Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2012, 20:39:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Ți-am cerut o o poză cu întreg Pământul din care să reiese teoria PP, cee ce ai postat tu sunt doar niște speculații, frânturi din Pământ. De asemnea mai aștept o tâlcuire a unui Sfânt la ceea tu ai adus ca argument biblic în favoarea teoriei PP.

ps: pe pagina 86 la postul cu nr 858, mi-ai rămas dator, eu încă mai aștept.

Last edited by ovidiu b.; 09.11.2012 at 20:44:16.
Vechi 10.11.2012, 03:18:34
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ți-am cerut o o poză cu întreg Pământul din care să reiese teoria PP, cee ce ai postat tu sunt doar niște speculații, frânturi din Pământ. De asemnea mai aștept o tâlcuire a unui Sfânt la ceea tu ai adus ca argument biblic în favoarea teoriei PP.

ps: pe pagina 86 la postul cu nr 858, mi-ai rămas dator, eu încă mai aștept.
Si tu acum, tot nu te-ai convins si nu crezi ca gLumea ne minte? Ce ceri atatea dovezi? Iude nerecunoscatoare ce suntem

Totusi, am concluzionat ca nu merita sa ma agit. Si stiti de ce? Stiinta a evoluat si evolueaza intr-un ritm foarte rapid, ceea ce inseamna ca in cativa ani nu va mai fi un lucru iesit din comun sa ajungem in stratosfera sau in spatiu. Asadar se vor convinge cu totii ca pamantul e sferic.

Sau... vor invoca alte motive, cum ca de acolo ni se vor arata niste holograme care sa ne induca in eroare si sa credem ca pamantul e asa cum il credem noi, nu?

@vsovivivi & @Florin, de ce nu ma duceti si pe mine pana la marginea pamantului? Platesc eu drumul! Nu aveti chef de o excursie?
Vechi 10.11.2012, 17:39:12
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
@vsovivivi & @Florin, de ce nu ma duceti si pe mine pana la marginea pamantului? Platesc eu drumul! Nu aveti chef de o excursie?
mă bag și eu . plătesc un avans pe loc :D
Vechi 10.11.2012, 22:06:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Totusi, am concluzionat ca nu merita sa ma agit.
Cam la aceeași concluzie am ajuns și eu. Inepți și inepții am mai întâlnit, dar la nivelul acesta, cu mâna pe inimă pot spune că nu.
Vechi 12.11.2012, 01:33:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cam la aceeași concluzie am ajuns și eu. Inepți și inepții am mai întâlnit, dar la nivelul acesta, cu mâna pe inimă pot spune că nu.
Trist, dar adevarat!

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Între 1:00 și 1:06 se vede cum curba orizontului de deformează atît de mult încît devine din convexă concavă. Diferența dintre instatanee este că la început predomină imaginea Pămîntului, iar peste 6 secunde predomină negrul cerului.

Îmi plac filmele făcute de amatori deoarece nu sînt trucate.
Bun, deci acea deformare nu e trucata. Dar ce te face sa crezi ca restul imaginilor, in care se vede ca Pamantul e sferic, sunt trucate??
Vechi 12.11.2012, 09:43:26
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Trist, dar adevarat!

Bun, deci acea deformare nu e trucata. Dar ce te face sa crezi ca restul imaginilor, in care se vede ca Pamantul e sferic, sunt trucate??
Cum ce, Raoul? Conspiratia Inchinatorilor Sferei, infiltrati in sistem pretutindeni, chiar si in scoli, ca invatatoare,care sunt gata sa santajeze, sa mituiasca, sa ucida, etc., casa nu se stie ca Pamantul e plat. Pentru ca daca se afla ca Pamantul e plat, s-a terminat! Lucifer recade rusinat in Adanc, pacatele tutror se sterg si ne mantuim cu totii, Intruparea si Invierea, deci si Euharistia devin inutile.
Si au trait fericiti pana la adinci batrineti.

