Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2013, 18:29:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Un crestin nu a vrut sa-si transforme propria pensiune in Sodoma, nici macar pentru o singura noapte. Tu poate ca ai face-o, e problema ta. El nu a vrut, e problema lui. Care e problema ta sau a statului ? Primeste-i tu acasa pe toti daca ti se pare ca ala a gresit, ca e inapoiat sau mai stiu eu ce.
Stiu si eu, nu pot sa nu ma gandesc la Lot care isi oferea fiicele virgine pentru a-si proteja oaspetii (care nu stia nici cine sunt) versus bunii crestini de mai sus.
Cum a ramas cu "dispretuieste pacatul, dar iubeste pe pacatos"?
In cazul asta au aruncat in strada pacatosii, nu pacatul.

Citat:
Adica vezi Doamne, astia 40 sunt sariti de pe fix, ca normal ar fi sa accepte orice, ca statul ne vrea binele. Ce conteaza ca sunt 40 sau e unu singur ?
Pai probabil ca au o anumita nesiguranta vizavi de influenta pe care o au ca parinti vs. cea pe care o are scoala, caz in care, probabil ca au scrantit-o pe undeva ca parinti.

Conteaza atunci cand punem cifrele unele langa altele sa vedem cat de relevant e statutul de crestin in ecuatia asta sau este de fapt altceva.

Citat:
Important e ca statul asta care ti-a devenit dumnezeu si la care ai vrea sa ne rugam cu totii ii impune aluia cum sa-si educe copilul.
Si daca un betiv considera de cuviinta ca un copil nu are ce sa invete la scoala ci trebuie sa ramana pe acasa, stie el mai bine, nu-i asa?

Da, nu's betivi aia, dar betia e doar un exemplu pentru a face defectul din gandirea ta mai evident.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30