![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vreau sa fie foarte clar: nu insult pe nimeni, dar mi-e imposibil sa nu suprapun ce am invatat la etologie, despre semnificatia banala aurletului/latratului de la canide (hau-haua-hau, "ne aparam teritoriul") cu genul asta de "evlavie" prosteasca: "hau-hau, ne aparam credinta, voi nu il cinstiti pe parintele X, sunteti draci fara coarne, etc.". Nu stiu daca e clar ce am vrut sa transmit. Sper ca s-a inteles corect. |
|
|||
|
|||
![]()
In Ortodoxie singurii infailibili sunt cei despre care eu cred ca-s infailibili, restul sunt fie prosti fie tacaniti.
![]() Dar daca tu, cel care imparti oamenii in normali si tacaniti esti tacanit si judeci lucrurile pe dos ? Cum verifici asta ? Te-a luat pe tine la bataie Parintele Amfilohie ? Daca nu, poate a gresit ca nu te-a luat. De unde ideea asta ca daca unul chiar crede in ceea ce spune si vorbeste cu pasiune e sarit de pe fix ? Daca te-ai obisnuit tu cu oameni politicosi care nu te privesc niciodata in ochi ? Vorbeste unu despre legea morala "bisericeasca " cica. Adica un lucru nu se poate intampla ca biserica cica lucreaza dupa alte legi, in timp ce noi suntem argati la stat si nu avem voie sa ne conducem vietile dupa aceeasi lege "morala bisericeasca ". Si altii ii mai tin si isonul ca cica vorbeste logic. P.S : Iisus nu a indemnat la revolte, asta e clar. Asta nu i-a impiedicat pe altii sa-l acuze de asta si nu a impiedicat declansarea celei mai mari revolte cunoscuta pana in prezent. Sigur ca daca te uiti pe National Geographic o sa vezi ca primii crestini erau un fel de teroristi tacaniti, iesiti din tiparele unei societati asezate, care nu-si doreau decat sa moara. Ca dracul foloseste uneori acelasi discurs. Important e ca ala care casca gura sa inteleaga ca el trebuie sa stea linistit la locul lui, ca are statul grija de tot. Ai grija sa nu te deosebesti cu nimic de ceilalti oameni, indivizii sunt periculosi, colectivismul este calea de urmat. Altfel cineva ar putea crede ca vrei sa-l iei la bataie, sau vrei sa subminezi autoritatea statului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar pentru unii, doar faptul ca are iz de mare anti-ecumenist, e suficient ca sa aiba dreptate in tot ce spune si chiar si in prostiile care le spune, sa ii gaseasca in ele o anumita intelepciune, chipurile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-a ajuns ce am vazut pe youtube. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poti fi rau, prost, rau-intentionat, ipocrit, tembel (precum Diomid din Rusia care a fost si caterisit ), totul e sa fii anti-ecumenist. Daca esti anti-ecumenist nu mai conteaza ca nu ai nimic in cap si in suflet. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui, in realitate s-ar putea sa ti se para mai simpatic, plus ca are o gama de procupari mai larga decat ce ai vazut tu pe youtube.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul este ca exista numeroase pozitii intre extremele care le vor anti-ecumenistii dar ei sunt "ori zici ca noi ori esti dusman ecumenist" ![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb doar daca nu cumva datele companiilor nationale de telefonie, care pana la urma sunt filiale a unor mari corporatii, nu sunt regulat exportate in SUA sau nu au angajati in puncte cheie ale accesului la bazele de date care sunt si pe statul de plata NSA.
|
|||
|
|||
![]()
Adica ce preocupari ???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tind sa cred ca mai degraba cu a doua, pentru ca pe alte topice ceea ce ai scris nu lasa loc pentru astfel de dileme. Citat:
Dar cred ca e o veste buna, daca iti spun ca esti rauvoitoare/rautcioasa nu cred ca te superi, ceea ce nu cred ca s-ar intampla daca ti-as fi pus un diagnostic de retard intelectual.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.12.2013 at 15:36:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|