Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2012, 14:56:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de r.mircea Vezi mesajul
Vedeți dumneavoastră, bine spunea cineva pe forumul acesta că doctrinele sectare tind spre ateism și nihilism ... Voi ziceți că dacă trupul e mort, ești blestemat și osândit pentru că trupul=sufletul
Nu cunoașteți deloc doctrina adventistă, altfel nu v-ați exprima în acest mod...

Citat:
noi spunem că trupul poate rămâne mort în lumea asta, dar sufletul se poate bucura în timpul ăsta în rai.
Spuneți (scrieți) domnule, căci internetul suportă orice...

Citat:
Învierea aceea din Ierusalim a fost o minune, așa cum a fost învierea lui Lazăr, Învierea fiicei lui Iair, cu precizarea că era ca un ghiocel care vine cu evenimentul ”Primăvara Învierii”.
Încă o dată: învierea lui Lazăr, a fiicei lui Iair au fost niște "învieri" false?

Citat:
Către ortodocși: dacă mă exprim defectuos, sau incorect, vă rog să-mi atrageți atenția, că eu nu știu cum să-i mai explic amicului nostru, să priceapă mai bine....
Exprimați-vă biblic și o să vă înțeleg. Ba chiar o să vă apreciez și felicit!
Vechi 05.06.2012, 15:15:05
r.mircea r.mircea is offline
Member

Data înregistrării: 03.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

Încă o dată: învierea lui Lazăr, a fiicei lui Iair au fost niște "învieri" false?
Schimbați-vă ochelarii!
Vechi 05.06.2012, 15:19:51
Member

Implicit

Citat:

Exprimați-vă biblic și o să vă înțeleg. Ba chiar o să vă apreciez și felicit!
Cu dumneavoastră nu ne putem exprima biblic, deoarece disprețuiți Scripturile. Nu trebuie să vă strofocați să mă contraziceți. Toată lumea este în asentimentul meu, în privința asta.

PS: pentru un ”student” atât de ”strălucit”, nu vă pricepeți deloc să ne citiți.
Vechi 05.06.2012, 18:33:49
Banned

Implicit

Citat:
Toată lumea este în asentimentul meu, în privința asta.
Aveți dreptate. Toată lumea (cu excepția adventiștilor, martorilor lui Iehova și a ateilor) crede în nemurirea sufletului. Ar trebui să mă simt complexat că sunt pe calea cea îngustă, urmată de o minoritate?
Vechi 05.06.2012, 20:45:48
Member

Implicit

Citat:
Aveți dreptate. Toată lumea (cu excepția adventiștilor, martorilor lui Iehova și a ateilor) crede în nemurirea sufletului. Ar trebui să mă simt complexat că sunt pe calea cea îngustă, urmată de o minoritate?
Mă refeream la faptul că toată lumea e de acord cu părerea mea asupra caracterului d-voastră. Sau ceva de genul ăsta.... Nu imitați pe Amăgitorul, domnule 99...
Vechi 05.06.2012, 21:01:13
Banned

Implicit

Citat:
Mă refeream la faptul că toată lumea e de acord cu părerea mea asupra caracterului d-voastră.
Chiar "toată lumea"? Poate o să supraviețuiesc cu această imensă povară a oprobiului public... Sau poate nu...
Vechi 05.06.2012, 15:44:14
Member

Implicit

Citat:
Învierea lui Lazăr și a fiicei lui Iair - dovada că Hristos e Stăpânul vieții, și atotputernicia Lui
Învierea morților din Ierusalim - dovada, dacă mai era cazul, că Hristos e Stăpânul vieții, și atotputernicia Lui + semn de biruință, omul învie împreună cu Hristos

Nu am discutat asupra caracterului tehnic al învierii. Nu am făcut diferențieri de calitate. Dar degeaba v-am explicitat nuanța pe care am vrut s-o imprim post-ului meu, că nu spune nimic asta. Astea făceau parte din întreg mesajul meu... Recitiți mesajul. Eu nu mai revin asupra lui.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
Despre suflet, duh si starea omului in moarte tricesimusquintus Secte si culte 1674 06.02.2012 09:56:04
Despre suflet allisa Intrebari utilizatori 14 20.02.2011 09:58:29
Intrebare despre suflet Adelinaa Generalitati 3 11.06.2009 11:52:43
Despre suflet silverstar Generalitati 64 09.01.2007 18:43:52