![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
păi eu ți-am arătat cum am calculat, am luat o hartă dată de ei, am calculat traseul unui avion pe ruta București, NewZork, Saporo, București, sau chiar pe ecuator dacă vrei și mi-a dat aproximativ 26000km. Din care rezultă, folosind modelul lor sferic, o rază a pământului de 4141km fix. Tu n-ai decât să crezi teoria bombării la ecuator și turtirii la poli intr-asemenea hal ca să dea ce scrie pe Wiki căci voi și așa credeți tot ce debitează explicaționmiștii gLumii. Păi cu armele lor le-am demonstrat absurdul, precum David a tăiat capul lui Goliat cu sabia lui Goliat tot așa Domnul i-a făcut de râsul gLumii cu sabia lor, căci de la El știu tot ce știu și mai este și scris în scripturi. Citat:
Citat:
Citat:
Deci dragul meu, și eu cunosc toate științele gLumii, dar asta nu înseamnă că le aprob. Și nu le aprob căci sunt false și idolești, lăudăroase și eretice... deci n-am cum să le cred pe ele. Eu cred pe Adevărul despre care mărturisesc toate scripturile și toate proorociile de la întemeierea Lumii și până azi. Iar dacă te-am supărat pe nedrept atunci te rog să mă ierți căci nu eu sunt infailibil ci Dumnezeu chiar dacă el nu pretinde asta și nu se dă terorist și dictator ca toți regii cei nerușinați ai gLumii. Last edited by vsovivivi; 09.11.2012 at 10:24:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Te pricepi bine la răstălmăcit. Eu te-am rugat să încetezi cu atacuri de tot felul care nu au nici o legătură cu discuția noastră. Dacă nu ești în stare să porți o discuție normală, te-am rugat să încetezi, dar văd că pricepi tare greu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Florine, aștept mult așteptata poza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ți-am cerut o o poză cu întreg Pământul din care să reiese teoria PP, cee ce ai postat tu sunt doar niște speculații, frânturi din Pământ. De asemnea mai aștept o tâlcuire a unui Sfânt la ceea tu ai adus ca argument biblic în favoarea teoriei PP.
ps: pe pagina 86 la postul cu nr 858, mi-ai rămas dator, eu încă mai aștept. Last edited by ovidiu b.; 09.11.2012 at 20:44:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Totusi, am concluzionat ca nu merita sa ma agit. Si stiti de ce? Stiinta a evoluat si evolueaza intr-un ritm foarte rapid, ceea ce inseamna ca in cativa ani nu va mai fi un lucru iesit din comun sa ajungem in stratosfera sau in spatiu. Asadar se vor convinge cu totii ca pamantul e sferic. Sau... vor invoca alte motive, cum ca de acolo ni se vor arata niste holograme care sa ne induca in eroare si sa credem ca pamantul e asa cum il credem noi, nu? @vsovivivi & @Florin, de ce nu ma duceti si pe mine pana la marginea pamantului? Platesc eu drumul! Nu aveti chef de o excursie? |
|
||||
|
||||
![]()
mă bag și eu . plătesc un avans pe loc :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam la aceeași concluzie am ajuns și eu. Inepți și inepții am mai întâlnit, dar la nivelul acesta, cu mâna pe inimă pot spune că nu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|