Pe un Pamant plat, desigur.
Vechi 12.11.2012, 10:28:23
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Am citit postăile voastre și după ce m-am prăpădit de râs m-a apucat jalea.

Am jelit îndelung și după ce mi-am șters lacrimile sterile venite dintr-o smiorcăială neputincioasă am binecuvântat pe Dumnezeu și mi-am adus aminte că nu sângele sau carnea mi-a dat mie ceea ce cred așa că până nu vi se va da și vouă de sus degeabă mă tot dau de marginea pământului cu capul căci văd că voi nu puteți cunoaște fața cerului și vremile și asta pentru că sunteți doar niște farisei fricoși și fățarnici.

Mă, de ce și pentru ce vă este frică până acolo de nu credeți și nu vreți să primiți pe Adevărul?

Știu că nu sunteți în stare să fiți martiri, mucenici, știu că vă rușinați înaintea oamenilor de Dumnezeu și că fugiți de purtarea Crucii, da, pentru că și eu sunt un laș când vine vorba de probarea aurului, dar asta mă impedică oare să-L iubesc pe Iisus Hristos și pe toți sfinții și pe Dumnezeul lor la fel de mult ca mucenicii sau martirii? Nimic nu mă împiedică să iubesc, să cred, să știu, să urmez Cuvântul chiar așa laș și penibil cum sunt. Voi de ce nu puteți? De ce nu vreți decât să dați vina pe sectanți, să dați vina pe protestanți, pe atei, pe ultraortodocși, pe fundamentaliști, pe bisericoși, de ce mereu vă dezvinovățiți învinovățind ca să scăpați de credință? De ce nu sunteți în stare să iubiți? Păi iubiți ca martirii și mucenicii că nu vă costă nimic, nimeni nu vă cere să fiți în stare să vă și jertfiți ca mucenicii, dar măcar iubiți ca ei și veți vedea și veți crede cu siguranță pe Adevărul.

Nu mă pismuiți pe mine păcătosul, și nu pismuiți sfințenia Domnului căci și eu mă strădui din răsputeri să nu pismuiesc sfințenia lui Dumnezeu.

E chiar așa de greu să credeți că la Dumnezeu totul e cu putință? Credeți și veți vedea că bun și minunat e Domnul cu oricine căci nu caută la fața și la haina omului.

Păi cineva în Vechiul Testament a cerut semn să creadă ca UMBRA să se mute în partea cealaltă și Domnul a împlinit și acela a crezut și a plinit voia lui Dumnezeu.

Deci umbra s-a mutat în partea cealaltă adică soarele bătea dintr-o parte și umbra era în aceiași parte.

Poate credeți că și asta a fost doar așa poetic și iluzoriu, că i s-a părut și că a delirat câteva minute și că defapt a fost păcălit de satana și că protestanții sunt excroci că te cheamă la adunare cu astfele de minuni neverosimile.

La Dumnezeu totul e cu putință, dar nu scrie că pământul e plat ci că Domnul a deslușit pământul din cer și ape și apoi l-a plinit.

Sferic nu are cum să fie decât rond în fundul apelor și plat denivelat deasupra înconjurat de apele care s-au scurs în lături și s-au adunat ca să se arate uscatul pe care Domnul l-a numit PĂMÂNT.

