Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2012, 22:40:31
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Ați putea face o mare carieră ca avocat penalist.

Talentul de a prezenta o infracțiune ca pe o faptă nevinovată l-ați dovedit fără putință de tăgadă.

Sunt invidios.
Vechi 31.05.2012, 22:48:15
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul

Talentul de a prezenta o infracțiune ca pe o faptă nevinovată l-ați dovedit fără putință de tăgadă.

Sunt invidios.
Alte dati am dat si detalii, acum nu mai am timp si disponibilitatea sa repet aceleasi lucruri.
Vechi 31.05.2012, 23:31:47
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Da, Catalin, uniatii astia numai rele fac. Doar ca au mentinut flacara vie a culturii si civilizatiei romanesti ardelenesti: o splendida civilizatie valaha, mixata cu o matrice stilistica de tip Mitteleuropa...si multe altele pentru acest popor au facut... Doar ca astea nu prea conteaza, cand striga vocea subiectivismului confesionalo-pseudonationalist, nu mai auzim firava aia de logica/memorie istorica, cu corzile ei vocale stinse...
Vorba fratelui Mihai: le ai cu jongleriile logice; l-ai putea scoate pe Fane Spoitoru detinut politic sau persecutat religios. :)) :P Daca descopar masina timpului, sa fiu excomunicat daca nu te iau cu mine in Egiptul din perioada 430-440 A.D. Ai sinceritatea si darzenia in credinta necesare (foarte serios, ai credinta tare si devotata), stii cum sa prezinti problema (daca si un avocat profesionist iti recunoaste talentul, ce mai) albind negrul si innegrind albul, ai fi un ierarh miafizit copt, deci evident din partida alexandrina/chiriliana/fanatizanta si hiper-mariolatra de o fulminanta ascensiune. Problema e ca adevarul e cam lipidic de felul sau dupa structura: nu e miscibil cu "apa" atitudinilor subiectivist-conjuncturale confesionaliceste. Asa ca, dupa un timp, cauza pe care ai sustine-o s-ar prabusi cu "rasunetul" cu care dinozaurii au plecat in alte dimensiuni.
Cu exceptia lui savo (care clar are ceva, kernel panic, p-acolo), toti "adversarii" mei ortodocsi/stilisti/"ortodoxisti" mi-au devenit chiar simpatici. Doar d-l Cristian e o dezamagire...ma asteptam la foarte mult de la un om de aproape varsta tatalui meu, totusi...si care mai e unul din oamenii-stalpi ai acelui splendid lacas de cult...
superb.

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul

Sunt invidios.
eh, nu numai dl. Dragomir poate sa zica ca transilvaneni inca un pic si isi rupeau camasa de pe ei, numai sa se (re)uneasca cu o biserica.

p.s.: ca sa fie clar si sa nu sara vre-un catolic indignat la mine, eu cred ca adevarul cu privire la uniatie, ca multe alte chestii, e undeva la mijloc(ca insasi greco-catolicii)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11