Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2012, 16:28:15
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
M-ai "convins".
Păi e scris că nu vor crede nici dacă...

Și nu uita, 'mustrarea învinge dar nu convinge'... cu atât mai mult cu cât tu chiar crezi că eu nu știu ce e acela un avion și că n-am zburat niciodată.

Lasă că acuma m-ai lămurit tu... de pe wiki ce sunt alea FLAPSURI că cică eu nu știam.

Da, am fost cu avionul, și de sus pământul se vede plat. Poate vei crede și vei înțelege din ce am scris că știu și fizică și matematică și aerodinamică.

Deci era vorba de flanșe chiar dacă nu mă crezi. Dacă aș fi scris flapsuri cum îmi închipuiam că scriu aș fi greșit. Însă tu nu crezi ce spun, păi am vrut să mă corectez singur dar mi-am dat seama că defapt nu e greșit FLANȘE și de aia am lăsat FLANȘE!

Tu crezi că vreau să dreg busuiocul, dar ți-am explicat, flapsurile dacă mărești viteza fac fie să te ridici, fie să cobori, pe când flanșele îți întăresc direcția inițială ca la rachete sau săgeți!

Nu mai râde în pumni că râzi de tine... eu nu mă supăr dacă măcar m-ai ridiculiza pe drept. Păcat că nu deosebești și nu deslușești ironia proprie în care cazi... asta poate pentru că neglijezi pe Dumnezeu din ecuația discuției noastre în timp ce nu neglijezi deloc 'cunoștințele' de pe WiKi și firește factorii pe care crezi tu că trebuie invoceți deoarece sigur ar influența în așa măsură calculele și demonstrațiile încât să mă recunosc musai eu absurd și nu 'științificii' explicaționiști caraghioși.

Last edited by vsovivivi; 08.11.2012 at 16:35:37.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43