Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2013, 01:18:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
La fel cu conflictul arabo-israelian vechi de cand lumea si unde teroristii arabi se detoneaza in autobuze sau restaurante omorand zeci de oameni.
Astea NU sunt conflicte pentru petrol.
Eu nu zic ca nu o juca si petrolul vreun rol dar nu se poate generaliza.
De fapt, in Israel, la inceput, evreii faceau acte teroriste. Si nu doar impotriva palestinienilor, ci mai ales impotriva britanicilor. Un astfel de act terorist, facut dupa al doilea razboi mondial, in care au murit 91 de oameni, in special militari britanici, a dus la retragerea britanicilor si lasarea tarii pe mana evreilor, care si-au declarat independenta.
Stim acum ca SUA, sub pretextul luptei contra impotriva comunismului, au impus si sustinut regimuri dictatoriale, mai cunoscute fiind cele din America de Sud (Argentina, Chile, etc.). De asemenea, tot SUA a sustinut si pe extremistii musulmani, pentru ca acestia se opuneau regimurilor comuniste. De fapt ei i-au inarmat si ajutat. Se stie ca SUA, de exemplu, a sprijinit Irakul si pe Saddam in razboiul cu Iranul, de aceea Iranul are si acum resentimente fata de ei.
Vechi 03.12.2013, 05:44:21
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De fapt, in Israel, la inceput, evreii faceau acte teroriste. Si nu doar impotriva palestinienilor, ci mai ales impotriva britanicilor. Un astfel de act terorist, facut dupa al doilea razboi mondial, in care au murit 91 de oameni, in special militari britanici, a dus la retragerea britanicilor si lasarea tarii pe mana evreilor, care si-au declarat independenta...
Pe cuvântul tău? Tu chiar crezi ce-ai scris?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Vechi 03.12.2013, 10:05:35
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Pe cuvântul tău? Tu chiar crezi ce-ai scris?
Nae, ti-a murit gugalul? Ironia ar trebui sa aiba la baza ceva cunostinte, altfel se intoarce impotriva celui ce a facut-o, dovedind nestiinta lui. Sau lenea, pentru ca in cateva minute poti afla o informatie.
Caut eu si pentru tine: "Pe data de 22 Iulie 1946, Irgun-ul (condus de Menahem Begin) detonează o bombă artizanală de 350 kg de explozibil în hotelul Regele David din Ierusalim, sediul Cartierului General britanic în Palestina mandatară, unde erau cazați mulți ofițeri britanici. Victimele atentatului au fost 91 de morți (28 britanici, 41 arabi, 17 evrei și 5 de alte naționalități) și 45 de răniți. În urma acestui atentat Regatul Unit se retrage din Palestina, returnând mandatul Organizației Națiunilor Unite.
După retragerea britanică, Irgun devine un partid politic, iar Haganah e transformată în Țahal (Forțele Armate Israeliene)."
Vechi 04.12.2013, 07:12:41
Senior Member

Implicit

Citat:
Nae, ti-a murit gugalul? Ironia ar trebui sa aiba la baza ceva cunostinte, altfel se intoarce impotriva celui ce a facut-o, dovedind nestiinta lui. Sau lenea, pentru ca in cateva minute poti afla o informatie.
Caut eu si pentru tine: "Pe data de 22 Iulie 1946, Irgun-ul (condus de Menahem Begin) detonează o bombă artizanală de 350 kg de explozibil în hotelul Regele David din Ierusalim, sediul Cartierului General britanic în Palestina mandatară, unde erau cazați mulți ofițeri britanici. Victimele atentatului au fost 91 de morți (28 britanici, 41 arabi, 17 evrei și 5 de alte naționalități) și 45 de răniți. În urma acestui atentat Regatul Unit se retrage din Palestina, returnând mandatul Organizației Națiunilor Unite.
După retragerea britanică, Irgun devine un partid politic, iar Haganah e transformată în Țahal (Forțele Armate Israeliene)."
Doamne, Doamne, Doamne!

15. Căci inima acestui popor s-a învârtoșat și cu urechile aude greu și ochii lui s-au închis, ca nu cumva să vadă cu ochii și să audă cu urechile și cu inima să înțeleagă și să se întoarcă, și Eu să-i tămăduiesc pe ei.(Mt13,15)

Tu nu înțelegi ”informația” pentru că ochii ți-s închiși; și nu-i deschizi nici când scrii.
Vechi 04.12.2013, 08:45:23
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Doamne, Doamne, Doamne!
15. Căci inima acestui popor s-a învârtoșat și cu urechile aude greu și ochii lui s-au închis, ca nu cumva să vadă cu ochii și să audă cu urechile și cu inima să înțeleagă și să se întoarcă, și Eu să-i tămăduiesc pe ei.(Mt13,15)
Tu nu înțelegi ”informația” pentru că ochii ți-s închiși; și nu-i deschizi nici când scrii.
Am vazut doar aroganta si nestiinta ta, ca de obicei. Daca ai vrut sa transmiti si altceva nu a avut loc de acestea doua.
Vechi 21.12.2013, 07:09:49
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Demetrius;
Citat:
Doamne, Doamne, Doamne!

Am vazut doar aroganta si nestiinta ta, ca de obicei. Daca ai vrut sa transmiti si altceva nu a avut loc de acestea doua.
Te rog să mă ierți, cătălin2! Ai dreptate.

”Informația” despre care vorbeam se referă la terorismul pe care l-au permis britanicii asupra propriului Cartier General(foarte probabil ”evacuat”) ca pretext pentru retragere, indiferent de consecințele suferite de goimi(vite).
Obiectivul major pentru toate părțile implicate era dinainte stabilit(crearea statului Israel), iar modalitatea era de fapt... ”un amănunt”.

Last edited by Demetrius; 21.12.2013 at 07:13:50.
Vechi 03.12.2013, 14:56:54
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Citat:
De fapt, in Israel, la inceput, evreii faceau acte teroriste. Si nu doar impotriva palestinienilor, ci mai ales impotriva britanicilor. Un astfel de act terorist, facut dupa al doilea razboi mondial, in care au murit 91 de oameni, in special militari britanici, a dus la retragerea britanicilor si lasarea tarii pe mana evreilor, care si-au declarat independenta.
Stim acum ca SUA, sub pretextul luptei contra impotriva comunismului, au impus si sustinut regimuri dictatoriale, mai cunoscute fiind cele din America de Sud (Argentina, Chile, etc.). De asemenea, tot SUA a sustinut si pe extremistii musulmani, pentru ca acestia se opuneau regimurilor comuniste. De fapt ei i-au inarmat si ajutat. Se stie ca SUA, de exemplu, a sprijinit Irakul si pe Saddam in razboiul cu Iranul, de aceea Iranul are si acum resentimente fata de ei.
Este perfect adevarat ce spui tu Cata, asa este.
Si sa nu se inteleaga de aici ca eu as fi un adulator al SUA.
Departe de mine acest gand.
Eu am spus doar ca terorismul si fanatismul musulman sunt o realitate si ca nu se pot nega.
In rest, tot ce ai scris e perfect adevarat.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30