exemplul se prezinta la receptie doi barbati si solicita o camera (fara sa spuna ca sunt homosexuali sau sa fie homosexuali, ci zicând ca au venit sa ïncheie o afacere"" in orasul respectiv sau in interes de serviciu- de exemplul cum plecau la marfa inainte de 1989 soferul si merceologul), atunci receptionerul nu prea ar aveea motive sa le refuze cazarea.
In schimb daca se declara deschis homosexuali, atunci legea ar trebui sa le dea voie proprietarilor de hoteluri sa le refuze cazarea.
Asta spuneam si eu. Se pare ca din diferite motive exista unii oameni care nu pot accepta comportamentul homosexual. In orice societate normala ar trebui sa prevaleze libertatea de constiinta si nu "orientarea sexuala". Chiar si in legea lumeasca Declaratia Fundamentala a drepturilor omului, libertatea de constiinta apare, in schimb orientarea este pe nicaieri. Dar iata ca statul considera ca libertatea de constiinta e ceva de care te poate dispensa. Cazul de fata e cu nimic deosebit de cazurile in care biserica poate sa refuze sa cunune 2 barbati din aceleasi motive. Si intr-o zi se va ajunge si acolo, cred ca deja se intampla in tarile nordice cum ar fi Danemarca.
Sigur ca unii destepti ne vor spune si atunci ca sa refuzi e ca si cum ai refuza un olog. Cand deja esti surd si orb vezi doar invalizi peste tot.
Vechi 05.12.2013, 14:15:05
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Sectaritzo, singura libertate reala o ai cand alegi sa ramai in sanul Bisericii.

Chit ca n-ai primit nici un cip, ai primit deja semnul supunerii (666) fata de diavol, tatal minciunii si pe frunte (dupa mintea cu care gandesti prostii) si pe mana (scriind prostiile alea la altii) ti-ai pierdut si libertatea (nu mai poti sa te opresti din ratacire).

Uite cum functioneaza de fapt pecetluirea, fara nici un ajutor din partea electronicii.
Si mai spui ca doar cei cu cipul exagereaza, trebuie eu sa mai arat ceva? Unii spun ca nu e bine sa acceptam cipul, ca e influenta de la ingerii cazuti, tu spui ca cine spune asta e pecetluit. Propun continuarea discutiilor la fel de importante despre baticul la femei in Biserica. In schimb ecumenismul nu are importanta, iar cei ce scriu despre asta sunt obsedati.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30