![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Care este esența ortodoxiei pentru tine?
Last edited by ovidiu b.; 07.12.2013 at 17:45:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar a propovăduit cumva Hristos cipofilia, necesitatea implantării cipurilor, a înregimentării precum vitele în noua ordine mondială? Vezi cumva vreo legătură între cipofilie, tehnolatrie și noua ordine mondială, pe de o parte, și Hristos, evanghelia Lui și Biserica, pe de altă parte? Last edited by Decebal; 07.12.2013 at 07:30:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si asta pentru simplul motiv ca nu a pus nimeni problema lepadarii. Repet, la acest moment, nu e o problema religioasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am spus doar ca lepadarea va fi constienta, dar asta e altceva.
Fiindca au fost unii care au sustinut ca prin cipul implantat va fi controlat comportamentul omului si omul nu va mai fi liber. Eu nu sunt de acord cu cipul implantat, dar lepadarea trebuie sa fie libera si constienta, fiindca ceea ce se face fara aportul libertatii nu implica responsabilitatea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai sectari nu sunt cei care ne-au atras atentia asupra tainelor faradelegii care se lucreaza in zilele noastre. Nu le poti lua locul, oricat te-ai stradui. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu stiu dc. dar clasificarea nu prea imi miroase a Grigorie Palama. Pana la proba contrarie. Tare proasta inregistrare, n-am inteles nimic. CIne sunt respectivii?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.12.2013 at 23:59:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cred ca nimic nu compromite cauza cipofoba atat de bine ca cipofobul insusi. Cu cat mai guraliv si agresiv, cu atat mai penibil si ridicol in ce afirma.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.12.2013 at 00:03:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-este vorba de conferinta de la Sf Ioan Casian, Parintele Teodor Zisis: Despre intreruperea pomenirii ierarhilor ecumenisti! Pr Theodoros Zisis - Conferinta din 29 mai 2013 (Man Sf Ioan Casian) - partea 1 din 3 http://www.youtube.com/watch?v=Tl16eeZgp7s Pr Theodoros Zisis - Conferinta din 29 mai 2013 (Man Sf Ioan Casian) - partea 2 din 3 http://www.youtube.com/watch?v=pmpAwSb6cOo Pr Theodoros Zisis - Conferinta din 29 mai 2013 (Man Sf Ioan Casian) - partea 3 din 3 http://www.youtube.com/watch?v=fdmmDjxGRrQ |
|
|||
|
|||
![]()
Astept trimitere exacta, ce lucrare, pagina, citat exact cu context, nu youtube.
Citat:
Si apropo, ce Sinod face lista celor ecumenisti? Nu cumva nesfantul sinod al BOSV?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|