El nu este o planetă apărută acum milarde la puterea de miliarde de ani lumină într-un sistem solar printre miliarde de sisteme solare dintr-o explozie a întâmplării și acuma se extinde mereu la infinit. Nu e așa cum susțin ei elucubrându-se de descoperirile lor fiindcă o speculație mincinoasă e ușor de descifrat căci ascunde în ea lucruri care nu sunt lăsate să iasă la iveală, voi nu le vedeți și de aia ideea asta absurdă pe care nu o suspectați de minciună nici cu un bob cât o sămânță de muștar este absurdă fiindcă nu vedeți partea absurdă ascunsă după entuziasm în zona neglijată, deci nu vedeți fiindcă n-aveți credință, căci cele nevăzute ies la vedere prin credință și nu-mi explic cum credeți însă fără probleme pe un explicaționist stupid și spurcat care a visat o teorie și v-a prezentat-o foarte frumos și iluzionistic așa încât să vă flateze și pe voi la orgolii și cu cât era mai absurdă și cusută cu ață albă pe ici pe colo voi cu atât mai mult ați pus botul visând și voi căci vă place să vă lăsați mituiți, la plăcere, la avere și la înălțarea de sine și iată nu mai sunteți drepți cu Dumnezeu ci deja sunteți avocații minciunii, deșa sunteți slugile întunericului și ale necuratului care-și freacă labele ca o muscă fericită căci a găsit un cadavru și e rost de ceva tare buuuuun, de halirea unui păcat spurcat. Ferească Dumnezeu!

Păi un sombrero e dacă extrapolezi de la polul nord, dar mai e un sombrero dacă extrapolezi de la polul sud, iar dacă extrapolezi de la mijlocul distanței dintre poli e un patrat, dar asta pentru că te iei după soare și lună și stele și te orientezi după mișcările lor, dar la Apocalipsă scrie că sfinții nici de lumina soarelui nu mai au nevoie căci Tatăl și Mielul sunt FĂCLIA lor, deci ia închipuiți-vă voi partea de sub cer cum este în funcție de pașii pe care-i faceți după urmele Domnului și nu de ceea ce vedeți voi în cer cu care se joacă explicaționiștii ca să vă păcălească.

Ce avem ca date?

Păi mergem mereu în toate direcțiile pe pământ și mări și ajungem de unde am plecat. Apa stă în mări deci nu curge nicăieri de acolo și nu e bombată căci sunt destule experimente care ne arată că nu e bombată, și curge de pe pământ până în mări.

Voi însă nu vreți să vedeți decât o sferă care cică atrage totul la mijlocul ei doar pentru că nu ați ajuns la o prăpastie. Păi nu este ăsta un model, o teorie? Cum vedeți voi sfera asta de credeți atât de tare în ea?

Deci presupunem că suntem înainte de a pune Domnul soarele, luna și stelele întru tărie și deci avem doar o lumină ce vine de undeva de sus, o lumină ca înainte de răsăritul soarelui care însă nu vine doar de la răsărit ci vine din toate direcțiile de sus.

Ce vă spune vouă că suntem pe o planetă și că pământul e sferic?
Voi chiar credeți în ce a visat un explicaționist lăudăros? Voi nu vă folosiți mintea de la Dumnezeu și simțurile și credința? Voi aveți mereu nevoie de un șarpe care să vă ispitească și să să vă deschidă el ochii prin neascultare?

Ia spuneți fără ajutor de la explicaționiști dacă voi vedeți marea sau pământul curb sau sferic și dacă chiar credeți că totul e atât de relativ încât nu mai există un sus și un jos. Hai spuneți cu mâna pe inimă că în absența soarelui, lunii și stelelor și cu o lumină difuză nu vă este mai ușor să recunoașteți că nu există niciun sistem planetar, și că pământul nu e sferic.

Faceți plăcerea asta și recunoașteți ceea ce credeți, hai curaj și încercați să nu vă fie rușine cu Dumnezeu și cu cât credeți voi înșivă și cu cât știți și cu cât aplicați din ceea ce știți!

Last edited by vsovivivi; 12.11.2012 at 11:28:45.
Vechi 12.11.2012, 11:23:34
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Iar ai fost lăsat nesupravegheat? Nț, nț, nț...
Vechi 12.11.2012, 15:57:01
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Dintr-un milion de imagini una e diferita. Toate sunt trucate, asta nu ... De ce? Doar pentru ca ea este singura ce corespunde teoriei ...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43