![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Duhovnicesti. Pe bune. Pacat ca se lasa si distras. Dar nu patim asta toti?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunaoara tu nu o sa te apuci niciodata sa faci spume la gura criticand pe ierarhi, sau pe "ecumenisti" (ceea ce numesc ei ecumenisti), sau sa vorbesti de nu stiu ce conspiratii anti-romanesti, sau sa vorbesti ore intregi despre masonerie urland ca un descreierat, sau sa strigi la parastase legionare etc. Exista o limita a felului de a te lasa distras. Nu imi plac astfel de oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
Reperele mele in materie de ortodoxie romaneasca sunt : Nicolae Steinhardt, parintele Staniloae, parintele Galeriu, parintele Arsenie Papacioc, parintele Teofil Paraian, parintele Rafail Noica.
Cam astia sunt tipul de preoti si duhovnici de care ma simt legat. Si apropos, NU o sa gasesti la Steinhardt astfel de "predici" gen Amfilohie Branza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spunea un alt tacanit, Serafim Rose ca antihristul nu se ascunde in atei ci in crestinii astia caldicei. Si eu cred ca avea dreptate. Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu totii stim de exemplu ca masoneria e rea. Dar nu are nici un rost sa bati apa in piua pe tema asta de dimineata pana seara. Care e folosul ? Exista multe alte teme mult mai profunde si mai "vitale" pentru om decat asta. Am cunoscut crestini care vedeau peste tot numai raul. Toate discutiile lor se rezumau la aspectele negative: homosexuali, masonerie, ecumenism, conspiratii etc. Chiar nu mai stim sa apreciem frumusetea creatiei lui Dumnezeu de am ajuns sa vedem raul peste tot ? Nu inteleg care sunt mecanismele psihologice care conduc la o asemenea abordare. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate asta ai vrut tu sa asculti pe youtube. Poate daca o sa cauti mai mult o sa vezi ca parintele respectiv nu vorbeste numai despre asta. Dar daca urmaresti de 10 ori acelasi videoclip sigur ca ti se pare ca vorbeste doar despre masoni.
Sigur, e un om mai patimas. Dar cum poti fi altfel cand in ziua de azi predici peretilor ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca intri cu bocancii peste sufletele oamenilor precum tancurile sovietice peste Romania in 44 nu cred ca ai sanse mai multe sa te asculte cineva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma rog, poate ca asta e perceptia mea si e gresita. Admit ca poate fi gresita.
Eu personal nu ma regasesc in astfel de oameni. Fiecare e liber sa se raporteze la cine vrea si sa asculte de cine vrea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|